- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.741
Benim göğüs ucum çürüdü sanmıştım o zman o kadar acıyordu ki dokunamıyordum. Hoş regl öncesi ve yumurtlama döneminde de acıyor benimkilerGöğüslerim bir beden büyüdü resmen bu günlerde
Amin inşallah.bende de aynenn bir şişim kendimi tanıyamıorum inan birde çok idrara çıkıyorum sürekli saat başı son 1 haftadır canım inş senin de güzel haberlerini alırız ben hamilelik takvimi yapmıcam tam kan tahlillinide alayım değerlerimi göreyim allahın izniyle ondan sonra
Amin inşallah.
Biraz daha dikkatli olayım gebelik düşünürken. Tekrar düşürmek istemiyorum. Rabbim yine verir inşallah sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen
tabii ederim canım benim inş olur hepimizin sağlıklı olur inş bende çok korkuyorum şimdiden başladı korkum kötü bişey yaşamak istemiyorum
Sakın korkma canım. Elinden geleni yap, beslenmene dikkat et, ağır kaldırma, strese girip moral bozukluğu yaşama. Allahın izniyle bir şey olmaz.
Sanmıyorum canım. Kanında yaptıracağın için sıkıntı olmaz gibi geliyor. İdrardaki HCG yoğunluğu azaldığı için sabah idrarıyla test öneriyorlar ama kanda böyle bir şey var mı bilmiyorum.teşekkür ederim canım çok sağol bu akşam gitip test yaptırayım diyorum bizim orda poliklink var akşam yaptırsam yani 6 dan sonra sonuçu çok etkilermi ???
Canım sende gebelik belirtisi var mıydı hiç?Bir de rahim içi pıhtılaşmayı nereden anladı doktor, ultrasonda mı çıktı?
Sanmıyorum canım. Kanında yaptıracağın için sıkıntı olmaz gibi geliyor. İdrardaki HCG yoğunluğu azaldığı için sabah idrarıyla test öneriyorlar ama kanda böyle bir şey var mı bilmiyorum.
Alttan muayene derken doktor smear için bakıyor ya o aptal şekilli koltukta, ondan mı bahsediyorsun?canım ben var sanıyordum.bulantılarım filan vardı.evet alttan muayne yaptı kanamalıyken.bende ilk kez duydum pıhtılaşmayı .çok ilginçti ben hamileyim ve düşük yapıyorum sanmıştım:)
Hamile kalma ihtimalin her zaman var. Ama yumurtlama doneminde daha yuksek. Yumurtlama gunu de hamile kalinir merak etme
Tabiiki hep hamile kalinir ama o günler da büyük ihtimal.
Yumurtlamadan önceki günler hamile kalma ihtimali daha yüksek o gün ve bir gün sonrasi daha düsük , aslinda bunun nedenini bilmek istiyorum.
Ama bildigime göre spermler rahim icinde 72 saat veya 5 güne kadar yasiya biliyormus bu yüzden yumurtlamdan önceki zaman sans daha yüksekdir.
Yumurtlanmis olunca sans daha düsük ama neden ?
28 günde bir adet olunca yumurtlama hangi gün ?
30 günde adet olunca kacinci gün ?
Günaydınnn
Benim eşimde sözde takmıyor ne zaman olursa olur modunda..Ama her gün hamile olabilirsin şimdi diyor
acemiperi ama seninki çok stres yapmış
Biliyorum canım. Bizle aynı dönemlerde evlenenler bebek sahibi olmaya başladı. Sanırım sıkıntı oldu bu ona. İki aydır da olmuyor ya. Ben nasıl olmayınca kadınlığım eksik gibi hissediyorsam o da erkekliği eksik gibi hissediyor sanırım
Geçen ay da reglim akşamüstü oldu. O gün 10 kere aradı sordu oldun mu diyeBirkaç ay sonra olmazsa doktora gideriz, ben gidip test yaptırıyım mı falanlar, tüp bebek tedavisi görenlere falan hangi hastaneye gittiğini sormalar...Telaşa kapılmaya başladı sanırım. Ama bu beni üzüyor farkında değil
Biliyorum canım. Bizle aynı dönemlerde evlenenler bebek sahibi olmaya başladı. Sanırım sıkıntı oldu bu ona. İki aydır da olmuyor ya. Ben nasıl olmayınca kadınlığım eksik gibi hissediyorsam o da erkekliği eksik gibi hissediyor sanırım
Geçen ay da reglim akşamüstü oldu. O gün 10 kere aradı sordu oldun mu diyeBirkaç ay sonra olmazsa doktora gideriz, ben gidip test yaptırıyım mı falanlar, tüp bebek tedavisi görenlere falan hangi hastaneye gittiğini sormalar...Telaşa kapılmaya başladı sanırım. Ama bu beni üzüyor farkında değil
Aynen canım ne güzel anlatmışsın. Bebeği olanlara deli gibi seviniyorum ama o gün içimde bir burukluk bir hüzün oluşuyor elimde olmadan.acemiperi üzülme bende senin gibiydim aslında bebeği olanlara çok seviniyordum ama içim içimi yiyordu inan bana senin duygularını anlıyorum ama strese girme olmaz diye herşeyin zamanı var dün hastahanede zaman geçmek bilmedi benim için ömürüm gitti sanki sonuçu alana kadar inş o güzelliği yaşarsın isteyen herkeze allah tez zamanda yaşatsın inş canım bende 5 yıldır evliyim cevremdeki herkez bana ve eşime hastaymışız gibi sanki bizim cocuğumuz olmucak gibi bakıyorlardı onlar dile getirmesede ben bakışlarından anlıyordum ama allahım yüzüme baktı kendiliğinden olu verdi inş sizinde olur kısa süre içinde
Aynen canım ne güzel anlatmışsın. Bebeği olanlara deli gibi seviniyorum ama o gün içimde bir burukluk bir hüzün oluşuyor elimde olmadan.
Ben streste değilim bu ay çok şükür. En azından şimdilik stres yok. Bende stres BAT yaklaşınca oluyor.
Canım ilk ay eşim keçiboynuzu yiyordu her gün ama kür falan yapmadık. O ay bereketliymiş zaten tutmuş da devamı gelmedi..evet o bat stresleri insanı çok geriyor ya ben bişey söylücem ama bilmiyorum ne dersiniz ben internette okudum burda da bazı arkadaşlar yazmış keçiboynuzu kürü diye biz onu yaptık yumurtalama tarihim den 10 gün önce başladı eşim o kürü içmeye sonra yumurtalama döneminde uygulama yaptıksonra yaptıktan sonra eşim kürü bıraktı 10 gün yaptı deneyin isterseniz arkadaşlar bende ne kadar etkisi var bilmiyorum ama tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?