Ilk çocuğunu düşünenler...

ben ocak ayından beri araştırıyorum o kadar çok bilgiye sahibim ki ama şu an düşüncelerimin boyutunu anlatamam
keşke bu kadar araştırmasaydım diyorum bu yuzden psikolojim bozuldu
bence hayatı akışına bırak , çocuk yapacağın ay doktora kontrole gidersin o zaten sana yapman gerekenleri söyler
araştırmaya devam edersen vesvese ve takıntı sahibi olursun çünkü

Cidden mi canım ya... Ama haklısın bende de benzer belirtiler başladı ama sağlam durmayı planlıyorum herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
sen de bi süre başka bişilerle ilgilen istersen cnm kitap mesela beni acaip oyalar...

Günaydın kızlar...

Son beş gün..:))

Dün gece duşta farkettimki
acemiperinin dediği gibi göğüs ucu çevrem nerdeyse kapkara..Ama göğüslerimmde hassasiyetim yok..
Kasıklarımda gaz var.
Sık sık idrara çıkma yok bu ay.

Bayram sabahı eşim ilk işim test yapmak olacak kırmızılar gelmezse..
Bakalım çifte bayram yaşıyacakmıyım

Günaydın
Bende de gaz bol miktarda ama benim yediklerimden oldu sanırım. Birkaç gün önce göğüs uçlarıma dokunamıyordum ama şimdi öyle değil biraz hassasiyet var yine de.
Akıntın değişti mi canım senin?

Akıntım ara ara şeffaf şekilde oluyor ...
Benimki bildiğin süt beyaz. Enfeksiyon da olabilir gebelik de.

Senin çok az kalmış BAT. Heyecan başlamıştır Benim daha çok. 10 gün var. O yüzden umutlanamıyorum zaten, belirtiler için erken henüz.

Benimki bildiğin süt beyaz. Enfeksiyon da olabilir gebelik de.

Senin çok az kalmış BAT. Heyecan başlamıştır Benim daha çok. 10 gün var. O yüzden umutlanamıyorum zaten, belirtiler için erken henüz.

Heyecan yok açıkcası..Ama merak ediyor insan işte.

Dün eşimle arabada tartışıyorduk.Birden kasıklarımda öyle bir gaz oluştuki anlatamam.O an içimden dedimki var birşey..Sonra gece göğüs uçlarıma falan dikkat ettim dediğin gibi çok koyu renkte..

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Yumurtlama dönemin de geçtiği için gebelik belirtisi olabilir bunlar. Hadi hem kendine hem bize çifte bayram yaşat

evet ya yok kimse

Arkadaşlar merhaba, bizde çocuk düşünüyoruz. Yaklaşık 4 aydır aktif bir şekilde denemeler yapıyoruz ama olmadı, hastalandım. 4 yıllık evliyim, daha önce düşünmemiştik, ancak bu sene karar verdik çocuk istemeye... Son 2 ilişkimizde benden ilişki sonrası kanama geldi ama pembe ve akıntı tarzında bir kanama,,sonrada kahverengi lekelenmeler devam etti, bazen adet gibi bir akıntıı hissettim ..Tuvalete gittiğimde küçük kırmızı lekeler vardı.. Ve sol kasığımda müthiş ağrı var. Tuvaletimi yaparken sol kasıkta idrarımın geçtiği yerlerden o kadar çok ağrı hissediyorum ki en sonunda korktum ve doktordan randevu aldım. Simiar testi de yaptırıcam.. Sizce neden bunları yaşıyorum kızlar

ilişkiden sonra gelmiş kan.Acaba yara gibi birşeymi avardı? Kasığındaki ağrı ya idrar yolundan yada üşüttüğünden olabilirmi acaba..Doktora gittikten sonra bizede haber verirsin dimi?

Günaydın kızlarr

Nasılsınız bugün...

Kadir geceniz mübarek olsun.

Günaydın

Kandilin mübarek olsun canım

Dün uykusuzluktan perişan olunca erkenden yattım.Bugün daha iyiyim. Benim yumurtlama dönemimin çoktan bitmiş olması lazımdı ama ben hala bir şişlik hissediyorum.Ağrı da var. Akıntım da garip. Acaba cetvellere uymuyor mu dönemim, yeni mi başlıyor? O zaman değerlendireyim ben bunu

Değerlendir canım ya kaçırma bu günleri..

Benimde akıntım ara ara öyle fazla oluyorki sanki altımı ıslatmışım gibi bir his oluyor

Bu gece sahura kalkamadım..Bugün zor geçecek

Değerlendir canım ya kaçırma bu günleri..

Benimde akıntım ara ara öyle fazla oluyorki sanki altımı ıslatmışım gibi bir his oluyor

Bu gece sahura kalkamadım..Bugün zor geçecek
Oruç tutuyor musun yine de? Allah yardımcın olsun.
Mübarek ay da bitiyor. Sayılı gün çabuk geçermiş gerçekten çabucak geçti

Oruç tutuyor musun yine de? Allah yardımcın olsun.
Mübarek ay da bitiyor. Sayılı gün çabuk geçermiş gerçekten çabucak geçti

tutuyorum canım.Kadir gecesi ya birde içim rahat etmezdi.Umarım sorun yaşamam..Aksi olan ne biliyormusun.İftarda fazla yememiştim.İftardan sonrada hiçbirşey yemedim.

Son günler çabuk geçti ramazan.Çok şükür sıkıntı çekmeden tuttum orucumu.Allah kabul eder inşallah.

Ay kıyamam. İnşallah çabucak geçer saatler, sıkıntısız atlatırsın. Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…