Ilk çocuğunu düşünenler...

Almıyor olur mu. İçeceğin ilaçlar çok etkiliyor bebeği. Özellikle antibiyotik çok kuvvetli bir ilaç. Bilinçsiz vitamin almak bile zararlı gebelikte.

acemiperi merhaba ben folidoce kullanıyorum günde 1 tane sahurda içiyorum
folikasit zarar vermez değilmi vitaminde demişsinde kafama takıldı

Mervecim folic acid gelişime yardımcı oldugundan dolayı hamılelık öncesı kullanılması gereken bir ilaçtır. zararı degıl yararı vardır.

Ben bilinçsizce, fazla dozda vitaminden bahsettim. A vitamini gibi bazı vitaminler aşırı alındığında toksik etki yapıyor. Folik asit zararlı değil tam tersine yararlı bir vitamin

Günaydın bu arada

Kızlar neler yapıyorsunuz, boswer, daisy neredesiniz?

Günaydın acemipei bugüne sesi kısık boğazı şiş ve bütün kemikleri sızlıyor olarak uyandım ve yağmurla pekişti şu an ofisteyim akşamın olmasını ve evime gidip yatmayı dört gözle bekliyorum . Sen nasılsın ??

Geçmiş olsun canım. Yağmur mu var oralarda? Burada da hava serin

Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum Aynada kendimi daha ince gördüm bugün, moralim düzeldi

Geçmiş olsun canım. Yağmur mu var oralarda? Burada da hava serin

Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum Aynada kendimi daha ince gördüm bugün, moralim düzeldi

Teşekkür ederim canım evet malesef var rüzgarda cabası. Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum malesef aynaya baktıgımda bile burada koltuk var uzanıp yatasım var valla

Teşekkür ederim canım evet malesef var rüzgarda cabası. Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum malesef aynaya baktıgımda bile burada koltuk var uzanıp yatasım var valla

Eklemlerin mi ağrıyor? Kötü olmu ya :44: İnşallah öğleye doğru düzelirsin

merhaba arkadaşlar ben 32 yaşında ve 2 yıllık evliyim,eşimle çok tartışmalarımız oluyor yani çocuk için evliliğimin oturması lazım diye düşünüyorum.annemler de çocuk yapmamı istemiyor bende başlarda istemiyordum ama son aylarda artık hamile insanlara özenmeye başladım.hem yaşım geçiyor artık hemde ne kadar erken anne olursam o kadar iyi diyorum ama çok kararsızım,benim gibi olanınız varmı acaba.hamileyim şakasını yaptığımda dahi ailem tepki gösteriyor.olumsuz bakıyorlar yani.napıcam bilmiyorum.
bazen diyorum kendi kendime tek çocuk sahibi olmayan benmiyim boşver bizimde çocuğumuz olmayı versin.

Gebelik eşlerin beraber alması gereken bir karar. Ailenizi karıştırmayın.
Eğer evliliğiniz sorunluysa bebek fikrini erteleyin bence. Çünkü bebek ağır bir sorumluluk ve çok fazla kavga nedeni. Önce evliliğiniz otursun, birbirinize daha sıkı kenetlenin sonra bebek düşünün.
Önemli olan yaşın geçmesi ya da etraftakilerin çocuk sahibi olması değil, o bebeği sağlıklı bir ortamda büyütmek.

Günaydın bu arada

Kızlar neler yapıyorsunuz, boswer, daisy neredesiniz?

Günaydın canım..

İşler 2 gündür yoğun.Bitirmek üzereyim şimdi..

DaisyB geçmiş olsun canım.Benimde 2 gündür bacaklarım çok ağryordu.Akşamdan beri azaldı.Sanırım havadan dolayı oldu.

Teşekkür ederim canım benım sen nasılsın ben üşüttüm sesim de kısık bogazım şiş tam bir üşütme vakası

Teşekkür ederim canım benım sen nasılsın ben üşüttüm sesim de kısık bogazım şiş tam bir üşütme vakası

Dün akşam bendede bir burun tıkanıklığ,akıntısı vardı..Eyvah dedim grip olacam.Eşim diyor hemen grip hap iç.Dedim hap içememki bebek varsa zarar görür..Ama bu sabah iyiyim çok şükürr

Bebek anne-baba adayının vereceği bir karar buna senin ailen neden karışıyor anlamış değilim .

Eşiniz ve aileniz arasında denge kurmanız gerekirken siz ailenizi üst zirvede tutmuşssunuz ki burada sizin için şu an eşiniz olması gereken yerdeler.

Eşine sakın bu şekilde konuşmaları söyleme söylediğin an ben olsam ailenle görüşmeni istemem . Ve bizi ilgilendiren bir konuda onları dikkate alıyorsun diye sana da bozulurum. Her evlilikte tartışma olur bana tartışmasız bir evlilik göster desem bak bir etrafına kim var . Dün ben de eşimle tartıştım bagırdım cagırdım haksız oldugu için sustu haksız ben olsam ben susardım , noldu 10 dk sonra sarmaş dolaş olduk her şey eskisi gibi bence sen kendini ve kocanı düşün sadece kararlarına ailenı karıstırma 32 yasındasın ! 32 yaşında olmasanız bile sayın BFFAN artık evlisin herşeyden önce

Canım arkadaş sadece konuyu özetlemiş ..

Evet her evlilikte tartışmalar olur. Ama anlaşmazlıklardan oluşan tartışmalarda vardır.Bu tartşmalarda işte evlilikler yıkılır.BFFAN'ın ailesine kadar gittiyse bu sorun demekki büyük tartşmalar yaşanıyor.Aileside kızlarının üzülmemesi için bebek kararının sıkıntıları bitene kadar ertelemesini istiyor.Haklı olarak tabiki.

Ben evliliğimde 2 yılı bekledim.eşimle birbirimize alışalım.evliliğe alışalım.Ondan sonra bebek olsun diye..Bu kararı herkes bir çırpıda alamaz.

Belki arkadaşın acısı var sanki üstüne çok gitmişsin gibi..

Son düzenleme:

teşşekkür ederim düşüncelerin için.ama sanırım anlatmak istediğimi yanlış anlattım.kotu giden bırseyler aslında yok sadece anlatmak ıstedıgım bu dunyada hıcbır sevgı cocuguna olacak sevgı, hıcbır mutluluk bebegını kucagına aldıgında yasayacagın mutluluk gıbı olmadıgını belırtmek ıcın oyle bır betımleme yaptım.

Hakkında hayırlısı canım. Bebek sevinci o kadar büyük müdür bilemiyorum henüz

Yok üstüne gitmedim yanlış anlaşılmasın ama bu denim düşüncem. Erkekler eşlerinin ailelerinin herşeylerine karısmalarından rahatsız olurlar ayrıca erkegın aılesı böyle bir tepki verse sakasına bıle ne kadar kırılır bayan sizce bence söylemesim bu kadar tepki verdiklerini diye söyledim.

Ayrıca eğer sorun bu kadar büyükse zaten kendi kararını düşünür insan direk ailesini katmaz ailelerin bu konuda sadece akıl verme hakları vardır bence tepki gösterme hakları yoktur. Evliliklerde en büyük sorun zaten en küçük tartışmaların bile aileye kadar taşınmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…