Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben de çok kaldırmasam da ayaklarımı yatak başına uzatıyorum, belime de yastık koyuyorum. Kabak çekirdeği almıştım ben. Arasıra çıtlatırız karşılıklı eşimle, faydası olur mu göreceğiz.

Bu ay kısmet olmayacak sanırım da önümüzdeki ay şu tarçınlı karışımı deneyeceğim.

günaydın kızlar inş bu hafta güzel güzel haberler alırız benim de çok yaklaştı çok heyecanlıyım bat ellerim ayaklarım kesiliyor resmen dün gece uyuyamadım karnım çok açıktı sürekli yemekler gözümdeydi kendime inanamadım bakalım hayırlısı çarşambaya çok az hayırlısı ama içimde çok büyük ümit var

BATın bu çarşamba mı canım? İnşallah çok güzel bir müjde alırsın. Hepimiz hamiş kalalım :124:

BATın bu çarşamba mı canım? İnşallah çok güzel bir müjde alırsın. Hepimiz hamiş kalalım :124:

evet canım bu çarşamba inş güzel habeler söylerim inanın arkadaşlar çok heyecanlıyım hiç bir ay bu kadar heyecan yapmadım inş hepimiz o güzel o kutsal güzelliği anneliği yaşarız bütün dualarım sizlerle arkadaşlar

evet tutuyor netteki ile bakalım kısmet bu ay ne olacak

canım bilmiyorum kafam çok karıştı ama benim düzensizliğim oluyor böyle yılda bir kez filan.inş strestendir.2 ay daha deniycem olmazsa eğer sorun vardır demek ve doktora gidicem.bende anlamadım neden bu kadar erken olduğumu.korktum da yani acaba hamile kaldımda düşük mü yapıyorum die hemen idrar testi yaptım negatifevet canım bende sen gibi yapıcam artık takmıycam kafaya

Canım zaman zaman reglin düzensizleştiği oluyor. Birkaç gün önemli değil. Ama bazen hava değişimi, stres, hastalık, kist vb. durumlarla daha da gecikiyor ya da erken oluyor. İnşallah sadece stresten olmuştur başka bir sıkıntı yoktur

idrar yolu enfeksıyonuda geçiriyordum bir yandan belki o yüzden bu kadar erken olmuşumdur canım dimi ya?

Pek sanmıyorum. Ben en ağırından geçirdim bu ay ama reglim tam gününde oldu. Sen fazla stres yaptın heralde ondan olmuştur büyük ihtimal.

bilmiyorum .2 saat önce agrıdan bayılmak üzereydim.agrım hep olurdu boyle ama bu kez farklı kanamam.afedersın ama sankı parcalar gelıo.bırıkmıs kan pıhtıları.ya evet cok streslı bır zamn gecırdım moralımız bozan seylerde oldu sanırım bu yuzden boyle ama bırkac saat daha surerse gıdıcem doktra.okadar agrım varkı agrı kesıcıler dahı fayda etmıyor.ilginç gelen kusma olmazdı bu dönemlerimde.ama oda eşlik etmeye başladı ağrıya

Düşük yapıyor olmayasın canım

Kusma ile çok sancılı regl bende eskiden vardı. Kist yapıyormuş bunu. Ben 1,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım.

Stres de aşırılı ağrılı regle neden oluyor. Enfeksiyon da zaman zaman kusmaya neden oluyormuş.

Ama şimdi seninki hem erken hem de pıhtılı. Benim ilk korunmadığım ay da böyle olmuştu. Tüm gebelik belirtileri vardı. BATa bir hafta kala idrar testi negatif çıkmıştı.Bir gün gecikme ile aşırı pıhtılı ve sancılı regl oldum. Düşük yapmışım. Sen sakın ihmal etme hemen doktora git. Kan testi yaptır, ultrasona gir. Hiç bekleme. Sebebi neyse çıksın

arakadaslar yumurtlama dönemindeyken hamile kalinir ya, yumurtlama günü de hamile kalinirmi ve bir gün sonra ?

Ben mesela yumurtlamami hissederim o gün daha hamile kalma ihitmali varmidir yoksa gecikmismi olur ?

Sizce ?

Normalde hani yumurtlamam günpnden önceki 2-4 gün hamile kalma sansi daha yüksek ya o yüzden sordum :)

Hamile kalma ihtimalin her zaman var. Ama yumurtlama doneminde daha yuksek. Yumurtlama gunu de hamile kalinir merak etme

arkadaşlar dün ağrılar şiddetlenince gittim.allaha şükür kist yada düşük yokmuş.kan rahim içerisinde birikip pıhtılaşmış.atamadığı içinde okadar probleme sebep olmuş.erken olmamı strese kanamanın içte kalmasınıda kan pıhtılaşma oranım artmış ona bağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…