İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

bende ilk hamileliğimi yaşıyorum 15. haftaya giricem inşallah bebeğimin olduğu tarafta iğne batması oluyo ara sıra acaba bu bebek hareketi midir arkadaşar aynı şeyleri yaşayan var mı ?

O durum bende de var maalesef ara ara iğne batması hatta abartıp bıçak saplanıyor hissiyle bir ağrı.. Dr.a sorduğumda adet dönemi ağrılarını bazı kadınlar hamilelikte de yaşar eğer kanaman yoksa bundan olur dedi. Tabi aramızda 6 hafta fark var yine de bi doktorunuza sorun derim inşallah uzun sürmez geçmiş olsun

selamlar bende ilk gebeliğim.6 haftalık oldu ara ara ağrılar bende yaşıyorum bıcak saplantısına benzer kasılmalarda olyur dayanılmaz durumda değilse bu ağrılardan korkmamak lazım bebek yer yapıyormuş kendine.sizin evde kediniz mi var

Kızlaaar bu sabah tekrar kan verdim sonucum 2227 çıktı 13 ünde verdiğimde 207 çıkmıştı 5 günde11 kat artmış değerim. İyi mi kızlaar?Çok mutluyum artık ben de hamileyim diyebiliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Canım harika bir haber bu :119:

Al benden de o kadar

​evet 3 yaşında bir kedim var :)
benimde var kedim evde 1 yaşında.doktor evden cıkar onu dedide ondan sordum.ben götürmedim bir yere ama cok sevmiyrum yakından ..

ne mutlu bir haber böyle sağlıklı gine inşallah kucağına lamak nasip olur inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…