- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Sevgili arkadaşım , aslında bugün kontrole giderken kalp atışını duyacağımızı düşünmemiştik. Süpriz oldu tamamen.:)
Ne hissettim , şaşkınlık ve ilk canlı hareketi olduğu için varlığını hissetmek çok mutlu etti. Yani bulantı ve kusmalardan başımı kaldıramamaktan , hamileliği anlayamıyordum :). Senin kalp atışını duyman yüksek bir ihtimal illa 8 hafta değil bence. En kötü ihtimalle kalp atışını görürsünüz diye tahmin ediyorum. Benim de ilk hamileliğim beraber öğreneceğiz artık. İyi dileklerin için teşekkür ederim senin için de diliyorum.
Rica ederim :). Özel bir cihaz yok aaslında yine ultrasona giriyorsun , sadece bir ses düğmesi var sanırım onu açıyor dr ve o an geliyor "tık - tık - tık - tık " :)
Çok teşekkür ederim :) Bu hafta doktor kalbi oluşmuş dedi ama kalp atışıyla ilgili bir şey söylemedi inşallah bizde haftaya görebilir ya da dinleyebiliriz(bu arada neyle dinletiyorlar?) eşim bu hafta iş dolayısıyla yanımda değildi önümüzdeki hafta birlikte gideceğiz canlı canlı görsün de kalpten gitsin istiyorum
Rica ederim :). Özel bir cihaz yok aaslında yine ultrasona giriyorsun , sadece bir ses düğmesi var sanırım onu açıyor dr ve o an geliyor "tık - tık - tık - tık " :)
Canım nasıl sevindim anlatamam. Bebeğin hızla büyüyor. Annesini çok seviyor belli ki :)canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0
çıkmış nasıl sence?
Hoş geldin arkadaşım tebrik ederim , Allah size bağışlasın evladınızı :)selam. ben de sürekli sadece okuyorum bugün yazıyim dedim :) ben de 4. haftamdayım daha ama bundan önce iki tane sorunlu hamileliğim olduğu için çok çok tedirginim... inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğimize kavuşuruz, hepimiz...
Dualarımız seninle , şoku insan uzun süre atlatamıyor :) Sayımız artıyor çok seviniyorum hepimiz adınabugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
Tebrik ederim arkadasım , hoş geldin aramıza :)) . Hep beraber büyütürüz artık fasulyelerimerhaba arkadaşlar bende ilk bebişime hamişim kan tahlilim salı günü 106,67 idi,dün yani cuma günü 459,68 olmuş:))) rabbim hepimizin bebişlerini korusun yüzlerini görmeyi nasip etsin.
meraba arkadaşlar bende yeni hamişlerdenimdaha dr a gitmedigim ama kese için 2 hafta sonra falan gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse bundan önce 2 düşük yaşadım ama bu sefer inşallah Rabbim nasip ederde saglıkla kucagıma alırım die ümit ediyorum daha çok ufak ama içimde bi mucize gerçekleşmesi her aklıma geldiginde gözlerim doluyo 6. 7 . hafta gitsem acaba dr a kalp atişlarını falan duyabilirmiyim ki ??
Hoş geldin :). Canım 7. hafta gidersen yüksek ihtimal kalp atışını görürsün.meraba arkadaşlar bende yeni hamişlerdenimdaha dr a gitmedigim ama kese için 2 hafta sonra falan gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse bundan önce 2 düşük yaşadım ama bu sefer inşallah Rabbim nasip ederde saglıkla kucagıma alırım die ümit ediyorum daha çok ufak ama içimde bi mucize gerçekleşmesi her aklıma geldiginde gözlerim doluyo 6. 7 . hafta gitsem acaba dr a kalp atişlarını falan duyabilirmiyim ki ??
valla canım bilemiyorum benimde ilk bebeğim olucak.bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum doktora.doktordan dönünce sana bilgi verebilirim.çarşamba 6+4 olucam sanırım.
Hoş geldin :). Canım 7. hafta gidersen yüksek ihtimal kalp atışını görürsün.
bilgilerinizi bekliyorum cnm çok sabırsızlanıyorum ya
Kızlar bendeb söylemesi , eğer kalp atışını duyarsanız , biraz daha dinletmesini isteyin . Ben kalp atışı duyacağımı bilmediğimden o anın şokuyla anlamadım birşey :) Hazırlıklı gidin .
bende çok sabırsızım bir an önce çarşambanın gelmesini istiyorum.
Süper fikirEger rabbim nasip ederd duyarsam o sesi kaydtmeyi dusunuyorum tbi o heycanla aklima gelirse :))
herkese merhaba..ben ilk hamileligimdeki bebeklerimi 3. ayinda kaybettim gelismedikleri icin.aradan 5 ay gecti ve 6 haftalik hamileyim cok sükür.
herhalde korkumu atamadim yine ayni seyi yasarim diye,o yuzden fazla sevinemiyorum kendi kendime.arada kendime hamile oldugumu sevinmem gerektigini
hatirlatiyorum.burdan hep yorumlar okuyup onlarin sevincini benimde yasamam gerektigini söylüyorum kendi kendime.eger negativ düsünürsem yavrucak yine küser
diye korkup kendimi sevinmeye zorluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?