Ilk çocuğunu düşünenler...

28 yasindayim canim

Ben siemensin ankastre fınını kullanıyorum canım

lüxel börekçi süper kullanıyorum her şeyi çok güzel pişiriyor sadece balık denemedım

bende büyüğü var canım buzdolaabının üstüne koyuyorum arkası bombeli

saol canım yazdıgın için.hiç aklıma gelmemişti evdeki tüm beyaz eşya arçelik onu da en iyisi öyle almak.bakım da özellikleri filan nasıl.bugün bi bayiye gidip bakıcam.nasılsa ezan geç okunuyor.yemeğim de var

evet daha var , şöyle diyim sana ben kurabiyelerim olsun keklerim olsun böreklerim olsun fırın yemeklerım olsun hepsini bunda yapıyorum , çok güzel oluyor . Bir tek balık yappmadım fırında biz kızartma yapıp yada ızgarada yıyoruz o şekilde yani herşeyi güzel yapıyor ama tabi bir tarafı hemen kızartıyor benımkının sol tarafı hemen kızarıyor tek sorunu o ama hiç birsey yakmadım bugune kadar fırınımdan çok memnum yenı alcak olsam yine alırdım buzdolabının üstüne koyuyorum indiriyorum yapıyorum güzel yani.

günaydın kızlar.
Ramazanınız mübarek olsun.
Iftar menüleri paylaşılmış ne güzel :)

evet paylaştım ama henüz evime gidemedim ilk ramazanımız ilk iftarımız ve ilk sahurumuz olacak allah nasip ederse

Ama ben karar verdim haftanın yarısını kayınvalıdemlerde yarısını da annemlerde geçiricem yemek derdim olmayacak

Ohh ne güzel sen yolunu bulmuşsun :)
Ben düşünüyorum bugün ne pişirsem diye..
Benim iki tarafta uzak olduğundan kimseye gidemiyorum.
Gerçi k.validemler yakın olsada gitmezdim her zaman
Çünkü orada hep aç kalıyorum
Karpuz peynir yerim evimde yerim :)
Zaten oruçta tutmuyorum ya neyse..

evet canım evde olsam bende istemem de çalıştığım için zor olacak gibi .

Evet oruç tutma bebek için . Bakalım yarın bizim ilk sahuruumuz ve iftarımız olacak çok güzel şeyler yapmak istiyorum :)

Kızlar nerdesiniz

Bu oruç evde zor oluyormuş yaa.Zaman geçmiyor.Oyalanacak bişeyde yapamıyorum çok halsizim..

Bat 23 Temmuz sanırım ben kırmızıları görecem.Karın ağrım arttı..Halsizliğimde

Son düzenleme:

Canım ben sanırım regl oluyorum ve erkenden çok fena kasıklarım ağrıyor :44: neyse üzülmicem daha ne yapayım artık .

Evet ben cumartesi calıstıgım için rahat geçiyor aklıma gelmıyor ama bu gece az yedim o yüzden acıktım sanırım

mrba hanımlarr bende ılk bebegımı dusunuyrm 3 aydr korunmuyorum bu ay cok umutluyum bu ayın 24unde regl olmm gerekıor sızce gunum gecmeden kan test yaptrsam cıkarmı ? yanı 2 3 gun once yaptrms olucm

mrba hanımlarr bende ılk bebegımı dusunuyrm 3 aydr korunmuyorum bu ay cok umutluyum bu ayın 24unde regl olmm gerekıor sızce gunum gecmeden kan test yaptrsam cıkarmı ? yanı 2 3 gun once yaptrms olucm

Bence 2 gün daha bekle canım.Reglin geçikirse yap..Çünkü birşey yoksa daha çok üzülüyoruz diyor arkadaşlar..

Benim ilk denememdi olmadı.Ama hiçbir zaman 1-2 gün erkende olsa test yapmıyacağım

slm bebişler.nasılsınız nasıl geçiyor ramazan ? anlıyormusunuz açın halinden?Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın gercekten zor.Rabbim evi barkı olmayan kimi kimsesi olmayanların da yar ve yardımcısı olsun inş.

canım normalde evet cıkıyor kanda ama bence 2 gün daha bekle günün geçerse sonra kendin test yap çift çizgiyi görürsen kana git.bişey cıkmazsa daha cok üzülürsün diğer türlü.inş. vardır. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Kızlar bu ayki umutlarım bu sabah itibariyle sona erdi

hayırlısı olssun canım.üzülme hiç.hemen bal tarcın çörek otu karısımını yemeye başla.yumurtaların büyüsün cabuk olgunlaşsın.adetin bittikten sonra da maydonoz buharına otur içini temizlesin bir güzel.inş.bebişin cabuk olur öyle.eger adet olursam öyle yapıcam ben.içeri temizse bebiş oluşumu cok daha kolay oluyormuş.hatta yapabilirsen akşamlar soğan suyu iç.kist filan varsa döker.kendim için düşündüklerimi sana yazdım.hayırlısı olsun inş.

Eğer bu dediklerini yaparsam önümüzdeki ay daha çok üzülürüm canım.Birkaç ay kendi haline bırakmak istiyorum.Baktım olmuyor bunları denerim artık

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. iki aydır çocuk istiyoruz ama geçen ay olmadı. bu ay da pek umutlanmak istemiyorum açıkçası. 21 temmuz adet günümdü. ama her zaman gecikir. umutlanmak için erken ateşim 36.7 den nerdeyse hiç düşmüyor. birkaç kez çok hafif bulantım oldu. dün de başım döndü sık sık. adet olmadan önce de bunları yaşadığım için ayıramıyorum. tabi bir de tahmini yumurtlama dönemimde ilişkiye giremedik. hayırlısı. beklemedeyim. isteyen herkes hamile kalır umarım...

Kızlar bu ayki umutlarım bu sabah itibariyle sona erdi

Uzulme canim bu ay kismette yokmus.

Ben de regl olacagim sanirim. Goguslerim dolgunlasti ve karnim sis. Bu ay stresli bir donem gecirdim enf. oldum ya kesin yansir reglime. Onceden onlemlerimi alacagim yoksa surundurur agri beni.

Uc gundur ogleye kadar uyuyorum. Sonra kalkip evin islerine bakiyorum. Saat 4'e kadar aclik susuzluk olmuyor. Ama iftar vaktine yakin acayip susuyorum. Yarin anlasilir nasil gectigi

Bir de ictigim ilaclardan sanirim midem hala bulaniyor. Aksam ustu de yanmalarim basliyor. Enf. atlatamadim hala sanirim. Maydonozu kaynatip buharina nasil oturuluyor daha detayli yazar misin? Regl iken yapiliyor mu?

Sogan kurunu ramazandan sonra ben de dusunuyorum. Insallah gerek kalmaz ama diger ay ovulasyon testi alip onu kullanicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…