- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.401
senin menünü geç gördüm.yalnız bunları okudukca iştahım kabarıyor.revaniyi de cok severim.bunu da yazdım valla napım ben paniklerim aklıma bişey gelmezse diye not alıyorum
tamam sekerim yarın olur sonraki gün olur ramazanın bitmesine daha cok var ne de olsa.ilk yapılan seyler nedense hep daha güzel oluyor.ayıptır sorması senin yaş kac.bu topicteki arkadaslarımı da yavas yavas tanımaya çalışıyorum.
kızlar ya benim acil fırın almam lazım da sizden fikir istiyorum.sizler ne kullanıyorsunuz yada neyi önerirsiniz.aklımda simfer ve luxell var.eşim luxelin içini gördü kalın ve ayrık ya, telleri ince ve sık geçmeli bu eşit pişirmez memnun kalmazsın dedi.simfer de kaliteli ama simfer incelemedim hiç.ramazanı da bahane edip almam lazım.
kızlar ya benim acil fırın almam lazım da sizden fikir istiyorum.sizler ne kullanıyorsunuz yada neyi önerirsiniz.aklımda simfer ve luxell var.eşim luxelin içini gördü kalın ve ayrık ya, telleri ince ve sık geçmeli bu eşit pişirmez memnun kalmazsın dedi.simfer de kaliteli ama simfer incelemedim hiç.ramazanı da bahane edip almam lazım.
lüxel börekçi süper kullanıyorum her şeyi çok güzel pişiriyor sadece balık denemedım
canım sende hangi modeli var peki ? 40 lt olanları yeter değil mi.42 lt olanlar cok mu büyük aceba.
bende büyüğü var canım buzdolaabının üstüne koyuyorum arkası bombeli
saol canım yazdıgın için.hiç aklıma gelmemişti evdeki tüm beyaz eşya arçelik onu da en iyisi öyle almak.bakım da özellikleri filan nasıl.bugün bi bayiye gidip bakıcam.nasılsa ezan geç okunuyor.yemeğim de var
günaydın kızlar.
Ramazanınız mübarek olsun.
Iftar menüleri paylaşılmış ne güzel :)
evet paylaştım ama henüz evime gidemedim ilk ramazanımız ilk iftarımız ve ilk sahurumuz olacak allah nasip ederse
Ama ben karar verdim haftanın yarısını kayınvalıdemlerde yarısını da annemlerde geçiricem yemek derdim olmayacak
ohh ne güzel sen yolunu bulmuşsun :)
ben düşünüyorum bugün ne pişirsem diye..
Benim iki tarafta uzak olduğundan kimseye gidemiyorum.
Gerçi k.validemler yakın olsada gitmezdim her zaman
çünkü orada hep aç kalıyorum
Karpuz peynir yerim evimde yerim :)
zaten oruçta tutmuyorum ya neyse..
Kızlar nerdesiniz
Bu oruç evde zor oluyormuş yaa.Zaman geçmiyor.Oyalanacak bişeyde yapamıyorum çok halsizim..
Bat 23 Temmuz sanırım ben kırmızıları görecem.Karın ağrım arttı..Halsizliğimde
mrba hanımlarr bende ılk bebegımı dusunuyrm 3 aydr korunmuyorum bu ay cok umutluyum bu ayın 24unde regl olmm gerekıor sızce gunum gecmeden kan test yaptrsam cıkarmı ? yanı 2 3 gun once yaptrms olucm
mrba hanımlarr bende ılk bebegımı dusunuyrm 3 aydr korunmuyorum bu ay cok umutluyum bu ayın 24unde regl olmm gerekıor sızce gunum gecmeden kan test yaptrsam cıkarmı ? yanı 2 3 gun once yaptrms olucm
Kızlar bu ayki umutlarım bu sabah itibariyle sona erdi
hayırlısı olssun canım.üzülme hiç.hemen bal tarcın çörek otu karısımını yemeye başla.yumurtaların büyüsün cabuk olgunlaşsın.adetin bittikten sonra da maydonoz buharına otur içini temizlesin bir güzel.inş.bebişin cabuk olur öyle.eger adet olursam öyle yapıcam ben.içeri temizse bebiş oluşumu cok daha kolay oluyormuş.hatta yapabilirsen akşamlar soğan suyu iç.kist filan varsa döker.kendim için düşündüklerimi sana yazdım.hayırlısı olsun inş.
Canım ben sanırım regl oluyorum ve erkenden çok fena kasıklarım ağrıyor :44: neyse üzülmicem daha ne yapayım artık .
Evet ben cumartesi calıstıgım için rahat geçiyor aklıma gelmıyor ama bu gece az yedim o yüzden acıktım sanırım
Kızlar bu ayki umutlarım bu sabah itibariyle sona erdi
slm bebişler.nasılsınız nasıl geçiyor ramazan ? anlıyormusunuz açın halinden?Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın gercekten zor.Rabbim evi barkı olmayan kimi kimsesi olmayanların da yar ve yardımcısı olsun inş.
hayırlısı olssun canım.üzülme hiç.hemen bal tarcın çörek otu karısımını yemeye başla.yumurtaların büyüsün cabuk olgunlaşsın.adetin bittikten sonra da maydonoz buharına otur içini temizlesin bir güzel.inş.bebişin cabuk olur öyle.eger adet olursam öyle yapıcam ben.içeri temizse bebiş oluşumu cok daha kolay oluyormuş.hatta yapabilirsen akşamlar soğan suyu iç.kist filan varsa döker.kendim için düşündüklerimi sana yazdım.hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?