- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.661
Şu an itibariyle bende aman olmasın çocuk durumu var..Yumurtlama dönemindeyim ve ilişki istemiyorum..Hamilelik konularına bakmak istemiyorum.Bu topik abonelerimde görüyorum sizin yazdığınızı yazıyorum.Korunmadan normal hayatıma devam etmek istiyorum.
Boswer az da olsa hisslerime tercüman oldun canım artık herşey oluruna bırakmak istiyorum olursa sevinirim olmazsa hayırlısı diyeceğim :44:
Normal hayatımıza devam edelim canım.Strese ne gerek var..Zaten kaderde varsa olacak bu çocuk.
teşekkür ederim canım. Buay iki defa kaçamak oldu ama idrar yolları enfeksiyonu oldum yine ilaç kullanıyorum bakalım umarım bi sıkıntı olmaz.canım ilk öncE aramıza hoşgeldin diyeyim kararınız hayırlı uğurlu olsun , bende ilk eylulde istiyorum demiştim sonra arada kacamaklar oldu ve olmadığını gördüm sonra kararım tamamen değişti ve direk eylül gelmeden istemeye başladım bu 5.denemem olacak bakalım kısmetse artık , ovulasyon testi aldım toplu olarak bakalım sonuç ne olacak belli değil. Umarım hepimiz hamile kalırız .
Hoşgeldin canım. Ben de güya temmuzda çalışmalara başlayacaktım bir ay erken başlayıp geçen ay start verdikİyi ki geciktirmemişim. Hemen olmuyor çünkü. Hayırlısı bakalım
Normal ilişkiye devam etmek başka hiçbir şey yapmamak lazım sanırım. Ben bu ovulasyon testinden de vazgeçmek üzereyim. Bir iki ay böyle devam etsem. İlişki sık oluyor zaten yumurtalam takibine bile gerek yok aslında
süpermiş bu muhabbet yaaa :)))ya kızlar bende çocuk istemeye başladım ama kocam biraz istekisz..2 yıl oldu evleneli ve yaşım 28...
Hep bişeyleri bahane ettik...şimdiki bahane de kpss sonuçları....
Ne alcam bilmiyorum ama atamalar kasımda,ocak vs...
Denemeye başlarsam ya hemen hamile kalırsam diye de korkuyorum...
Eşimin yorumu şu:
Eşim:"ben senin annene güveniyorum 5 çocuğu var ona çektiysen olur seninde hemen"
ben:" e o babamın marifeti sen babammısın:?"
eşim:" ben de kendi babama çektiysem ilk atışta tutar:) "
ben:" tamam da annem 17 yaşında evlendi onunla benim yaşım bir mi?
Eşim:" olsun 35 yaşında da doğurdu senin annen,korkma evelallah olur:) "
gel de kızma:))))))))))
yumurtlama hesabı yapınca ilişkide güzel olmuyor.görev gibi oluyor.cinsel hayatımızıda etkiledi bu konu..eşim doğsun ben ona gösterecem neler çekiyoruz ya demeye başladı
canım aynen ya ben ovulasyon testını yapıyorum fakat cokda dıkkate almıyorum zaten yapıcaz sonucta dımı :) bare isteye isteye görev olmadan olsun ama dün aksam ayaklarımı kaldırdım cok komık bır goruntuydu cidden , ve de 40 kere bebegım olsun dedım hani 40 defa dersen bişiyi olurmus ya ahahahah eşim çok güldü dün banaTabı bende kendıme delirdim galiba
Günaydın hanımlar
Bu ay resmen açıldı benim için, BATa kadar çalışmalara devam. Büyükler uyarmıştı ayakları kaldırmak tehlikeli, dış gebelik oluyor diye. Ama o kadar çok okudum ki bu şekilde hamile kalanı, ben de kaldırdım
Benim koca yumurtlama dönemine takmış kafayı, ne zamandı diye sorup duruyor. Bu ay da o stres yapacak sanırım
çok iyiymiş ya ben de yarım saat kadar yattım sırt üstü hemen kalkmadım ama 40 kere söylemeyi atlamışım:) şimdi pozitif çıksın diye tekrarlasam işe yarar mı kiD
Aynen ama benim sanırım idrar yollarında enfeksıyon tekrarlıyor cunku yanmalarım basladı ama devam edıcem yıne de yapacak bırsey yok ılac kullanmam demek bir dahakı aya atlamak demek o yuzden kullanmak ıstemıyorum ayakda gezan hasta oldum resmen su içince duzelıyor ama nasıl ıcım her gun aynı mıktar suyu ya
hahaha resmen cok komık bır hale geldim ya istersen sen deneme kocan eminim dalga gececektır benımki gibi
Ben yattım valla kalkmadım sahura kadar :) ama bir baktım yıne gitti spermler akıyor haybeye gıcık oldum yav
Günaydın hanımlar
Bu ay resmen açıldı benim için, BATa kadar çalışmalara devam. Büyükler uyarmıştı ayakları kaldırmak tehlikeli, dış gebelik oluyor diye. Ama o kadar çok okudum ki bu şekilde hamile kalanı, ben de kaldırdım
Benim koca yumurtlama dönemine takmış kafayı, ne zamandı diye sorup duruyor. Bu ay da o stres yapacak sanırım
Spermlerin %80'ini dışarı akar gidermiş zaten. Bunu okumadan önce benim vücudum sperm kabul etmiyor galiba geri püskürtüyor hepsini diye düşünüyordum. Allah'tan öyle değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?