- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.621
Almıyor olur mu. İçeceğin ilaçlar çok etkiliyor bebeği. Özellikle antibiyotik çok kuvvetli bir ilaç. Bilinçsiz vitamin almak bile zararlı gebelikte.
acemiperi merhaba ben folidoce kullanıyorum günde 1 tane sahurda içiyorum
folikasit zarar vermez değilmi vitaminde demişsinde kafama takıldı
acemiperi merhaba ben folidoce kullanıyorum günde 1 tane sahurda içiyorum
folikasit zarar vermez değilmi vitaminde demişsinde kafama takıldı
Günaydın bu arada
Kızlar neler yapıyorsunuz, boswer, daisy neredesiniz?
Günaydın acemipei bugüne sesi kısık boğazı şiş ve bütün kemikleri sızlıyor olarak uyandım ve yağmurla pekişti şu an ofisteyim akşamın olmasını ve evime gidip yatmayı dört gözle bekliyorum . Sen nasılsın ??
Geçmiş olsun canım. Yağmur mu var oralarda? Burada da hava serin
Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorumAynada kendimi daha ince gördüm bugün, moralim düzeldi
Teşekkür ederim canım evet malesef var rüzgarda cabası. Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum malesef aynaya baktıgımda bile burada koltuk var uzanıp yatasım var valla
merhaba arkadaşlar ben 32 yaşında ve 2 yıllık evliyim,eşimle çok tartışmalarımız oluyor yani çocuk için evliliğimin oturması lazım diye düşünüyorum.annemler de çocuk yapmamı istemiyor bende başlarda istemiyordum ama son aylarda artık hamile insanlara özenmeye başladım.hem yaşım geçiyor artık hemde ne kadar erken anne olursam o kadar iyi diyorum ama çok kararsızım,benim gibi olanınız varmı acaba.hamileyim şakasını yaptığımda dahi ailem tepki gösteriyor.olumsuz bakıyorlar yani.napıcam bilmiyorum.
bazen diyorum kendi kendime tek çocuk sahibi olmayan benmiyim boşver bizimde çocuğumuz olmayı versin.
Günaydın bu arada
Kızlar neler yapıyorsunuz, boswer, daisy neredesiniz?
Eklemlerin mi ağrıyor? Kötü olmu ya :44: İnşallah öğleye doğru düzelirsin
Günaydın canım..
İşler 2 gündür yoğun.Bitirmek üzereyim şimdi..
DaisyB geçmiş olsun canım.Benimde 2 gündür bacaklarım çok ağryordu.Akşamdan beri azaldı.Sanırım havadan dolayı oldu.
Teşekkür ederim canım benım sen nasılsın ben üşüttüm sesim de kısık bogazım şiş tam bir üşütme vakası
merhaba arkadaşlar ben 32 yaşında ve 2 yıllık evliyim,eşimle çok tartışmalarımız oluyor yani çocuk için evliliğimin oturması lazım diye düşünüyorum.annemler de çocuk yapmamı istemiyor bende başlarda istemiyordum ama son aylarda artık hamile insanlara özenmeye başladım.hem yaşım geçiyor artık hemde ne kadar erken anne olursam o kadar iyi diyorum ama çok kararsızım,benim gibi olanınız varmı acaba.hamileyim şakasını yaptığımda dahi ailem tepki gösteriyor.olumsuz bakıyorlar yani.napıcam bilmiyorum.
bazen diyorum kendi kendime tek çocuk sahibi olmayan benmiyim boşver bizimde çocuğumuz olmayı versin.
Bebek anne-baba adayının vereceği bir karar buna senin ailen neden karışıyor anlamış değilim .
Eşiniz ve aileniz arasında denge kurmanız gerekirken siz ailenizi üst zirvede tutmuşssunuz ki burada sizin için şu an eşiniz olması gereken yerdeler.
Eşine sakın bu şekilde konuşmaları söyleme söylediğin an ben olsam ailenle görüşmeni istemem . Ve bizi ilgilendiren bir konuda onları dikkate alıyorsun diye sana da bozulurum. Her evlilikte tartışma olur bana tartışmasız bir evlilik göster desem bak bir etrafına kim var . Dün ben de eşimle tartıştım bagırdım cagırdım haksız oldugu için sustu haksız ben olsam ben susardım , noldu 10 dk sonra sarmaş dolaş olduk her şey eskisi gibi bence sen kendini ve kocanı düşün sadece kararlarına ailenı karıstırma 32 yasındasın ! 32 yaşında olmasanız bile sayın BFFAN artık evlisin herşeyden önce
Birincisi hayata gelecek o minicik sabiye bu kadar ağır yükler yükleme şimdiden. Bebek sevinçtir, berekettir ama malesef kötü giden şeyleri düzeltmezAğır sorumluluk ister, sabır ister, fedakarlık ister.
İkincisi her şeyi bu bir belirti diye algılarsan (bakınız ben ve bu forumdaki birkaç arkadaş) gebelik olmadığını gördükçe umutların tükenir, çabuk vazgeçersin. Strese girersin boş yere, bu da bebek olmasını engelliyor.
Üçüncüsü hiçbir acıya sabretmen gerekmiyor. Tedbirli davran. Bir rahatsızlığın olunca gebe olmadığına emin olduktan sonra kullan ilaçlarını.
Bebekleri biz de dört gçzle bekliyoruz, inşallah senden de güzel haberler alırız
teşşekkür ederim düşüncelerin için.ama sanırım anlatmak istediğimi yanlış anlattım.kotu giden bırseyler aslında yok sadece anlatmak ıstedıgım bu dunyada hıcbır sevgı cocuguna olacak sevgı, hıcbır mutluluk bebegını kucagına aldıgında yasayacagın mutluluk gıbı olmadıgını belırtmek ıcın oyle bır betımleme yaptım.
Hakkında hayırlısı canım. Bebek sevinci o kadar büyük müdür bilemiyorum henüz[/Q
hepımız ıcın hayırlısı canım.valla bende bılmıyorum ama annem hep oyle anlatırdı.çocugun bambaşka oluyor diyordu.herkesten herseyden baska bırsymiş.
Canım arkadaş sadece konuyu özetlemiş ..
Evet her evlilikte tartışmalar olur. Ama anlaşmazlıklardan oluşan tartışmalarda vardır.Bu tartşmalarda işte evlilikler yıkılır.BFFAN'ın ailesine kadar gittiyse bu sorun demekki büyük tartşmalar yaşanıyor.Aileside kızlarının üzülmemesi için bebek kararının sıkıntıları bitene kadar ertelemesini istiyor.Haklı olarak tabiki.
Ben evliliğimde 2 yılı bekledim.eşimle birbirimize alışalım.evliliğe alışalım.Ondan sonra bebek olsun diye..Bu kararı herkes bir çırpıda alamaz.
Belki arkadaşın acısı var sanki üstüne çok gitmişsin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?