İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Kendime bile bu kadar heyecan yapmamıştım.
Tabi benimkisi süpriz olmuştu :) .
heyecanla sonucunu bekliyorum ben de canım

çok biliyo onlar, felaket tellalları çok net görülüyor 2. çizgin ama erken olmasına rağmen, sıkma sen canını.

Merak etme canım , iki haftaya kalp atışını görürsün inşallah daha :) hem 5 haftalık gözüküyorsun haftaya bulantılarında başlar demem o ki 3 saat sonra hep beraber tekrar sevineceğiz seninle
Tabi tabi bulantılar başlayınca sıkıntısı kalmaz o zaman benim de adetin 3.günü 14 çıktı b-hcg değerim , doktorum vajinal ultrasında keseyi gördü, üstelik daha 16 günlükmüş ayın 23ünde.haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicez Allahın izniyle.
ayyy canım ağzından bal damlıyor.inşallah.ama saate bakıp duruyorum hiç ilerlemiyo sanki.

yat uyumaya çalış birazcık

Evet bulantılar başlayınca :95::95:
böyle oluyor insan :) , Daha bende kalp atışını görmedim bu hafta görücem inşallah canım , zaten haberiniz olur

desteğiniz için çok sağolun inşallah iyi çıkar.burda haber veririm hemen size.ik doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli?
Ben sabırsızlıktan ertesi gün gitmiştim hemen tabi alttan baktırmadığım için keseyi göremedik. bir hafta sonra ise keseyi ultrasonda görmüştük ccanım. Bir de hemen gitmende şöyle fayda var , folik asit falan yazıyor onları kullanman lazım bebeğin için.

folik asit kullanıyorum zaten.folbiol marka.

aynı adet olucakmışım gibi karnımda ağrı ve şişkinlik var bu normal mi?
Çok normal canım , rahim genişliyor ağrıların ondan ,ama şişkinlik de gebeliğin getirdiği gaz oluyormuş. şu an yok ama ilk haftalar davul gibiydim
Bu arada bence de 2000 i bekleyip ultrasondan bakmak daha iyi fikir

slm kızlar. bende gebe olduğumu Kandıl gununde oğrendım. değerım 1424 tu. adet tarıhıne göre 6 haftalık çıksada nette gec dollenme oldu sanırım dr tam göremedı keseyı. 18 eylul doğum dedi ama ne bıleyım kesın görmedıçle endışelenıyoruz.bu hafta tekrar gıdıcez dua edın bıze.
bu arada bencede hamılesın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun

​Canım tebrik ederim , değerlerin oldukça iyi çıkmış. Keseyi de görürsünüz bu hafta inşallah . Hoş geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…