- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.781
Günaydın kızlar
Topiği boş bırakmayalım.Yazalım arada bir
Benim yumurtlama dönemim sona ermek üzere.Ağrılarım da gider inşallah. Sonra da beklemeye geçeceğiz.
Benim BAT 18 Temmuz kaldı 8 gün..Bakalım çifte bayram geçirecekmiyim
inşallah geçirirsin canım kısmet hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda . . .
amin.
Bu ay sakinim..Eşim umutlu bu seferde..Diyorum umutlu olunca üzülüyor insan.Üzülmem diyor.Diğer aylara bakarız ozamanda.
Sakin ve umutlu olalım kızlar. Formül bu sanırım.
evet hepimiz umutlu olalım,kötü şeyleri düşünmeyelim.herşey çok güzel olacak.aslında gebelik kadar önemli bir dönem bence bu dönem.çok fazla stres yapıyoruz.hele bir de ben gibi saniye saniye düşünüp hesap yapan çok çok dety düşünen biriyseniz.bazen öyle düşüncelere dalıyorum ki kendime geldiğimde nereden o konuya geldiğime anlam veremiyorum.eşime ya benim hiç bebeğim olmazsa filan diyorum oda bana çok kızıyor ama nedense böyle kotu dusuncelere kaptırıyorum arada kendımı.bir ağlamak var içimde
sonunda bnm gibi birini buldum :)
Allah yüreğini ferahlatsın korkularından emin eylesin evladını sağlıcakla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.amin
ya kızlar biz ekimde daha çalışmalara başlamaya karar verdik ama ben şimdiden sürekli takipteyim her konuyu her detayı araştırmaya başladım o zaman gelince düşünemiyorum kendimi:18: şimdilik sadece folik asit ve polen kullanıyorum başka yapmam gerekn bişi var mı?
sanırım herşey için çok geçOkudukça araştırdıkça içine çekiyor mevzu da enteresan hani başımıza gelmeyecek olsa bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?