- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Canım son adet tarihine göre hesaplıyor hesaplayıcı belki ondandır.ya kızlar kafam karıştı ben polikistik overim doktor 39 günlük dedi,tahmini doğum tarihin 24 eylül dedi,10 gün öncede 10 gün sonrada olabilir dedi,ben şimdi bilgilerimi yazdım buaraya 8 hafta çıktı kafam karıştı ya.
İnan zaten tatlı yiyemiyor insan ancak leblebiden bıktım. kraker falan bir süre sonra bıktırıyor. Çok işe de yaramadı bendeİyi akşamlar kızlar bende 10+4 haftalık hamileyim ve ilk bebişim olucak Allah izin verirse mide bulantısıyla ilgili size tavsiyem tuzlu ürünler tüketin teblebi ve çubuk kraker ben burdan bi arkadaştan duymuştum bende işe yaradı umarım sizdede yarar. Sevgiyle kalın.
Hamile olan bayanları tebrik ediyorum,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.Henüz hamile olmayanlarada Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Bende 9 Şubatta hamile olduğumu öğrendim.En son adet tarihim 20 Aralıktı,geç döllenme olmuş.
9 Şubatta beta hcg değerim 22,85 çıkmıştı,dün tekrar yaptırdım değerim 59,35 çıktı.
Geç döllenme olduğundan dolayı kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum.
10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim inşaAllah,sanırım doktor keseyi görünce kaç haftalık olduğunu bilebilir değil mi?
merhaba
ben aranıza yeni katıldım hamilelikten şüpheleniyordum bende ki belirtileri bu siteden okudum diğer arkadaşların paylaşımlarını okudum ve cesaretimi toplayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı 3 haftalıkmış daha çok garip yaa ama çok güzel birşeymiş :))
Canım halsizlikten uğrayamadım kaç gündür. Evet şalgam cidden iyi geldi ama benim velet aynı şeyi birkaç defa kabul etmiyor , bir iki gün iyi sonra oda miğde bulandırıyor .:120:ben buldum şalgam suyu mide bulantımı geçirdi. Günde 1 bardaktan fazla önermiyorlar tuzlu olduğundan ödem yapmaya müsait ama ekşi olduğu için iltihap falan olursa engelliyormuş internette okudum.. gece mide bulantısıyla uyanıyorum açıp dolabı soğuk şalgamı dikiyorum kafaya en az sabaha kadar rahat uyuyorum... Tavsiye ederim tabi herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kaide yok
Evet canım ultrasonda anlaşılıyor.Hamile olan bayanları tebrik ediyorum,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.Henüz hamile olmayanlarada Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Amin canım ,inşallah
Bende 9 Şubatta hamile olduğumu öğrendim.En son adet tarihim 20 Aralıktı,geç döllenme olmuş.
9 Şubatta beta hcg değerim 22,85 çıkmıştı,dün tekrar yaptırdım değerim 59,35 çıktı.
Geç döllenme olduğundan dolayı kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum.
10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim inşaAllah,sanırım doktor keseyi görünce kaç haftalık olduğunu bilebilir değil mi?
Tebrik ederim canım , valla ben bulantı kusmalardan hamilelik duygusallığına henüz giremedimmerhaba
ben aranıza yeni katıldım hamilelikten şüpheleniyordum bende ki belirtileri bu siteden okudum diğer arkadaşların paylaşımlarını okudum ve cesaretimi toplayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı 3 haftalıkmış daha çok garip yaa ama çok güzel birşeymiş :))
Amin canım , çok tebrik ederim artık burda beraber büuütücez inşallah , o değil de doğumdan sonraki paylaşımlarımızı çok merak ediyorumKızlar uzunca bekleyişten sonra allah banada bu duyguyu nasip etti inşallh tamamınada erdirir hepimizin Allah yardımcısı olsun ...
Kızlaar herkese merhaba. Benim son adet tarihim 9 ocak. 6 şubatta test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile yoktu. Sonra adetimin geçmesini bekledim 12 sinde test yaptım sabah orta belirginlikte çift çizgiyi gördüm sonra 13 şubatta kan testi yapıldı 209,71 çıktı değerim. Perşembe aile hekimliğinden aradılar pazartesi tekkrar kan vericekmişim. Değerim yükselir mi kızlaar. Perşembe günüm çok kötü geçti moralim 0 dı ya çıkmazsa diye, 2 gündür biraz daha iyiyim. Pazartesi sabahını dört gözle bekliyorum. Değerimin yükseldiğini görünce artık hamileyim diyebilicem, sevincimi bile yaşayamadım ilk başta çok sevinmiştik böyle arayınca kaygılandım işteRabbim meleklerimizi korusun. Tüm anneler sağlıkla alsınlar kucaklarına bebişlerini inşallah.
Canım geçmiş sayfalara biraz göz attıysan aynı kaygıları taşıyan arkaaşlarımız oldu ve çok şükür ki kaygılarının yerini mutluluk aldı. Ve sen de onlardan biri olacaksın inşallah canım. Hekimin seni aramasının nedeni , aile hekimliğinde kayıt açıyorlar gebelik takibi için. Belki bu sebepten tekrar istemişlerdir. Değerin de gayet güzel merak etme herşey yolunda inşallah...Kızlaar herkese merhaba. Benim son adet tarihim 9 ocak. 6 şubatta test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile yoktu. Sonra adetimin geçmesini bekledim 12 sinde test yaptım sabah orta belirginlikte çift çizgiyi gördüm sonra 13 şubatta kan testi yapıldı 209,71 çıktı değerim. Perşembe aile hekimliğinden aradılar pazartesi tekkrar kan vericekmişim. Değerim yükselir mi kızlaar. Perşembe günüm çok kötü geçti moralim 0 dı ya çıkmazsa diye, 2 gündür biraz daha iyiyim. Pazartesi sabahını dört gözle bekliyorum. Değerimin yükseldiğini görünce artık hamileyim diyebilicem, sevincimi bile yaşayamadım ilk başta çok sevinmiştik böyle arayınca kaygılandım işteRabbim meleklerimizi korusun. Tüm anneler sağlıkla alsınlar kucaklarına bebişlerini inşallah.
Aynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorumtaze anne adayları hepinizi tebrik ediyorum fasülyelerinize iyi bakın şimdi biraz bulantılardan tam tadını çıkaramıyorsunuz biliyorum ama geçicek
ah bi hareketlensinler de işte esas duyguları ozaman yaşıycaksınız bakın bu saat oldu oğlum hala kıpır kıpır uyutmuyor sıpa gerinip duruyor midemi tekmeliyor ayaklarınla kaburgamı bastırıyor
hele bi doğsun bende onun poposunu ısırcam annesinin tatlı meleğiii
hepinize güzel bi süreç diliyorum sonuna kadar keyfini yaşayın kaygılarınızı rafa kaldırın
Canım ben 4 gün kala öğrenmiştim hem idrar hem kanda.kan testinizde reglinize kac gun kala ogrendniz tessekurler
Aynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorum
Yaa ne güzel anlatıyorsun , bıçak gibi kesildi ha. Bana şimdi hayal gibi geliyor. Zira sabahları güne safra kusrak başlıyorum
bende 16 haftayı zorlukla atlattım anlayabiliyorum seni yiyebildiğim taze ekmek, peynir ve kurtarıcım halka halka doğranmış üzerine limon sıkılmış ve az tuzlanmış havuçtu mideme çok iyi geliyordu bunlar dışında 4 ay bişey yiyemedim mutfağa giremedim eşim saolsun çok destek oldu hakkını ödeyemem
bir sabah uyandım ve ne göreyim bulantıdan zerre eser yok bıçak gibi kesildi biraz daha sabret sonrası çok güzel
kan testinizde reglinize kac gun kala ogrendniz tessekurler
cok saol yanitin iicin benim gelicek reglim 22 subat ama goguslerim cok buyudu 10 gundur vede uclari cok aciyor vede felaket bir bas agrisi oluyor sizde neler olduCanım ben 4 gün kala öğrenmiştim hem idrar hem kanda.
Yaa ne güzel anlatıyorsun , bıçak gibi kesildi ha. Bana şimdi hayal gibi geliyor. Zira sabahları güne safra kusrak başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?