Ilk çocuğunu düşünenler...

Bende son ana kadar çalışmak istiyorum..

Birde şuanki işim evden çalşmayıda elveriyor.Eğer planladığım gibi olursa..Bebeğimi kendim büyütmeyi planlıyorum.Evden çalışarak

Canım umarım istediğimiz gibi olur bende kendim büyütmek istiyorum bebeğimi Allahım kısmet ederde inşallahhh (AMİN) acayip bir his var içimde eşime çok belli etmemeye çalışıyorum çünkü o hep sağlığımız yerinde olmazsa üzülmek yok olur sabır edelim der çok anlayışlı

kızlarr merhaba bende dün bebek bekliyordum ama hastalandım bende 3.döngüme başladım şimdi doktordan geldim bir yumurtam çatlamamış kalmış..2 ay klomen kullandım olmadı..bu ay vermedi kendi haline bırakıyorum dedi..olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.

Hayırlısı tatlım inşallah seninde bir bebişin olur hepimiz bunu istiyoruz

kızlarr merhaba bende dün bebek bekliyordum ama hastalandım bende 3.döngüme başladım şimdi doktordan geldim bir yumurtam çatlamamış kalmış..2 ay klomen kullandım olmadı..bu ay vermedi kendi haline bırakıyorum dedi..olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.

bende ilk çocuğa hamile kalmak istiyorum fakat doktora gittim testler yaptılar eşimle bana ve yarın test sonuclarını dr. göstericez bakalım hayırlısı 4 bitti 5 yılımdayım evliliğimde :)

bende ilk çocuğa hamile kalmak istiyorum fakat doktora gittim testler yaptılar eşimle bana ve yarın test sonuclarını dr. göstericez bakalım hayırlısı 4 bitti 5 yılımdayım evliliğimde :)

iyi dayanmışssınız 5 yıl dile kolay ben dayanamazdım inşş hamiş oluruz bu ayyy hepimiz

İçimde hep kız annesi olma isteği var..Bastıramıyorum..Korkuyorum rabbim gücenicek diye..Ama olmuyor.Çin takvimi hesaplarında bu ay erkek , önümüzdeki ay kızım olacak..
Artık hamile olmak istiyorum ama önümüzdeki ay olsun diye sanırım içim tuhaf...Çok garibim.Bastıramıyorum hislerimi..Kendimi suçluda hissediyorum..

Aynen bende hep kızım olsun isterim bir tarafdanda kendimi suçlarım ama bastıramam bu duyguyu Allahımın gücüne gitmez inşallah çünkü elimde olmadan düşünüyorum

aminnn teşekür ederimm

Aynen bende hep kızım olsun isterim bir tarafdanda kendimi suçlarım ama bastıramam bu duyguyu Allahımın gücüne gitmez inşallah çünkü elimde olmadan düşünüyorum

Benimki öyle hastalıklı boyuta geldiki bu ay erkek olacak diyor diye çin takvimi bu ay olmasamıyı bile düşünebiliyorum.Allahım affetsin

Benimki öyle hastalıklı boyuta geldiki bu ay erkek olacak diyor diye çin takvimi bu ay olmasamıyı bile düşünebiliyorum.Allahım affetsin

O kadar da abartma ben mesela kız olsun istiyorum ama aklım hep erkek isimlerinde hayırlısıı allahın takdiri canım benim sağlıklı olsunda hayırlı bır evlat olsunda büyüdüğüde daha başka bir şey istemem

inşallah Allah isteyen herkeze versin ama yaklaşık 3 aydır tık yok bende dayanamadık dr. gittik inş yarın hayırlı haberler alırım :))

Kısmet ne zaman geleceği belli olmuyor işte ben de 3ay denemiştim ama o kadar üstüne düşmemiştim şimdi işe girdim tersine eşim tutturdu yapalım diye bakalım kısmet olmazsa bende doktora gitmeyi düşünüyorum .

Bendede öyle oğlum olursa ismi hazr.Ama kız olursa yok :)

Ben çin takvimine göre baktım erkek gözüküyor bu ay

Bendede öyle oğlum olursa ismi hazr.Ama kız olursa yok :)

Ben çin takvimine göre baktım erkek gözüküyor bu ay

Oğlum olursa ismi doruk , kuzey ya da yağız olsun istiyorum ama tabi eşimde tamam derse üçünden birini ama kız olursa aklımda bir isim yok henüz hamile kaldıkda ismi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…