- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.681
inş hamile haberlerini alırız canım hayırlısı olsun bende kaldırmıştım ayaklarımı belime yastık koyuyorum bidebakalım belli olucak çarşamba günü bat tarihim 8/8 çok heyecanlıyım bakalım
Senin BAT yakınmış. Ben ayın sonunu bekleyeceğim. Ramazandı, bayramdı derken çabuk geçmesini bekliyorum
çok komik bende beş yıllık evliyim 4 ay önce öğrendim onu bende öyle düşündüm çok üzülmüştüm ama öyle değilmiş sonradan kendime çok güldüm :26:
Çok komiğiz biz ya. Ama napiyim hiç söyleyen olmadı. Korunurken de zaten anlamıyordum, öğrendim artık rahatım
Aman kızlar bebegım dogsun buyusun neler cektıgımı anlar bir gün nasıl olsa evlendıgındeevet cok komııgızzz ya bende yenı ogrenmıstım bılıyorm %80 ının dısarı atıldıgını eleniyorlarmış bir spermın başı boynu ve kuyrugu varmıs mılyonlarcasının ıcınden saglıklısını alıyormus bası egrı olan kuyrugu olmayana vs varmıs cok arastırdım cokkkk :)
hahaha resmen cok komık bır hale geldim ya istersen sen deneme kocan eminim dalga gececektır benımki gibi
Ben yattım valla kalkmadım sahura kadar :) ama bir baktım yıne gitti spermler akıyor haybeye gıcık oldum yav
Merhaba arkadaşlar biz de bebek sahibi olmaya karar verdik sonundafakat gebelik öncesi yapmam gerekenler konusunda çok cahilim... mesela folik asit kullanılmalıymış ama ne zaman bilmiyorum gebelikte mi öncesinde mi... bikaç gündür deli gibi okumaya çalışıyorum ama sayfalar çok bilemedim ben yardımcı olursanız sevinirim...
aslında ben de korkmuştum neden akıyo o kadar yattım diye ama öyleymiş kocamdan öğrendim ben deakacak tabi dedi. ben şimdiye kadar hep kondomla korunduğumdan bilmiyodum öyle olduğunu. aman bi de ayıptır söylemesi o ne pis koku yaaa tööbe töööbe..
merhabalar ben folik asit konusunda o kadar çok araştırmalar yaptım ki, kolay kolay değil ilaç vitamin bile ağzıma sürmem çünkü,
doktorlara sordum, hamile kadınlara, doğum yapmış kadınlara, topikte bir sürü insana, internet kaynaklarına ve konuyla ilgili makalelere bakarak sonunda karar verdim kesinlikle kullanmalısın ama en önemli kullanma zamanı gebelik öğrenilmeden önceki vakit yani döllenme ile gebeliği öğrendiğin zaman arası çünkü bu zamanda organ taslakları oluşuyor ve bebeğin en büyük ihtiyacı folikasit bu vitamin vucutta depolanmadığı için hergün almak gerekiyor fazlasını zaten vücut atıyor .
yani kullanmalısın bence.
rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana inşallah
Çok teşekkürler canım yardımın ve güzel dileklerin için... herşey güzel gönlünce olsun cnm...
Günaydn kızlar kimsecikler ugramamıs mı 3 gunden beri bu topiğeee( nasılsınızz bakım beım ovulasyon sanırım gerçekleşme dönemine girmekte koyu çizgiyi yavaş yavaş görüyorum ve akıntılarım başladı gibi :))
Günaydn kızlar kimsecikler ugramamıs mı 3 gunden beri bu topiğeee( nasılsınızz bakım beım ovulasyon sanırım gerçekleşme dönemine girmekte koyu çizgiyi yavaş yavaş görüyorum ve akıntılarım başladı gibi :))
Mübarek gün hiiç kırmızı görmez hayırlı bir haber alırsın inşallahGünaydn canım..
Bizim seninle aynıydı geçen ay BATlarımız..Benim akıntılarım bitti bile..Otomatik yumurtalama hesab bana uyuyor kanımca.Ben bekleme sürecine girdim..BAT 18 Ağustos(arefe günü)
bekleyıs bu ayda sona erdı.arkadaslar gercekten sanırım stres cok etkılıyor .regl tarıhım yaklasmadan belırtıler hıssetmeye başlamıştım kendimde.ama stresten sanırım düzenli olan regl tarihim 7 gün öncesine geldi.önce kahverengı bir kanama oldu dedim kesin yerleşme kanaması ama sonrasıda geldi,yine inanamadım belki üstüne görme diye birşeyler varmış belki odur diye test yaptım negatif.streskahretsin ya daha regl tarihime 1 hafta vardı .artık bu kadar takmıycam planlamıycam hiçbir şeyi.inş sizin haberlerinizle seviniriz arkadaşlar.
Günaydın
herkes beklemede sanırım. Zaten çok az kişiyiz. Hamiş haberini alan anne bölümüne transfer oluyor
Ovulasyon testin netteki çizelgeyle uyumlu mu? Tarihler tutuyor mu?
Mübarek gün hiiç kırmızı görmez hayırlı bir haber alırsın inşallah
Kızlar ben de verimli çağa girdim çok şükür. Alıntım biraz garip, reglimden beri karın şişliğim hiç inmedi sayılır. Olsun bakalım. Çalışmalar tam gaz
canım günler cabuk geçiyor fazla düşünmemeye çalış inş bu ay olur bide bir arkadaş burdan bana yazdı fazla düşünme bende senin gibi istiyordum dedi sonra kendimi başka işlere verdim ama bu sırada eşimle sürekli ilişkiye girdim ama kendimi fazla kasmadım dedi bir bakmışım hamileyim aslında biz bu kadar düşünmesek yani kendi adıma konuşuyorum gecem gündüzüm bebiş olduartık bu aydan sonra bende salıyorum kendimi
bekleyıs bu ayda sona erdı.arkadaslar gercekten sanırım stres cok etkılıyor .regl tarıhım yaklasmadan belırtıler hıssetmeye başlamıştım kendimde.ama stresten sanırım düzenli olan regl tarihim 7 gün öncesine geldi.önce kahverengı bir kanama oldu dedim kesin yerleşme kanaması ama sonrasıda geldi,yine inanamadım belki üstüne görme diye birşeyler varmış belki odur diye test yaptım negatif.streskahretsin ya daha regl tarihime 1 hafta vardı .artık bu kadar takmıycam planlamıycam hiçbir şeyi.inş sizin haberlerinizle seviniriz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?