- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.021
Kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğinizde çevrenizdekilere ne zaman haber vermeyi düşünüyorsunuz?
Eşime öğrendiğimde kalp atışını duyabileceğimiz zaman süpriz yapmak istiyorum haber vermeden :)
Annemlerede eşime söyledikten sonra
Diğerlerine 2 ay sonra filan
ben eşime öğrendiğimin akşamı söylerim.planım kalp atşlarını duymadan kimseye söylememek..ama sabırlı olabilirmiyiz bilemiyorum
Eşime öğrendiğimde kalp atışını duyabileceğimiz zaman süpriz yapmak istiyorum haber vermeden :)
Annemlerede eşime söyledikten sonra
Diğerlerine 2 ay sonra filan
bende öyle dediğime bakma hemen söylerim eşime bekleyememZaten sinirlerim çok yıpranmış sanırım neden böyleyim bilmiyorum ama ağladım iş yerimde dengesizin teki var ondan nefret ediyorum
ben 2 ay geçtikten sonra ama tabii bilemiyorum o heyecanla neler yapabilirim tartışılır :)
iş yerinde dengesizler hep olur zaten.takmamayı zamanla öğreniyorsun
bende çevreme 2 ay sonra diye düşünüyorum..ama eşimle bu konuyu konuşmadık.babası sürekli hadi diyor.ona söyliyebilir.ondan sonra öğrenir herkes zaten.
Çocuk konuşup durduk. Öğle yemeğinden beri midem bulanıyor. Çok halsizim
Sıcaktan oldu galiba :44:
çocuk konuşup durduk. öğle yemeğinden beri midem bulanıyor. çok halsizim
Sıcaktan oldu galiba :44:
benimde, bebeklerin cinsiyeti,çevremize hamile olduğumuzu ne zaman söyliyecez diye konuşurken regl belirtilerim geçti
Benimde, bebeklerin cinsiyeti,çevremize hamile olduğumuzu ne zaman söyliyecez diye konuşurken regl belirtilerim geçti
ben girdim de noldu şimdi hiç bir şey yok DEDIGIN GİBİ PSİKOLOJİM BOZULUYORpsikolojim etkileniyor diye temmuz ayı grubuna girmiyorum sonra gelip bol bol burada yazıyorum. çelişki işte.
Beyaz leblebi yiyorum valla ancak biraz geçirdi. Iş yerinde kusup rezil olmayayım bir de allah korusun
ben girdim de noldu şimdi hiç bir şey yok DEDIGIN GİBİ PSİKOLOJİM BOZULUYOR
Geçen ay o kadar çok belirtim oldu ki. Neredeyse emindim. Ama testler negatif çıkıyordu. Psikolojik dediler, üşütmüşsündür dediler. Doktor bu kadar erken belirti olmaz psikolojiktir dedi. Allah Allah diyorum nasıl becerdim kendime bunu yapmayı :44:
Sonra aşırı ağrılı bir adet dönemi ve aşırı kanamam oldu. Hiç başıma gelmemişti. 3 gün boyunca simsiyah pıhtılı bir kanama ve ağrı. Kendi kadın doğum doktoruma gittim. Miyom olabilir diye korkuyordum. Ultrasonda bir şey çıkmadı. "Düşük yapmış olabilirsin" dedi doktor. Sadece kanda belli olurmuş. İstersen bakalım dedi ama korktum. Kafama takarım ben kesin. Olan oldu zaten artık karıştırmaya gerek yok diye düşündüm. Şimdi bakınca düşük yapmış olma ihtimalim daha da kuvvetli. Yine de üşütmüşümdür diyorum kendime. Daha varlığına sevinemeden kaybetmiş olmak istemiyorum
Bu ay temkinliyim o yüzden. BAT geçmeden test yok. Umutlanmak yok. BAT 2-3 gün geçerse doğruca kan testine. İdrar testiyle uğraşmam sanırım.
geçen ay o kadar çok belirtim oldu ki. Neredeyse emindim. Ama testler negatif çıkıyordu. Psikolojik dediler, üşütmüşsündür dediler. Doktor bu kadar erken belirti olmaz psikolojiktir dedi. Allah allah diyorum nasıl becerdim kendime bunu yapmayı :44:
Sonra aşırı ağrılı bir adet dönemi ve aşırı kanamam oldu. Hiç başıma gelmemişti. 3 gün boyunca simsiyah pıhtılı bir kanama ve ağrı. Kendi kadın doğum doktoruma gittim. Miyom olabilir diye korkuyordum. Ultrasonda bir şey çıkmadı. "düşük yapmış olabilirsin" dedi doktor. Sadece kanda belli olurmuş. Istersen bakalım dedi ama korktum. Kafama takarım ben kesin. Olan oldu zaten artık karıştırmaya gerek yok diye düşündüm. şimdi bakınca düşük yapmış olma ihtimalim daha da kuvvetli. Yine de üşütmüşümdür diyorum kendime. Daha varlığına sevinemeden kaybetmiş olmak istemiyorum
Bu ay temkinliyim o yüzden. Bat geçmeden test yok. Umutlanmak yok. Bat 2-3 gün geçerse doğruca kan testine. Idrar testiyle uğraşmam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?