- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.981
Bende son ana kadar çalışmak istiyorum..
Birde şuanki işim evden çalşmayıda elveriyor.Eğer planladığım gibi olursa..Bebeğimi kendim büyütmeyi planlıyorum.Evden çalışarak
oluyor işte 3 ay bu kadar üstüne düşmesemde yine de olmadı , bu ay biraz daha üstüne düştüm psikolojik olarak adet olacakmışım giib bir ağrım var . Ben çok etkileniorum her şeyden.
Mevlanın takdiri evet inş bize hayırlı bir evlat verir anne olmak çok güzel bir şey ya görüyorum imreniyorum bazen kıskanıyorum ne bilim değişik duygular
kızlarr merhaba bende dün bebek bekliyordum ama hastalandım bende 3.döngüme başladım şimdi doktordan geldim bir yumurtam çatlamamış kalmış..2 ay klomen kullandım olmadı..bu ay vermedi kendi haline bırakıyorum dedi..olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.
oluyor işte 3 ay bu kadar üstüne düşmesemde yine de olmadı , bu ay biraz daha üstüne düştüm psikolojik olarak adet olacakmışım giib bir ağrım var . Ben çok etkileniorum her şeyden.
Mevlanın takdiri evet inş bize hayırlı bir evlat verir anne olmak çok güzel bir şey ya görüyorum imreniyorum bazen kıskanıyorum ne bilim değişik duygular
bende ilk çocuğa hamile kalmak istiyorum fakat doktora gittim testler yaptılar eşimle bana ve yarın test sonuclarını dr. göstericez bakalım hayırlısı 4 bitti 5 yılımdayım evliliğimde :)
bende 3.yılımı doldurdum bizde istiyoruz artık ama hala olmadı
iyi dayanmışssınız 5 yıl dile kolay ben dayanamazdım inşş hamiş oluruz bu ayyy hepimiz
İçimde hep kız annesi olma isteği var..Bastıramıyorum..Korkuyorum rabbim gücenicek diye..Ama olmuyor.Çin takvimi hesaplarında bu ay erkek , önümüzdeki ay kızım olacak..
Artık hamile olmak istiyorum ama önümüzdeki ay olsun diye sanırım içim tuhaf...Çok garibim.Bastıramıyorum hislerimi..Kendimi suçluda hissediyorum..
Merhaba kızlar nasılsınız. kusura bakmayın cevap veremedim size. bilgisayarda bi problem oldu. msjlarınızı okuyodum ama cevap yazamıyordum. kocişim halletticevaplarınız için teşekkür ederim..
ben gebeliğe karar verince doktora gitmiştim. görünürde bi problemim yoktu. hatta her yıl düzenli jinekolojik muayenemi olurdum. ama son gidişimde ultrasonda çatlamamış yumurtaları gördü doktorum. polikistik over başlangıcı dedi. bir yıl kendiniz deneyin olmazsa tedaviye geçeriz dedi. şu an tedavi görmüyoruz yani . inşalla gerek de kalmz. sen tedavi görüyo musun.
teşekkür ederim canım, allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynen bende hep kızım olsun isterim bir tarafdanda kendimi suçlarım ama bastıramam bu duyguyu Allahımın gücüne gitmez inşallah çünkü elimde olmadan düşünüyorum
Benimki öyle hastalıklı boyuta geldiki bu ay erkek olacak diyor diye çin takvimi bu ay olmasamıyı bile düşünebiliyorum.Allahım affetsin
iyi dayanmışssınız 5 yıl dile kolay ben dayanamazdım inşş hamiş oluruz bu ayyy hepimiz
inşallah Allah isteyen herkeze versin ama yaklaşık 3 aydır tık yok bende dayanamadık dr. gittik inş yarın hayırlı haberler alırım :))
O kadar da abartma ben mesela kız olsun istiyorum ama aklım hep erkek isimlerindehayırlısıı allahın takdiri canım benim sağlıklı olsunda hayırlı bır evlat olsunda büyüdüğüde daha başka bir şey istemem
Bendede öyle oğlum olursa ismi hazr.Ama kız olursa yok :)
Ben çin takvimine göre baktım erkek gözüküyor bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?