Ilk çocuğunu düşünenler...

Seni merak ediyordum ben de. Çok şükür bir sorun yok. Bu iyi haber. Allah sağlığından etmesin kimseyi.

Geçmiş olsun canım.Hiç duymamıştım rahim içinde kanın pıhtılaşacağını..Bu süreçte ne kadar çok şey öğreniyoruz

Canım sende gebelik belirtisi var mıydı hiç?Bir de rahim içi pıhtılaşmayı nereden anladı doktor, ultrasonda mı çıktı?

arkadaşlar çokkk sevindim dün ikici cizgimi görünce okadar test yaptımm saymadım hiç okadar çok ama dün dünyalar benim oldu allah inş bu güzelliği sizede yaşatır ne yaparım diye hep düşündüm ilk tepkim ne olur diye ama sadece çığlık attım kan testi de yaptırdık tan sonra çok sevinicem Allahın izniyle

Ne güzel bir duygu-mutluluk bu

Ben nasıl tepki veririm çok merak ediyorum..Aslında tepkisiz insanım.Hep kafamın bir köşesinde hesap yaparak kendimi yönlendiririm..

İnşallah biz de o duyguları tadarız

Ne güzel bir duygu-mutluluk bu

Ben nasıl tepki veririm çok merak ediyorum..Aslında tepkisiz insanım.Hep kafamın bir köşesinde hesap yaparak kendimi yönlendiririm..

bende hep düşünüyordum nasıl tepki veririm diye hatta kimseye söylemem diyordum ama içim içeme sığmıyor burda ilk sizlere söyledim daha ailem bilmiyor bayramda söylemeyi düşünüyorum kardeşim asker(suriye sınırında) sadece ona söylücem o benden de mutlu olur biraz olsun sevinir diye hayırlısıyla allahım büyük

inş dua edicem arkadaşlar sizler için inş o mutluluğu tadın diye okadar farklı bişey ki bir anda içinde bir şey olduğunu fark ediyorsun çok değişik bir duygu tarifi yok
Bu ay senin içine doğuyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Heyecanla bekliyordun BATı. Bak ne güzel bir haber aldın

Bu ay senin içine doğuyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Heyecanla bekliyordun BATı. Bak ne güzel bir haber aldın

evet içeme doğdu dedim ama burda hamilelere sordum hatta bir kaç kere belirtiler nedir diye sonra da pazar günü baya akıntım oldu p.tesi test yaptım çünkü hiç bende adet olucam zaman akıntım olmazdı ondan şüphelendim ramazan hürmetine allahım duydu sesimi yalvarışlarımı

evet canım krem renkli sarıya yakın kokusuz krem hibi tarif nasıl ama sürer dimi :)))
Düşük yapma ihtimalimin olduğu ay benim de öyleydi Hatta pıhtı gibi elime gelmişti. Soğuk almış olabilirsin demişlerdi.
Neyse biz önümüze bakalım geçmişe değil. Benim bu ay yumurtlama dönemim rahatsız edici. Regl ağrısı gibi ağrıyor kasıklarım.

aynı benimde öyleyldi ağrım vardı kasıklarımda pazar günü akıntım oldu dün test yaptım çıktı yarında normal edet günüm olucak bakalım yarın kan vericem sabahtan hayırlısı canım sonra p.tesi doktora gidicem bakalım canım böyle ama güzel duygu tuhaf birde ben bir üşüyorum bir sıcaklıyorum çok dengesizdi hatta c.tesi günü yorganla yattım üşüdüm düşün yani miğde bulantılarım vardı baş ağrısı birde damarlarım çok belirgin oldu son bir hafta

Eskiden yumurtlama dönemine yada sonrasına hiç dikkat etmezdim.İki aydır yumurtalama dönemimde regl gibi sıkıntı oluyor.Yumurtlama döneminden sonra gaz sorunu yaşıyormuşum hiç farkında değilmişim

Hangi damarların? Benim de birkaç aydır göğüs ucumun üstünde bir iki dmar çok belirginleşti. Normalde bende kolda bile damar görünmez, hemşireler kan alacak damar bulamaz.

Eskiden yumurtlama dönemine yada sonrasına hiç dikkat etmezdim.İki aydır yumurtalama dönemimde regl gibi sıkıntı oluyor.Yumurtlama döneminden sonra gaz sorunu yaşıyormuşum hiç farkında değilmişim
Sorma ya. Kendime kulak veriyorum galiba. Gaz sıkıntısı yine o kadar değil. Ama ksaıklarım bayağı ağrıyor. Bu ağrılar güzel bir habere vesile olsa bari

Hangi damarların? Benim de birkaç aydır göğüs ucumun üstünde bir iki dmar çok belirginleşti. Normalde bende kolda bile damar görünmez, hemşireler kan alacak damar bulamaz.

valla canım göğüsümdeki damarlar çok belirginleşti birde cnm bacaklarımdaki damarlar özlellikle üst taraf çok belirginleşti birde bende mesela göğüs uçları acır dediler benim acımadı ama karardı

Benim göğüs ucum çürüdü sanmıştım o zman o kadar acıyordu ki dokunamıyordum. Hoş regl öncesi ve yumurtlama döneminde de acıyor benimkiler Göğüslerim bir beden büyüdü resmen bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…