İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Canım son adet tarihine göre hesaplıyor hesaplayıcı belki ondandır.
İnan zaten tatlı yiyemiyor insan ancak leblebiden bıktım. kraker falan bir süre sonra bıktırıyor. Çok işe de yaramadı bende

ben buldum şalgam suyu mide bulantımı geçirdi. Günde 1 bardaktan fazla önermiyorlar tuzlu olduğundan ödem yapmaya müsait ama ekşi olduğu için iltihap falan olursa engelliyormuş internette okudum.. gece mide bulantısıyla uyanıyorum açıp dolabı soğuk şalgamı dikiyorum kafaya en az sabaha kadar rahat uyuyorum... Tavsiye ederim tabi herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kaide yok

Hamile olan bayanları tebrik ediyorum,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.Henüz hamile olmayanlarada Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Bende 9 Şubatta hamile olduğumu öğrendim.En son adet tarihim 20 Aralıktı,geç döllenme olmuş.
9 Şubatta beta hcg değerim 22,85 çıkmıştı,dün tekrar yaptırdım değerim 59,35 çıktı.
Geç döllenme olduğundan dolayı kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum.
10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim inşaAllah,sanırım doktor keseyi görünce kaç haftalık olduğunu bilebilir değil mi?

Tabiki, ultrasonda bakarken zaten söylüyorlar makine .. hafta .. gün verdi gibi... İçini ferah tut ki bebişinde sağlıklı sıhhatli olsun değerlerle uğraşma bırak can sıkıntısı yaratmaktan başka bi işe yaramıyor... Kendimden biliyorum. Allah'ımın emaneti, Allah'ıma emanet de gerisini O hale yola koyar inşallah...

merhaba
ben aranıza yeni katıldım hamilelikten şüpheleniyordum bende ki belirtileri bu siteden okudum diğer arkadaşların paylaşımlarını okudum ve cesaretimi toplayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı 3 haftalıkmış daha çok garip yaa ama çok güzel birşeymiş :))

Tebrik ederiiiim hoşgeldin aramızaaaaa maşallah :) çok da yenii Allah kucağına alacağın günleri görmenizi nasip etsin

Kızlar uzunca bekleyişten sonra allah banada bu duyguyu nasip etti inşallh tamamınada erdirir hepimizin Allah yardımcısı olsun ...

Canım halsizlikten uğrayamadım kaç gündür. Evet şalgam cidden iyi geldi ama benim velet aynı şeyi birkaç defa kabul etmiyor , bir iki gün iyi sonra oda miğde bulandırıyor .:120:

Evet canım ultrasonda anlaşılıyor.

Tebrik ederim canım , valla ben bulantı kusmalardan hamilelik duygusallığına henüz giremedim

Kızlar uzunca bekleyişten sonra allah banada bu duyguyu nasip etti inşallh tamamınada erdirir hepimizin Allah yardımcısı olsun ...
Amin canım , çok tebrik ederim artık burda beraber büuütücez inşallah , o değil de doğumdan sonraki paylaşımlarımızı çok merak ediyorum

Kızlaar herkese merhaba. Benim son adet tarihim 9 ocak. 6 şubatta test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile yoktu. Sonra adetimin geçmesini bekledim 12 sinde test yaptım sabah orta belirginlikte çift çizgiyi gördüm sonra 13 şubatta kan testi yapıldı 209,71 çıktı değerim. Perşembe aile hekimliğinden aradılar pazartesi tekkrar kan vericekmişim. Değerim yükselir mi kızlaar. Perşembe günüm çok kötü geçti moralim 0 dı ya çıkmazsa diye, 2 gündür biraz daha iyiyim. Pazartesi sabahını dört gözle bekliyorum. Değerimin yükseldiğini görünce artık hamileyim diyebilicem, sevincimi bile yaşayamadım ilk başta çok sevinmiştik böyle arayınca kaygılandım işte Rabbim meleklerimizi korusun. Tüm anneler sağlıkla alsınlar kucaklarına bebişlerini inşallah.

kötü düşünüp moralini bozma inşallah değerlerin normal çıkacak ve sen hamileliğinin keyfini süreceksin buraya gelip normalmiş çok şükür diyeceksin üzme kendini sen meleğin seninleymiş gibi davran olmazsa vardır bir hayır

Canım geçmiş sayfalara biraz göz attıysan aynı kaygıları taşıyan arkaaşlarımız oldu ve çok şükür ki kaygılarının yerini mutluluk aldı. Ve sen de onlardan biri olacaksın inşallah canım. Hekimin seni aramasının nedeni , aile hekimliğinde kayıt açıyorlar gebelik takibi için. Belki bu sebepten tekrar istemişlerdir. Değerin de gayet güzel merak etme herşey yolunda inşallah...

taze anne adayları hepinizi tebrik ediyorum fasülyelerinize iyi bakın şimdi biraz bulantılardan tam tadını çıkaramıyorsunuz biliyorum ama geçicek

ah bi hareketlensinler de işte esas duyguları ozaman yaşıycaksınız bakın bu saat oldu oğlum hala kıpır kıpır uyutmuyor sıpa gerinip duruyor midemi tekmeliyor ayaklarınla kaburgamı bastırıyor

hele bi doğsun bende onun poposunu ısırcam annesinin tatlı meleğiii

hepinize güzel bi süreç diliyorum sonuna kadar keyfini yaşayın kaygılarınızı rafa kaldırın

Aynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorum

Aynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorum

bende 16 haftayı zorlukla atlattım anlayabiliyorum seni yiyebildiğim taze ekmek, peynir ve kurtarıcım halka halka doğranmış üzerine limon sıkılmış ve az tuzlanmış havuçtu mideme çok iyi geliyordu bunlar dışında 4 ay bişey yiyemedim mutfağa giremedim eşim saolsun çok destek oldu hakkını ödeyemem

bir sabah uyandım ve ne göreyim bulantıdan zerre eser yok bıçak gibi kesildi biraz daha sabret sonrası çok güzel

Yaa ne güzel anlatıyorsun , bıçak gibi kesildi ha. Bana şimdi hayal gibi geliyor. Zira sabahları güne safra kusrak başlıyorum

kan testinizde reglinize kac gun kala ogrendniz tessekurler

benim adetim 5 gün geçmişti kan testi ve idrar testi yaptırdığımda farkında değildim buna rağmen değerim de düşüktü (107 idi sanırım) geç yumurtlama ve döllenme olmuş bu işler belli olmuyor anlayacağın

Yaa ne güzel anlatıyorsun , bıçak gibi kesildi ha. Bana şimdi hayal gibi geliyor. Zira sabahları güne safra kusrak başlıyorum

evet evet azalarak yok olmadı canım bulantı ile uyudum hiç bulantısız uyandım sabaha hatta o gün teleşlandım bile bebeğe bişey oldu sandım bulantım kesilince

şimdi tüm uzuvları oluşuyor annesi hormonların alt üst minicik ama 'ben burdayım dengeni sarsarım' diyor sana allah sabrını veriyor bişekilde inşallah çabucak biter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…