- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.761
Canım ilk ay eşim keçiboynuzu yiyordu her gün ama kür falan yapmadık. O ay bereketliymiş zaten tutmuş da devamı gelmedi..
Önümüzdeki aya kalırsam kürlere başlayacağım, tarçınlı bal yiyeceğim inşallah
Hoşgeldin. İnşallah bebek müjdesi alırsın kısa zamandaHanımlar merhaba,
Öncelikle her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, dilerim tüm isteyenler en kısa zamanda müjdeli haberleri verirler. Ben 1 yıllık evliyim. İlk kez bu ay bebek için çalışmalara başladık. Ben bir şey sormak istiyorum, reglimden sonra tam 14. günüm yarın öncesinde mi hamile kalma ihtimali daha yüksektir yoksa sonrasında mı?
Alttan muayene derken doktor smear için bakıyor ya o aptal şekilli koltukta, ondan mı bahsediyorsun?
Hoşgeldin. İnşallah bebek müjdesi alırsın kısa zamanda
Canım forumun araçlar kısmında yumurtlama tarihi hesaplaması var. Oradan hangi gün yüksek hangi gün düşük bakabilirsin
Anladım ultrasona girmişsin. Demek ki orada görülüyor. Bir an acaba bende de pıhtı sorunu mu vardı diye düşünmüştüm.ya ucunda kameramı ne varmış cihazın içine yerleştiriyor alttan işte:)anladın mı?ilk kez kadın doğum doktoruna gidip böyle muayne oldum .ayy çok garipti:)allaha şükür şimdi çok iyiyim .
kızlar günaydn sanırım bende de bu ay bir şey yok hangı ara yumurtladım bilmiyorum . . .
kızlar günaydn sanırım bende de bu ay bir şey yok hangı ara yumurtladım bilmiyorum . . .
saat 15:00 ne günaydını kuzum
hayırlısı canım
Öyle deme belki sonra görürsünm çizgini. Yumurtaların kafasına göre çatlıyordur belkicanım günaydın yazamamıstım o yzden yazdımbiliyorum saati hehehe
ay bitmedide ben hangı ara yumurtladım bılmıyorum en koyu cızgıyı adetımın bıtısınde gordum ve degerlendırmedım yapcak bişii yok sanırm bu ayda yok
Öyle deme belki sonra görürsünm çizgini. Yumurtaların kafasına göre çatlıyordur belki
Ha şöyleee..kafasına göre çatlatıcam ben onları en sonun dadoktora gidememek ne kadar kötü bir şey bir yandan iş bir yandan istekler her şey anında olmuyor nasıılda planlar kuruyordum kafamda sımdıye kurdugum planlarla 4aylık hamıleydım ama işte demekkı olmuyormus bu planlar folic acıdı aldım içemiyorum dogru duzgun ne bıleyım ya .
artık sıkıldım desem ?? çabalamıcam daha ne zaman olursa o zaman olsun Allahın takdiri , Allahıma sıgınıyorum ve ona dua edıyorum hayırlı saglıklı bır evlat istiyorum yarabbimden başka bir isteiğim yok
aynen ramazanda bu maraton beni yordu fazlasıyla yapamıcam benden bu kadar bu aylık :) eğer calısmalarla olduysa oldu yıprandım bu ayha şöyleee..
şaka bir yana bırak kendini hayatın akışına biraz. Sonra hırslanır geri dönersin bu maratona.
günaydın hanımlar
sessizlik var yine. Sanırım hamileler anne kulüplerine gitti, bekleyenler de sessizliğe büründü :26:
günaydınlargünaydın kızlar
neden canım ya belki havalardandır öylede oluyor ya hanikızlar bugün içimde garip bir burukluk ve hüzün var. Nedenini bilemiyorum.
Kızlar bugün içimde garip bir burukluk ve hüzün var. Nedenini bilemiyorum.
bende üzgünüm,mutsuzum,kırgınım bugün
ne oldu kızlar ya yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?