- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Canım aslında bizim bebek süpriz olduğu için belirtiyi takip etmemiştim ama sabah namazı saatlerinde gözümün kararması başımın dönmesi halsiz düşmem ve bunu birkaçkez tekrar etmem sonucu şüphelenip test yaptım ve önce silik sonra çok net ikinci çizgiyle karşılaştım. Ama belirti adına gebelikle ilgili tüyolar istersencok saol yanitin iicin benim gelicek reglim 22 subat ama goguslerim cok buyudu 10 gundur vede uclari cok aciyor vede felaket bir bas agrisi oluyor sizde neler oldu
İnşallah canım. Daha şimdiden diyor ki "Anneee artık senin hayatın benim etrafımda dönmekten ibaret , bittin sen "evet evet azalarak yok olmadı canım bulantı ile uyudum hiç bulantısız uyandım sabaha hatta o gün teleşlandım bile bebeğe bişey oldu sandım bulantım kesilince
şimdi tüm uzuvları oluşuyor annesi hormonların alt üst minicik ama 'ben burdayım dengeni sarsarım' diyor sana allah sabrını veriyor bişekilde inşallah çabucak biter
Canım aslında bizim bebek süpriz olduğu için belirtiyi takip etmemiştim ama sabah namazı saatlerinde gözümün kararması başımın dönmesi halsiz düşmem ve bunu birkaçkez tekrar etmem sonucu şüphelenip test yaptım ve önce silik sonra çok net ikinci çizgiyle karşılaştım. Ama belirti adına gebelikle ilgili tüyolar istersen
İştahsızlık
- Göğüs büyümesi ve hassasiyeti
- Adette çektiğin ağrıların benzerleri
- kasıklarda batmalar (ama dikkat et genelde tek tarafta çok yooğun oluyor)
- Halsizlik
- Uykuda artış
Bunlar ilk zamanlar yoğun yaşadıklarımdı ve gebelik belirtisidir.Allah dileğine kavuştursun.
kötü düşünüp moralini bozma inşallah değerlerin normal çıkacak ve sen hamileliğinin keyfini süreceksin buraya gelip normalmiş çok şükür diyeceksin üzme kendini sen meleğin seninleymiş gibi davran olmazsa vardır bir hayır
İnşallah canım. Daha şimdiden diyor ki "Anneee artık senin hayatın benim etrafımda dönmekten ibaret , bittin sen "
Allah'a şükür yine de çok büyük bir nimeti ve sınavı bizlere layık görüyor...
Ay evet ayaklarımı hala ısıtmakta çok zorlanıyorum ben buz gibi mübarek:44:
Canım geçmiş sayfalara biraz göz attıysan aynı kaygıları taşıyan arkaaşlarımız oldu ve çok şükür ki kaygılarının yerini mutluluk aldı. Ve sen de onlardan biri olacaksın inşallah canım. Hekimin seni aramasının nedeni , aile hekimliğinde kayıt açıyorlar gebelik takibi için. Belki bu sebepten tekrar istemişlerdir. Değerin de gayet güzel merak etme herşey yolunda inşallah...
Ay evet ayaklarımı hala ısıtmakta çok zorlanıyorum ben buz gibi mübarek:44:
Benim de ayaklarım buz gibibir de ateşim noprmalden biraz yüksek kızzlaar. Normalmi acaba? 36 küsürlerde. normalde 34-35 olurdu en çok ?
Canım 3-4 ay önce falan demirim birazcık az çıkmıştı hap kullanıyordum ama hamilelikten sonra tekrar baktırmadım. Miğde bulantılarımdan devam edemiyorum ki haplara şimdi.ben ağustosta hamile kalmışım o ay çorap çetik terlikle gezdim evin içinde bilmiyordum tabi eşim sen iyimisin diyordu sürekli bana meğer bebiş vücuttaki kanı demiri hüüüüpp diye çekiyormuş nerden bileyim
kan değerlerine bakıldımı canım 16. haftada demir takviyesi başlıycak 2 hafta sonra 2li taraman olucak ayrıca
Canım tüm dualarım sizinle .. İyi haberlerle gelin inşallah ki öyle olacağına inancım çok yüksek ...Evet canım hatta ben bana öyle dediler diye çok kaygılandım geri aardım ebeyle görüştük şsakın kafana bişey takma biz tüm gebelerimzden alıyoruz zaten tekrar kan dedi. Bide ben hemen 3. günü kan verdim millet bi hafta 10 gün sonra gidiyormuş hamişmiyim diye? Hayırlısı bakalım. Dün akşam hafif belim ağrıdı bugün de midem bulandı ara ara hatta şuan bile bulanıyor :) ben de seviniyorum tabiki meleğim benimle diyorum.. Dua edin kızlaar ben de güzel haberimi paylaşayım burada sizinle inşallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan versin inşallah..
Canım ateşi bilmiyorum ama bu ayak üşümesini çoğu kez duyuyorum. Bizzat ta yaşıyorum ısıtamıyorum bir türlü.Benim de ayaklarım buz gibibir de ateşim noprmalden biraz yüksek kızzlaar. Normalmi acaba? 36 küsürlerde. normalde 34-35 olurdu en çok ?
Canım 3-4 ay önce falan demirim birazcık az çıkmıştı hap kullanıyordum ama hamilelikten sonra tekrar baktırmadım. Miğde bulantılarımdan devam edemiyorum ki haplara şimdi.İki haftaya da dediğin gibi ikili testim var acaba cinsiyeti de söylerler mi ki
ama 5 gun kala sonuc cikar dimi ben sabirsizimda birazCanım tüm dualarım sizinle .. İyi haberlerle gelin inşallah ki öyle olacağına inancım çok yüksek ...
Canım ateşi bilmiyorum ama bu ayak üşümesini çoğu kez duyuyorum. Bizzat ta yaşıyorum ısıtamıyorum bir türlü.
İnşallah canım , sağlıklı iyi sonuçlar alalım d cinsiyetini sonra öğrensek te olur inşallah.. İnsan özellikle ilk bebek olunca mı bilmiyorum herşeyi detayı detayına merak ediyor işte :)cinsiyet için çok erken bence bizim 2013 mayıs anneleri topiğinde 12. haftada cinsiyeti söylenen kızların yarısının cinsiyeti ilerleyen haftalarda değişti çünkü cinsiyet tomurcuğu tam bu haftalarda oluşuyor yanıltıcı olabiliyor bende o yüzden özellikle doktoruma sormamıştım emin olmadan söylemesini istemedim 16. haftada öğrenmiştim oğlumu koca bir pipi ultrasonu ile20. haftada detaylı ultrasonda da teyit ettiler hiç acele etme sağlıklı olması en önemlisi inşallah güzel atlatırsın testlerini
Canım kanda muhtemelen çıkar ama idrarda herkeste erkenden belli olmayabiliyor. Ama yerinde olsam her ikisini de yapardım. Kanda 10 ve üstü pozitiftir.ama 5 gun kala sonuc cikar dimi ben sabirsizimda biraz
İnşallah canım , sağlıklı iyi sonuçlar alalım d cinsiyetini sonra öğrensek te olur inşallah.. İnsan özellikle ilk bebek olunca mı bilmiyorum herşeyi detayı detayına merak ediyor işte :)
Ben de öyle canım, yine gel. Allah rahatlık versinevet ilk olunca insan herşeyi aynı anda yaşamak öğrenmek istiyor ancak zaman herşeyi en güzel şekliyle öğretiyor insana
hepimizin hakkında hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni versim mevlam
ayy gözlerim kapanmaya başladı ben uyuyorum sanırsam iyi geceler memnun oldum tanıştığıma yine gelirim buralara
allah rahatlık versin minikleri yormayın uyuyun anneler haddiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?