İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

​Tabiki , gayet güzel bir değer canım. Tebrikler. Hemşirenin yüzüünü görmek isterdim :))

ah canım telefonla öğrenicektik sonucu.bi kağıda sağlık ocağının numarasını yazıp verdi hemşire.ebe kadın olsa o benim cebimden arayıp söylüyodu.o yoktu dün.neyse saat 3 oldu arıyoz geçersiz numara diyo.20 dk aradık böyle.ben ağlıcam artık.gideyim bari sağlık ocağına geri dedim.eşim dur dedi.devlet hastanesini aradı.laboratuarı bağlayın dedi ordan öğrendi sonucu.hemşirenin suratını yarın gideyim tekrar kan vereyim o zaman görücem inşallah ebe hemşire ordadır da o bana cepten hemen haber verir.ya da direk yine hastaneyi ararım.çünkü sağlık ocağı aldığı kanı hastaneye gönderiyo orda tahlil yapılıyo sonra sonucu tekrar sağlık ocağına gönderiyolar.

kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.

Çok şükür canım ya , 2. heyecan yarın öğleden sonra olacak artık minik mercimek ne kadar büyümüş bakalım

Evet bulantılar başlayınca :95::95:
böyle oluyor insan :) , Daha bende kalp atışını görmedim bu hafta görücem inşallah canım , zaten haberiniz olur
ben de haftaya görücem inşalllaaaahhhh :)
desteğiniz için çok sağolun inşallah iyi çıkar.burda haber veririm hemen size.ik doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli?
bi an önce gitmeni öneririm
vajinal ultrasonun bi zararı yokmuş ya neden baktırmadınız?

aynı adet olucakmışım gibi karnımda ağrı ve şişkinlik var bu normal mi?
aynı şeyleri ben de yaşıyorum insan tedirgin oluyor
anam sabredemiyo ki insann
son adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
çok iyi maaşallah kızlar benim çok mu düşük ya bakın şimdi sizin yüksek yüksek çıkınca kendiminki çok düşük geldi , adetin 2.günü 14 çıktı benim ama kesemizi de gördük çok net nasıl oluyo bu değer düşük değil mi :S

Son düzenleyen: Moderatör:

sabah tekrar kan vericem değer ikiye katlamış mı diye?folik asit kullanıyorum 8 aydır folbiol ilacımın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…