- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
çok biliyo onlar, felaket tellallarıvalla canım hemşire öyle demiyo.zorla kan verdim diyebilirim.idrar testi yaptı silik çıktı tam net çıkmadı.çünkü daha adetimin bugün 1. gecikme günü.kanda çıkmaz falan dedi iyicene moralim bozuldu.saat 3 te belli olucak sonuç onun yüzünden içimi bi telaş sardı zaman geçmek bilmiyo.hevesim kursağımda kaldı.
Tabi tabi bulantılar başlayınca sıkıntısı kalmaz o zamanMerak etme canım , iki haftaya kalp atışını görürsün inşallah daha :) hem 5 haftalık gözüküyorsun haftaya bulantılarında başlar demem o ki 3 saat sonra hep beraber tekrar sevineceğiz seninle
ayyy canım ağzından bal damlıyor.inşallah.ama saate bakıp duruyorum hiç ilerlemiyo sanki.
Tabi tabi bulantılar başlayınca sıkıntısı kalmaz o zamanbenim de adetin 3.günü 14 çıktı b-hcg değerim , doktorum vajinal ultrasında keseyi gördü, üstelik daha 16 günlükmüş ayın 23ünde.haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicez Allahın izniyle.
:18:kaldı 3 saat 5 dk :Evet bulantılar başlayınca :95::95:
böyle oluyor insan :) , Daha bende kalp atışını görmedim bu hafta görücem inşallah canım , zaten haberiniz olur
Ben sabırsızlıktan ertesi gün gitmiştim hemen tabi alttan baktırmadığım için keseyi göremedik. bir hafta sonra ise keseyi ultrasonda görmüştük ccanım. Bir de hemen gitmende şöyle fayda var , folik asit falan yazıyor onları kullanman lazım bebeğin için.desteğiniz için çok sağolun inşallah iyi çıkar.burda haber veririm hemen size.ik doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli?
Ben sabırsızlıktan ertesi gün gitmiştim hemen tabi alttan baktırmadığım için keseyi göremedik. bir hafta sonra ise keseyi ultrasonda görmüştük ccanım. Bir de hemen gitmende şöyle fayda var , folik asit falan yazıyor onları kullanman lazım bebeğin için.
O zaman 1 hafta sonra gitmen daha iyi olur canım. Ama vajinal ultrason düşünürsen bu hafta da görebilirsiniz keseyi inşallah.folik asit kullanıyorum zaten.folbiol marka.
O zaman 1 hafta sonra gitmen daha iyi olur canım. Ama vajinal ultrason düşünürsen bu hafta da görebilirsiniz keseyi inşallah.
bi kan değerim çıksın da 2000 i geçince giderim 2000 den sonra karından gözüküyo.neden boşu boşuna alttan kurcalattırayım değil mi?
Çok normal canım , rahim genişliyor ağrıların ondan ,ama şişkinlik de gebeliğin getirdiği gaz oluyormuş. şu an yok ama ilk haftalar davul gibiydim
aynı adet olucakmışım gibi karnımda ağrı ve şişkinlik var bu normal mi?
Çok normal canım , rahim genişliyor ağrıların ondan ,ama şişkinlik de gebeliğin getirdiği gaz oluyormuş. şu an yok ama ilk haftalar davul gibiydim
Bu arada bence de 2000 i bekleyip ultrasondan bakmak daha iyi fikir
23 yaşındayım ,İstanbuldayım , sen ?
Canım sonucun çıktı mııı ?bende 26 yaşındayım yozgattayım eşimin görevi sebebiyle ama ailem istanbul kartalda.
​Canım tebrik ederim , değerlerin oldukça iyi çıkmış. Keseyi de görürsünüz bu hafta inşallah . Hoş geldin :)slm kızlar. bende gebe olduğumu Kandıl gununde oğrendım. değerım 1424 tu. adet tarıhıne göre 6 haftalık çıksada nette gec dollenme oldu sanırım dr tam göremedı keseyı. 18 eylul doğum dedi ama ne bıleyım kesın görmedıçle endışelenıyoruz.bu hafta tekrar gıdıcez dua edın bıze.
bu arada bencede hamılesın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Geçmiş olsun , tehlikeli bir durum yok inşallah değil mi?sağol cnm ama keseyı tam görememesı korkuttu bızı. bıde kıst cıktı 4,5 cm:26:
Canım sonucun çıktı mııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?