Ilk çocuğunu düşünenler...

Boswer az da olsa hisslerime tercüman oldun canım artık herşey oluruna bırakmak istiyorum olursa sevinirim olmazsa hayırlısı diyeceğim :44:

Normal hayatımıza devam edelim canım.Strese ne gerek var..Zaten kaderde varsa olacak bu çocuk.

doğru söylüyorsun ama ellimizde değilki düşünmemek keşke söylediğin kadar kolay olsa varya okadar çok hayal kuruyorum ki olmayan biri için inş olur herkezin ama bundan sonra düşünmemeye çalışıcam zaten öyle yapıyordum daha çok gayret göstericem.
Ya ama ben sürekli wc ye çıkıyorum idrarım geliyor saat başı deliricem buda pisikolojikmidir bugün hiç su içmedim ona rağmen gidiyorum yani anlamadım bu işi ben :44:

Normal ilişkiye devam etmek başka hiçbir şey yapmamak lazım sanırım. Ben bu ovulasyon testinden de vazgeçmek üzereyim. Bir iki ay böyle devam etsem. İlişki sık oluyor zaten yumurtalam takibine bile gerek yok aslında

teşekkür ederim canım. Buay iki defa kaçamak oldu ama idrar yolları enfeksiyonu oldum yine ilaç kullanıyorum bakalım umarım bi sıkıntı olmaz.
Hoşgeldin canım. Ben de güya temmuzda çalışmalara başlayacaktım bir ay erken başlayıp geçen ay start verdik İyi ki geciktirmemişim. Hemen olmuyor çünkü. Hayırlısı bakalım

doğru söylüyorsun tatlım bencede hemen olmuyor erken başlamakta fayda var ama işte eşim problem olmaz diyip duruyor iki ay gec olsun ne olcak diyor

yumurtlama hesabı yapınca ilişkide güzel olmuyor.Görev gibi oluyor.Cinsel hayatımızıda etkiledi bu konu..Eşim doğsun ben ona gösterecem neler çekiyoruz ya demeye başladı

ya kızlar bende çocuk istemeye başladım ama kocam biraz istekisz..2 yıl oldu evleneli ve yaşım 28...

hep bişeyleri bahane ettik...şimdiki bahane de kpss sonuçları....

ne alcam bilmiyorum ama atamalar kasımda,ocak vs...

denemeye başlarsam ya hemen hamile kalırsam diye de korkuyorum...

eşimin yorumu şu:

eşim:"ben senin annene güveniyorum 5 çocuğu var ona çektiysen olur seninde hemen"

ben:" e o babamın marifeti sen babammısın:?"

eşim:" ben de kendi babama çektiysem ilk atışta tutar:) "

ben:" tamam da annem 17 yaşında evlendi onunla benim yaşım bir mi?

eşim:" olsun 35 yaşında da doğurdu senin annen,korkma evelallah olur:) "

gel de kızma:))))))))))

ya kızlar bende çocuk istemeye başladım ama kocam biraz istekisz..2 yıl oldu evleneli ve yaşım 28...

eşimin yorumu şu:

eşim:"ben senin annene güveniyorum 5 çocuğu var ona çektiysen olur seninde hemen"

eşimin yorumu şu:

süpermiş bu muhabbet yaaa :)))
benim kocam da bu kadar rahat nasıl olsa olacak edasında yada belli etmiyor ailede bir hamile daha cıktı sanırım 2 kızı var biri 11 biri 5 yasında sımdı adetının gecmesını bekledı 3 gun gectı ınatla kan testı yaptırcam dedı bakalım yarın yaptırıcak sanırım hamıle o da 32 yasında vay be 2.bebek de geliyor umarım 3.süde benden olur bu ay

yumurtlama hesabı yapınca ilişkide güzel olmuyor.görev gibi oluyor.cinsel hayatımızıda etkiledi bu konu..eşim doğsun ben ona gösterecem neler çekiyoruz ya demeye başladı

canım aynen ya ben ovulasyon testını yapıyorum fakat cokda dıkkate almıyorum zaten yapıcaz sonucta dımı :) bare isteye isteye görev olmadan olsun ama dün aksam ayaklarımı kaldırdım cok komık bır goruntuydu cidden , ve de 40 kere bebegım olsun dedım hani 40 defa dersen bişiyi olurmus ya ahahahah eşim çok güldü dün bana Tabı bende kendıme delirdim galiba

çok iyiymiş ya ben de yarım saat kadar yattım sırt üstü hemen kalkmadım ama 40 kere söylemeyi atlamışım:) şimdi pozitif çıksın diye tekrarlasam işe yarar mı kiD

Günaydın hanımlar

Bu ay resmen açıldı benim için, BATa kadar çalışmalara devam . Büyükler uyarmıştı ayakları kaldırmak tehlikeli, dış gebelik oluyor diye. Ama o kadar çok okudum ki bu şekilde hamile kalanı, ben de kaldırdım

Benim koca yumurtlama dönemine takmış kafayı, ne zamandı diye sorup duruyor. Bu ay da o stres yapacak sanırım

Aynen ama benim sanırım idrar yollarında enfeksıyon tekrarlıyor cunku yanmalarım basladı ama devam edıcem yıne de yapacak bırsey yok ılac kullanmam demek bir dahakı aya atlamak demek o yuzden kullanmak ıstemıyorum ayakda gezan hasta oldum resmen su içince duzelıyor ama nasıl ıcım her gun aynı mıktar suyu ya

çok iyiymiş ya ben de yarım saat kadar yattım sırt üstü hemen kalkmadım ama 40 kere söylemeyi atlamışım:) şimdi pozitif çıksın diye tekrarlasam işe yarar mı kiD

hahaha resmen cok komık bır hale geldim ya istersen sen deneme kocan eminim dalga gececektır benımki gibi

Ben yattım valla kalkmadım sahura kadar :) ama bir baktım yıne gitti spermler akıyor haybeye gıcık oldum yav

Sorma ben dün oruçtum ya yanmalar başladı yine. Kurutamadım galiba enf. Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Belki ultrasonla rahmime de bakılır.

Spermlerin %80'ini dışarı akar gidermiş zaten. Bunu okumadan önce benim vücudum sperm kabul etmiyor galiba geri püskürtüyor hepsini diye düşünüyordum. Allah'tan öyle değilmiş

inş hamile haberlerini alırız canım hayırlısı olsun bende kaldırmıştım ayaklarımı belime yastık koyuyorum bide bakalım belli olucak çarşamba günü bat tarihim 8/8 çok heyecanlıyım bakalım

Spermlerin %80'ini dışarı akar gidermiş zaten. Bunu okumadan önce benim vücudum sperm kabul etmiyor galiba geri püskürtüyor hepsini diye düşünüyordum. Allah'tan öyle değilmiş

çok komik bende beş yıllık evliyim 4 ay önce öğrendim onu bende öyle düşündüm çok üzülmüştüm ama öyle değilmiş sonradan kendime çok güldüm :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…