- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.721
Günaydın kızlar
Sanırım bir hamişimiz var. Edavut ikinci çizgiyi görmüş
Seni merak ediyordum ben de. Çok şükür bir sorun yok. Bu iyi haber. Allah sağlığından etmesin kimseyi.arkadaşlar dün ağrılar şiddetlenince gittim.allaha şükür kist yada düşük yokmuş.kan rahim içerisinde birikip pıhtılaşmış.atamadığı içinde okadar probleme sebep olmuş.erken olmamı strese kanamanın içte kalmasınıda kan pıhtılaşma oranım artmış ona bağladı.
arkadaşlar dün ağrılar şiddetlenince gittim.allaha şükür kist yada düşük yokmuş.kan rahim içerisinde birikip pıhtılaşmış.atamadığı içinde okadar probleme sebep olmuş.erken olmamı strese kanamanın içte kalmasınıda kan pıhtılaşma oranım artmış ona bağladı.
arkadaşlar dün ağrılar şiddetlenince gittim.allaha şükür kist yada düşük yokmuş.kan rahim içerisinde birikip pıhtılaşmış.atamadığı içinde okadar probleme sebep olmuş.erken olmamı strese kanamanın içte kalmasınıda kan pıhtılaşma oranım artmış ona bağladı.
arkadaşlar çokkk sevindim dün ikici cizgimi görünce okadar test yaptımm saymadım hiç okadar çok ama dün dünyalar benim oldu allah inş bu güzelliği sizede yaşatır ne yaparım diye hep düşündüm ilk tepkim ne olur diye ama sadece çığlık attım kan testi de yaptırdık tan sonra çok sevinicem Allahın izniyle
İnşallah biz de o duyguları tadarızarkadaşlar çokkk sevindim dün ikici cizgimi görünce okadar test yaptımm saymadım hiç okadar çok ama dün dünyalar benim oldu allah inş bu güzelliği sizede yaşatır ne yaparım diye hep düşündüm ilk tepkim ne olur diye ama sadece çığlık attım kan testi de yaptırdık tan sonra çok sevinicem Allahın izniyle
Ne güzel bir duygu-mutluluk bu
Ben nasıl tepki veririm çok merak ediyorum..Aslında tepkisiz insanım.Hep kafamın bir köşesinde hesap yaparak kendimi yönlendiririm..
İnşallah biz de o duyguları tadarız
Bu ay senin içine doğuyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Heyecanla bekliyordun BATı. Bak ne güzel bir haber aldıninş dua edicem arkadaşlar sizler için inş o mutluluğu tadın diye okadar farklı bişey ki bir anda içinde bir şey olduğunu fark ediyorsun çok değişik bir duygu tarifi yok
Bu ay senin içine doğuyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Heyecanla bekliyordun BATı. Bak ne güzel bir haber aldın
Akıntın şeffaf, beyaz pıhtı gibi miydi?
Düşük yapma ihtimalimin olduğu ay benim de öyleydievet canım krem renkli sarıya yakın kokusuz krem hibi tarif nasıl ama sürer dimi :)))
Düşük yapma ihtimalimin olduğu ay benim de öyleydiHatta pıhtı gibi elime gelmişti. Soğuk almış olabilirsin demişlerdi.
Neyse biz önümüze bakalım geçmişe değil. Benim bu ay yumurtlama dönemim rahatsız edici. Regl ağrısı gibi ağrıyor kasıklarım.
Hangi damarların? Benim de birkaç aydır göğüs ucumun üstünde bir iki dmar çok belirginleşti. Normalde bende kolda bile damar görünmez, hemşireler kan alacak damar bulamaz.aynı benimde öyleyldi ağrım vardı kasıklarımda pazar günü akıntım oldu dün test yaptım çıktı yarında normal edet günüm olucak bakalım yarın kan vericem sabahtan hayırlısı canım sonra p.tesi doktora gidicem bakalım canım böyle ama güzel duygu tuhaf birde ben bir üşüyorum bir sıcaklıyorum çok dengesizdi hatta c.tesi günü yorganla yattım üşüdüm düşün yani miğde bulantılarım vardı baş ağrısı birde damarlarım çok belirgin oldu son bir hafta
Sorma ya. Kendime kulak veriyorum galiba. Gaz sıkıntısı yine o kadar değil. Ama ksaıklarım bayağı ağrıyor. Bu ağrılar güzel bir habere vesile olsa bariEskiden yumurtlama dönemine yada sonrasına hiç dikkat etmezdim.İki aydır yumurtalama dönemimde regl gibi sıkıntı oluyor.Yumurtlama döneminden sonra gaz sorunu yaşıyormuşum hiç farkında değilmişim
Hangi damarların? Benim de birkaç aydır göğüs ucumun üstünde bir iki dmar çok belirginleşti. Normalde bende kolda bile damar görünmez, hemşireler kan alacak damar bulamaz.
Benim göğüs ucum çürüdü sanmıştım o zman o kadar acıyordu ki dokunamıyordum. Hoş regl öncesi ve yumurtlama döneminde de acıyor benimkilervalla canım göğüsümdeki damarlar çok belirginleşti birde cnm bacaklarımdaki damarlar özlellikle üst taraf çok belirginleşti birde bende mesela göğüs uçları acır dediler benim acımadı ama karardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?