- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.001
Oğlum olursa ismi doruk , kuzey ya da yağız olsun istiyorum ama tabi eşimde tamam derse üçünden birini ama kız olursa aklımda bir isim yok henüz hamile kaldıkda ismi kaldı
Benim oğlum olursa adı Rüzgar olacak..
Kızda hiçbir fikrim yok
Kısmet ne zaman geleceği belli olmuyor işte ben de 3ay denemiştim ama o kadar üstüne düşmemiştim şimdi işe girdim tersine eşim tutturdu yapalım diye bakalım kısmet olmazsa bende doktora gitmeyi düşünüyorum .
bana sorarsan doktora en kısa sürede git çünkü doktorlar en az 1 yıl kendiniz deneyin diyorlar sonra tedavi ki inş böyle şeylere başvurmadan hemen gebe kalırız 5 yıllık evliyim 1 yılda deneme süreci eğer deneme sürecinde olmadı tedavi 1 2 senede öyle oldumu sana yaş geçti ne kadar erken okadar iyi şimdi çok pişmanım
Bir yakınımız var yenı oglu oldu ismi rüzgar , kızı var adı elif rüzgarın adını elif koydu 4 yaşında kimse söylemeden o söylemiş :))
benimde oğlum olursa adı mert kızım olursa elif sizce ilk bebişimin cinsiyeti ne olur tahmin edermisiniz?
Bir yakınımız var yenı oglu oldu ismi rüzgar , kızı var adı elif rüzgarın adını elif koydu 4 yaşında kimse söylemeden o söylemiş :))
folic acid derken ne işe yarıyor ya aslında doktorlar kaç yıllık evlisin ilk onu soruyor kaç yıllık evlisin sen ??? :)))
Şu an izin alıpda doktora gidemem ama bu ay da denicem 1sene olmadan gelmeyin diyor doktorlar bir de folic acid alıcam eczaneden içmek içinn ouff ouf
26 :))) 27 giricem ekimde :) ama ilk aklına gelen cinsiyet ne oldu peki :))) valla hamile kaldımda cinsiyet kaldı geriye ben cevremdekilere istiyorum cocuk diyorum sonra ardından sence ne olur cinsiyet diyorum delirmiş gibi :)))Valla tahmin edemiyorum da çin takviminden bakmayla söyluyoruz hani yoksa dogru dıye bırsey yok bakalım kac yasındasınız ?
26 :))) 27 giricem ekimde :) ama ilk aklına gelen cinsiyet ne oldu peki :))) valla hamile kaldımda cinsiyet kaldı geriye ben cevremdekilere istiyorum cocuk diyorum sonra ardından sence ne olur cinsiyet diyorum delirmiş gibi :)))
Folic asid iskelet kas yapısının gelişimini etkiliyormuş sağlıklı olması açısından. ben 1senelik evliyim
hımmm bakalım yarın bana doktor ne diyecek sanırım bir ilaç vitamin felan önerir diye düşünüyorum daha çok erken yaş kaç bu arada daha 2 sene geçsin ondan sonra bence cocuk düşün derim ama genede siz bilirsiniz biz eşimle okadar alıştık ki rahatlığa ikimiz olmaya bilmiyorum çocuk nasıl etkilicek bize ama inan cok istiyorum:)
banada genelde erkek diyorlar peki sen ikiz istiyormusun aslında ben ikiz isterim biranda olsun diyorum bir kız bir erkek ama zor diyorlar :)
Erkek gibi geldineye göreyse artık benide delirttin
Beni görenler hep senin ikizin olacak diyorlar bir erkek bir kız bakalım ne olacak
Yaşım 22 ama eşim 35 yaşında ben bebeği çok istiyorum eşimde benden daha fazla istiyor biz artık 3 kişilik bir aile olmak istiyoruz tatlım o yüzden 2.seneyi bekleyememmmmm
inş olursunuz cnm önemli olan karar vermeniz istemek başarmanın yarısıdır . :)))
:) Ben ikiz istemiyorum tadını çıkartayım teker teker olsun istiyorum
inş :)) başta yani karar verdiğimizde bir çocuğumuzun olmasını ilk ayımda tam 10 tane test yaptım başlarda çok hevesliydim aylar gecince sanırım biraz hayal kırıklığı oluyor ama ailem çok destek oluyor inş yarın daha mutlu olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?