- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.961
bence gitme bugün her ihtimale karşı bat ne zaman dı ?
23 Temmuz....
bu sıcakta nerde buldum soğuda aldım hiç bilmiyorum.Bravo bana yani..Ben regli olacağım zaman bacaklarımda huzursuzluk olur çekilmez bir durum yani..Birde halsizlik ve uyku hali varki anlatamam..
Bu hamilelik belirtileri neler nezaman başlıyor bilginiz varmı
Benim bu halsizlik içerisinde birde sporum var.Gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum..Birde hamilelik varsa sıkıntı olurmu acaba oda aklımda soru işareti
BAT ikimizinde aynı kısmet allahdan hayırlısını diliyorum ama yine biliyorsun beni topiğin en sabırsızıydım içimde olmayacakmış gibi bir his var neden bilmiyorum biraz korkmaya da başladım ne bilim değişik duygular içindeyim son günlerde çok durgunum iki gün önce durmadan ağlayasım geliyordu neden bilmiyorum tanımıssındır beni Burcu_s nıckımı değiştirmlerini rica ettim sağolsunlar değiştirdiler
İkinci hafta başlayan da var dört aya kadar anlamayan da. Kişiden kişiye değişiyor. Yumurtlama dönemi belirtileri hamilelik belirtilerine çok benzer. 28 günde bir adet oluyorsan daha yumurtlaman geçmemiş. Yarın da devam edecek görünüyor.
Bir de psikolojik olarak yaşıyor olabilirsin.
Ama innnnşallah bebek vardır.
Çok ağır kas hareketleri yapmazsan sorun olmaz canım. Ani hareketler yapma bir de.
Bende diyorum daha yeni yeni farkediyorum seni..Burcusun demek sen :))
BAT larımızı birlikte bekliyelim inşallah güzel sonuçlar alırız..
Aslına bakarsan çok verimli bir yumurtalama dönemi geçirmedik biz.Yatılı misafirlerimiz vardı.Yorgunluğumuz vardı vs..Çok umutlu olmak istemiyorum ama.Sanki ilk seferde tutunacak gibi hissediyorum..
Bilmiyorum hamilelik belirtileri için erkenmi ama tek ahatırladığım sık sık idrara çıkmak..Ben çok su içerim ama bu kadar idrara çıkmamıştım.Birde tatamıyorum rahatsız ediyor.:26:
bu ay benim ilk denememdi oyüzden pek bilgim yok ama..Yumurtala dönemini hesaplattığımda programa 5 ila 9 Temmuz çıktı..28 günde bir adet oluyorum..Devam etmediğini düşünmüştüm.Olabilirmi dersin..
Ben aerobik-step yapıyorum canım..Mecburen hoplayıp zıplıyorum
evet güzelim yaevdekı bilgisayar cok giriliyor dıye teşhir olmak istemedim o yüzden değişmesini istedim nickimin.
Umarım hamile oluruz bu ay çok istiyorum hiç bu kadar üstüne düşmemiştim belkide eşim tutturdu diye bu kadar istiyorum ama ben çok karamsarım biliyorsun sende içimde olmayacağını bile bile yapıyoruz düşüncelri var malesef[/B][/COLOR]
evet güzelim yaevdekı bilgisayar cok giriliyor dıye teşhir olmak istemedim o yüzden değişmesini istedim nickimin.
Umarım hamile oluruz bu ay çok istiyorum hiç bu kadar üstüne düşmemiştim belkide eşim tutturdu diye bu kadar istiyorum ama ben çok karamsarım biliyorsun sende içimde olmayacağını bile bile yapıyoruz düşüncelri var malesef[/B][/COLOR]
İçinde olmayacak diye bir düşünce olmasın sakınPsikolojik olarak döllenmeyi engelliyorsun bu şekilde. Allah korusun. Çok abartırsan kendini boş yere üzersin.
Evet insan tedirgin oluyor. Özellikle ilk zamanlarda olmazsa acaba hiç mi olmayacak telaşına düşüyor. Ama yine kendimize ediyoruz.
Rahat olmak, stressiz olmak şart. Sen elinden geleni yapa takdir Mevlanın.
Ben de bebek kıyafetlerine bakarken içim gidiyor
Bence devam ediyor. Bebek bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum. Bünyeye göre değişiyor gerçi. Bekleyip görmek en iyisi.
Stepten bir şey olmaz. Minderde kas çalıştırırken dikkatli ol.
bence karamsarlığı bırak bu hamile kalmanı bile etkileyebilir..Gerçi sözde bende umuramyacaktım..Düşünmiyecektim.Ama bu dkıntılarım başlayınca ister istemez aklıma düşüyor.
Oluyor işte 3 ay bu kadar üstüne düşmesemde yine de olmadı , bu ay biraz daha üstüne düştüm psikolojik olarak adet olacakmışım giib bir ağrım var . Ben çok etkileniorum her şeyden.
Mevlanın takdiri evet inş bize hayırlı bir evlat verir anne olmak çok güzel bir şey ya görüyorum imreniyorum bazen kıskanıyorum ne bilim değişik duygular
Ben tam olarak anneliği kendimle bağdaştıramadm aslnda..Avet çocuklar seviyorum..Ama tüm sorumluluğun üzerimde olması korkutuyor beni..
bakalım 12 gün sonra anlıyacağız.Ama bu 12 gün içerisinde bu sıkıntlarım devam etmez umarım..Yoksa durumum vahim..
Hiç korkmuyorum sanki bir sürü çocuğum olmuş gibi hissediyorum bir tarafdan da ilk olmasınn heycanı kalbımı yerınden fırlıcakmıs gibi attırıyor bilemıyorum konusması bile güzelde birde doğum korkusu var nasıl olcak nelerle karsılasıcam işe başladım , nasıl yapaiblicem mi ne bilimmmmm işte karmakarışık duygular
Canım devam ederse de çok umursamamaya çalış. Çok büyük sıkıntı verirse, kokulu ve kaşıntılı akıntın falan olursa doktora gidersin. Ama yoksa BAT bekleyip, gün geçtikten sonra kan testi yaptırmak en güzeli.
doğum korkusu yok bende şuanlık diyeyim..
Sen yeni işe başlamıştın dimi..Hamile kalınca çıkarma gibi bir durum olabirlirmi
Evet 2 ay bir hafta oluyor işte hamile kalınca onlar çıkarmaz sanırım zaten 5.aya kadar karnımz şişmiyor .
Ama 5.aydan sonrasını eşim izin verirmi bilmiyorum şimdilik eğer olursa 5ay çalısabilirsin diyor :44: ama ben 7.ayıma hatta zorlanmazsam 8.ayıma kadar çalışmak istiyorum masa başındayım sonuçta[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?