Ilk çocuğunu düşünenler...

Hanımlar merhaba,
Öncelikle her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, dilerim tüm isteyenler en kısa zamanda müjdeli haberleri verirler. Ben 1 yıllık evliyim. İlk kez bu ay bebek için çalışmalara başladık. Ben bir şey sormak istiyorum, reglimden sonra tam 14. günüm yarın öncesinde mi hamile kalma ihtimali daha yüksektir yoksa sonrasında mı?

Hoşgeldin. İnşallah bebek müjdesi alırsın kısa zamanda
Canım forumun araçlar kısmında yumurtlama tarihi hesaplaması var. Oradan hangi gün yüksek hangi gün düşük bakabilirsin

Hoşgeldin. İnşallah bebek müjdesi alırsın kısa zamanda
Canım forumun araçlar kısmında yumurtlama tarihi hesaplaması var. Oradan hangi gün yüksek hangi gün düşük bakabilirsin

Hoşbuldum, teşekkür ederim. Tamam tarih hesaplamasına bakacağım. Doktor 14. günün 4 gün öncesi ve sonrası dedi ama insan ister istemez kurcalamadan edemiyor. Tabii bunlar güzel heyecanlar. Gğzel haberlerle neticelensin de.. Bu stresli bekleyişlerde tuzu biberi olsun:)

ya ucunda kameramı ne varmış cihazın içine yerleştiriyor alttan işte:)anladın mı?ilk kez kadın doğum doktoruna gidip böyle muayne oldum .ayy çok garipti:)allaha şükür şimdi çok iyiyim .
Anladım ultrasona girmişsin. Demek ki orada görülüyor. Bir an acaba bende de pıhtı sorunu mu vardı diye düşünmüştüm.
Benim göğüs çevresindeki damarlar belirginleşmişti, dün onların kaybolduğubu farkettim. Vücudum eski dengesine dönüyor galiba

saat 15:00 ne günaydını kuzum

hayırlısı canım

canım günaydın yazamamıstım o yzden yazdım biliyorum saati hehehe

ay bitmedide ben hangı ara yumurtladım bılmıyorum en koyu cızgıyı adetımın bıtısınde gordum ve degerlendırmedım yapcak bişii yok sanırm bu ayda yok

Öyle deme belki sonra görürsünm çizgini. Yumurtaların kafasına göre çatlıyordur belki

Öyle deme belki sonra görürsünm çizgini. Yumurtaların kafasına göre çatlıyordur belki

kafasına göre çatlatıcam ben onları en sonun da doktora gidememek ne kadar kötü bir şey bir yandan iş bir yandan istekler her şey anında olmuyor nasıılda planlar kuruyordum kafamda sımdıye kurdugum planlarla 4aylık hamıleydım ama işte demekkı olmuyormus bu planlar folic acıdı aldım içemiyorum dogru duzgun ne bıleyım ya .

artık sıkıldım desem ?? çabalamıcam daha ne zaman olursa o zaman olsun Allahın takdiri , Allahıma sıgınıyorum ve ona dua edıyorum hayırlı saglıklı bır evlat istiyorum yarabbimden başka bir isteiğim yok

Ha şöyleee..
Şaka bir yana bırak kendini hayatın akışına biraz. Sonra hırslanır geri dönersin bu maratona.

Günaydın hanımlar

Sessizlik var yine. Sanırım hamileler anne kulüplerine gitti, bekleyenler de sessizliğe büründü :26:

ha şöyleee..
şaka bir yana bırak kendini hayatın akışına biraz. Sonra hırslanır geri dönersin bu maratona.
aynen ramazanda bu maraton beni yordu fazlasıyla yapamıcam benden bu kadar bu aylık :) eğer calısmalarla olduysa oldu yıprandım bu ay
günaydın hanımlar

sessizlik var yine. Sanırım hamileler anne kulüplerine gitti, bekleyenler de sessizliğe büründü :26:

günaydın canım sanırım evet anne adayları hamilelik klüplerinde

günaydın kızlar
günaydınlar

kızlar bugün içimde garip bir burukluk ve hüzün var. Nedenini bilemiyorum.
neden canım ya belki havalardandır öylede oluyor ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…