- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Demiştiiiiiiiiiiiiiiimson adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
DemiştiiiiiiiiiiiiiiimSüper bir değer , tebrikler taze annee
​Tabiki , gayet güzel bir değer canım. Tebrikler. Hemşirenin yüzüünü görmek isterdim :))iyi mi diyosun yani?
​Tabiki , gayet güzel bir değer canım. Tebrikler. Hemşirenin yüzüünü görmek isterdim :))
Çok şükür canım ya , 2. heyecan yarın öğleden sonra olacak artık minik mercimek ne kadar büyümüş bakalımah canım telefonla öğrenicektik sonucu.bi kağıda sağlık ocağının numarasını yazıp verdi hemşire.ebe kadın olsa o benim cebimden arayıp söylüyodu.o yoktu dün.neyse saat 3 oldu arıyoz geçersiz numara diyo.20 dk aradık böyle.ben ağlıcam artık.gideyim bari sağlık ocağına geri dedim.eşim dur dedi.devlet hastanesini aradı.laboratuarı bağlayın dedi ordan öğrendi sonucu.hemşirenin suratını yarın gideyim tekrar kan vereyim o zaman görüceminşallah ebe hemşire ordadır da o bana cepten hemen haber verir.ya da direk yine hastaneyi ararım.çünkü sağlık ocağı aldığı kanı hastaneye gönderiyo orda tahlil yapılıyo sonra sonucu tekrar sağlık ocağına gönderiyolar.
Çok şükür canım ya , 2. heyecan yarın öğleden sonra olacak artık minik mercimek ne kadar büyümüş bakalım
Canım emin olmamakla beraber 544 çıkması lazım sanırrım en az.ortalama kaç olması lazım canım 174 tü ya
​Teşekkür ederim canııım :)Merhaba.Gebeliğin hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Canım emin olmamakla beraber 544 çıkması lazım sanırrım en az.
3 gün geçmiş oluyor ya yarın ondan dedim2 ye katlaması gerekmiyo mu?sen 3 e katlattırdın
3 gün geçmiş oluyor ya yarın ondan dedim
Tamam 1 tane 174cük çıkarıver içindenyok kız dün sabah yaptırdım bi de yarın sabah yaptırcam 2 gün oluyo arasında.
Tamam 1 tane 174cük çıkarıver içinden
Korkma , dua et Allah çok büyük... Ve yarında güzel haberini bekleyeceğim.350 mi olur?inşallah olur ya çok korkuyorum ben.
Geçmiş olsun , tehlikeli bir durum yok inşallah değil mi?
​Çok geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin...iyi birşey değil sonuçta ama tedırgınlığım had sahfada.
arkadaşım senınde sonuçlar pozitif çıkmış hayırlı uğurlu olsun
ben de haftaya görücem inşalllaaaahhhh :)Evet bulantılar başlayınca :95::95:
böyle oluyor insan :) , Daha bende kalp atışını görmedim bu hafta görücem inşallah canım , zaten haberiniz olur
bi an önce gitmeni öneririmdesteğiniz için çok sağolun inşallah iyi çıkar.burda haber veririm hemen size.ik doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli?
vajinal ultrasonun bi zararı yokmuş ya neden baktırmadınız?Ben sabırsızlıktan ertesi gün gitmiştim hemen tabi alttan baktırmadığım için keseyi göremedik. bir hafta sonra ise keseyi ultrasonda görmüştük ccanım. Bir de hemen gitmende şöyle fayda var , folik asit falan yazıyor onları kullanman lazım bebeğin için.
aynı şeyleri ben de yaşıyorum insan tedirgin oluyor
aynı adet olucakmışım gibi karnımda ağrı ve şişkinlik var bu normal mi?
anam sabredemiyo ki insann
Çok normal canım , rahim genişliyor ağrıların ondan ,ama şişkinlik de gebeliğin getirdiği gaz oluyormuş. şu an yok ama ilk haftalar davul gibiydim
Bu arada bence de 2000 i bekleyip ultrasondan bakmak daha iyi fikir
çok iyi maaşallahson adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
ben de haftaya görücem inşalllaaaahhhh :)
bi an önce gitmeni öneririm
vajinal ultrasonun bi zararı yokmuş ya neden baktırmadınız?
aynı şeyleri ben de yaşıyorum insan tedirgin oluyor
anam sabredemiyo ki insann
çok iyi maaşallahkızlar benim çok mu düşük ya bakın şimdi sizin yüksek yüksek çıkınca kendiminki çok düşük geldi , adetin 2.günü 14 çıktı benim ama kesemizi de gördük çok net nasıl oluyo bu değer düşük değil mi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?