Ilk çocuğunu düşünenler...

Arkadaşın eski konularına baktımda.Boşanma avukatı aramış daha 4 aylık evliyken..Herkes gibi çocuğu olsun istiyordur ama evliliği sağlam olmadğından üzüntü duyuyordur.

merhaba arkadaşlar. ben hep takip ediyodum kk yi ama bugün tak etti ben de üye olmalıyım dedim. 2 yıllık evliyim ve yeni yeni düşünmeye başladık bebiş almayı. son reglim 8 temmuzdaydı ve 25 temmuzda ilişkim oldu. yumurtlama zamanıma rastlıyo aşağı yukarı. ve 2-3 gündür de sağ kasığımda ve belimde ağrı ve adet sancısı gibi bacaklarımda ağrılar oluyor ve sık idrara çıkıyorum. içten içe heveslendirdim de kendimi dayanamadım bugün gittim sağlık ocağında beta hcg yaptırdım sonuç yarın yada cuma çıkacakmış. şimdi bekleyemiyorum da sabırsızlanıyorum. yoksa da kötü olucam onu da biliyorum uff ya sizce hamiş miyim?

Hoşgeldin canım..

Bu belirtileri hepimiz yaşıyoruz.Umarım seninki psikolojik değildir

Günaydın herkese

Oruca başladım bugün bakalım rahat geçecek mi. SAbah kalktığımda ellerim ve dirseklere kadar kollarım şişmişti İlk defa başıma geliyor. Şimdi sadece parmaklarım şiş
Ödem yaptı galiba vücudum. Doktora danışacağım nedenmiş diye.

Bugün çok işim var hatunlar. Ben kaçar

İnşallah sıkıntı yapmaz canım oruç..Havada biraz serinledi..

Benim sabah parmaklarım şişer ama seninkini hiç duymamıştım

İnşallah sıkıntı yapmaz canım oruç..Havada biraz serinledi..

Benim sabah parmaklarım şişer ama seninkini hiç duymamıştım

Ben geldim

Allahtan hava serinledi biraz canım yoksa sıkıntı olurdu. Sıcaklarda tansiyonum düşüyor benim. Bir de gastrit başlangıcı var bende, aksi gibi dün ilaç içmeyi unuttum :18:
Kollarım ilk defa şişti ben de çok şaşırdım. Regl döneminde vücutta ödem oluşuyor ondan mı kaynaklanıyor anlamadım. Nete baktım romatizmal hastalıklardan olabiliyormuş. Ben romatizmal ağrılar nedeniyle ilaç kullanıyordum çok aksattım bu aralar belki ondandır.

Allahım evlendim evleneli çürüdüm ben ya, sürekli eklemlerle, rahimle alakalı şikayetlerim oluyor. Hep bel altı şikayetleri

Kızlar ben çocuk düşündüğümden beri her ay başıma bir şey geliyor. Önceki ay düşük, geçen ay alerji ve idrar yolları enfeksiyonu, kabız olmak, ishal olmak, eklem ağrıları falan kronik hale geldi. Ne olacak bizim bu halimiz

çocuk düşünürken kendimizi çok dinliyoruz.Herşey ondan çıkıyor..Ben artık oluruna bırakacam.Nezaman olursa olur yapacak birşey yok.

selam bayanlar inanın bende düşünmemek için kendimi buraya veriyorum ama elimde değil düşünmeden edemiyorum düşünmeyi bırak birde kafama takıyorum 8/8 gelsin çok merak ediyorum ne olcak eğer hasta olursam artık hiç bir şey yapmıcam gün saymıcam kafama takmıcam oluruna bırakıcam çok umutluyum bu aydan ama bakalım hayırlısı :44:

Testin açıklamasında ne diyor canım..Silik çizgide daha yumurtlama başlamamışmı demek..Halbıki yavaş yavaş başlaması lazım.

ya tatlım başlaması gerek neyse ben her gun denıcem arac cubugundan baktıgımda 2 sinden 7sine kadar gorunuyor bakalım nasıl olcak.

Valla ben bu ay umursamıyorum sanırım neden bılmıyorum ama zaten umursamalarım adetim yaklasırken daha cok oluyor acabalar kafamda dolasıyor

çocuk düşünürken kendimizi çok dinliyoruz.Herşey ondan çıkıyor..Ben artık oluruna bırakacam.Nezaman olursa olur yapacak birşey yok.

Valla ben bu ay umursamıyorum sanırım neden bılmıyorum ama zaten umursamalarım adetim yaklasırken daha cok oluyor acabalar kafamda dolasıyor

Evet oluruna bırakanlar grubuna hoşgeldiniz kızlar

İnsan umursuyor evet ama nereye kadar. Hamile görünce içim burkuluyor. Abartıyorum kendimi. Yıllarca çocuk bekliyormuşum gibi bir ruh haline bürünüyorum farkında olmadan. Buna dur demek lazım.

Bende bu ay heyecan yok. Çok başında olduğum içindir belki. Bat yaklaşınca heyecan da başlar.

Hepimiz bu ay hamile kalırmışız ne güzel olur değil mi

evet acemiperi hemde okadar güzel olurki yüzümdeki garip hüzün kalkar inş en kısa sürede

acemiperi aynen bende de şu an heycan yok ama bat yaklasınca sabırsızlık heycan huysuzluk sinir hepsi geliyorlar bana sağdan sağdan geldikleri gibi gitselerde keşke malesef gitmiyorlar

Şu an itibariyle bende aman olmasın çocuk durumu var..Yumurtlama dönemindeyim ve ilişki istemiyorum..Hamilelik konularına bakmak istemiyorum.Bu topik abonelerimde görüyorum sizin yazdığınızı yazıyorum.Korunmadan normal hayatıma devam etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…