İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

cok saol yanitin iicin benim gelicek reglim 22 subat ama goguslerim cok buyudu 10 gundur vede uclari cok aciyor vede felaket bir bas agrisi oluyor sizde neler oldu
Canım aslında bizim bebek süpriz olduğu için belirtiyi takip etmemiştim ama sabah namazı saatlerinde gözümün kararması başımın dönmesi halsiz düşmem ve bunu birkaçkez tekrar etmem sonucu şüphelenip test yaptım ve önce silik sonra çok net ikinci çizgiyle karşılaştım. Ama belirti adına gebelikle ilgili tüyolar istersen
  • Göğüs büyümesi ve hassasiyeti
  • Adette çektiğin ağrıların benzerleri
  • kasıklarda batmalar (ama dikkat et genelde tek tarafta çok yooğun oluyor)
  • Halsizlik
  • Uykuda artış
İştahsızlık
Bunlar ilk zamanlar yoğun yaşadıklarımdı ve gebelik belirtisidir.Allah dileğine kavuştursun.

İnşallah canım. Daha şimdiden diyor ki "Anneee artık senin hayatın benim etrafımda dönmekten ibaret , bittin sen "
Allah'a şükür yine de çok büyük bir nimeti ve sınavı bizlere layık görüyor...

bunlarla birlikte benim kendimde farkettiklerim

ayaklarda üşüme ,(ağustos ortasında buz kesmişti imkanı yok ısıtamadım)

eklemlerde ağrı (grip olmuş gibi)

hapşurma burun tıkanması bademciklerde hassasiyet (ağustos ortası)

regl öncesi gibi tatlıya düşkünlük değil de hiç yemediğim birşeyi aşırı yeme isteği duydum (turşu salatalık yemiştim iki kavanoz sevmem halbuki pek)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bugün hep midem bulandı ben de sevindim. Allahın izniyle karnımda meleğim.. rabbim hayırlısını versin. Gerçekten çok zor bir süreçmiş,hamişleri daha iyi anlıyorum artık..

kesinlikle öyle bu duyguyu yaşayabilmek için can atan binlerce kadın var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor evlat hasreti

Ay evet ayaklarımı hala ısıtmakta çok zorlanıyorum ben buz gibi mübarek:44:

ben ağustosta hamile kalmışım o ay çorap çetik terlikle gezdim evin içinde bilmiyordum tabi eşim sen iyimisin diyordu sürekli bana meğer bebiş vücuttaki kanı demiri hüüüüpp diye çekiyormuş nerden bileyim

kan değerlerine bakıldımı canım 16. haftada demir takviyesi başlıycak 2 hafta sonra 2li taraman olucak ayrıca

Son düzenleme:

Evet canım hatta ben bana öyle dediler diye çok kaygılandım geri aardım ebeyle görüştük şsakın kafana bişey takma biz tüm gebelerimzden alıyoruz zaten tekrar kan dedi. Bide ben hemen 3. günü kan verdim millet bi hafta 10 gün sonra gidiyormuş hamişmiyim diye? Hayırlısı bakalım. Dün akşam hafif belim ağrıdı bugün de midem bulandı ara ara hatta şuan bile bulanıyor :) ben de seviniyorum tabiki meleğim benimle diyorum.. Dua edin kızlaar ben de güzel haberimi paylaşayım burada sizinle inşallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan versin inşallah..

Canım 3-4 ay önce falan demirim birazcık az çıkmıştı hap kullanıyordum ama hamilelikten sonra tekrar baktırmadım. Miğde bulantılarımdan devam edemiyorum ki haplara şimdi. İki haftaya da dediğin gibi ikili testim var acaba cinsiyeti de söylerler mi ki

Canım tüm dualarım sizinle .. İyi haberlerle gelin inşallah ki öyle olacağına inancım çok yüksek ...

Benim de ayaklarım buz gibi bir de ateşim noprmalden biraz yüksek kızzlaar. Normalmi acaba? 36 küsürlerde. normalde 34-35 olurdu en çok ?
Canım ateşi bilmiyorum ama bu ayak üşümesini çoğu kez duyuyorum. Bizzat ta yaşıyorum ısıtamıyorum bir türlü.

cinsiyet için çok erken bence bizim 2013 mayıs anneleri topiğinde 12. haftada cinsiyeti söylenen kızların yarısının cinsiyeti ilerleyen haftalarda değişti çünkü cinsiyet tomurcuğu tam bu haftalarda oluşuyor yanıltıcı olabiliyor bende o yüzden özellikle doktoruma sormamıştım emin olmadan söylemesini istemedim 16. haftada öğrenmiştim oğlumu koca bir pipi ultrasonu resmi ile 20. haftada detaylı ultrasonda da teyit ettiler hiç acele etme sağlıklı olması en önemlisi inşallah güzel atlatırsın testlerini

Son düzenleme:
İnşallah canım , sağlıklı iyi sonuçlar alalım d cinsiyetini sonra öğrensek te olur inşallah.. İnsan özellikle ilk bebek olunca mı bilmiyorum herşeyi detayı detayına merak ediyor işte :)

İnşallah canım , sağlıklı iyi sonuçlar alalım d cinsiyetini sonra öğrensek te olur inşallah.. İnsan özellikle ilk bebek olunca mı bilmiyorum herşeyi detayı detayına merak ediyor işte :)

evet ilk olunca insan herşeyi aynı anda yaşamak öğrenmek istiyor ancak zaman herşeyi en güzel şekliyle öğretiyor insana

hepimizin hakkında hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni versim mevlam

ayy gözlerim kapanmaya başladı ben uyuyorum sanırsam iyi geceler memnun oldum tanıştığıma yine gelirim buralara

allah rahatlık versin minikleri yormayın uyuyun anneler haddiiinnn

Ben de öyle canım, yine gel. Allah rahatlık versin

Kızlar benimde ayaklarım ısınmıyor termal çorap üstüne patik giyiyorum üstelik... kan değerim de 12.7 çıktı gayet iyi yani ben yıllarca 8lerde süründüm anlamıyorum sürekli çay da içemiyorum hem yararı yok hem tuvalet sorunu... kalorifer böceği gibi yaşıyorum 2 haftadır :2:

bende ilk hamileliğimi yaşıyorum 15. haftaya giricem inşallah bebeğimin olduğu tarafta iğne batması oluyo ara sıra acaba bu bebek hareketi midir arkadaşar aynı şeyleri yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…