Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben yine hamile olduğumu düşünmeye başladım. Test yapacaktım vazgeçtim ve içimi garip bir hüzün kapladı. Boşa mı ümitleniyorum yine?
Süt beyaz akıntım var. Göğüslerim sızlıyor. KAsıklarımda batmalar var. Gaz var.Aynı düşük yaptığım zamanki gibi.
Tek çizgi görmek istemiyorum yine. O yüzden cesaretim kırıldı ağlamaklı oldum boşu boşuna kendimi kandırdığım düşüncesi geldi aklıma hüzünlendim.
Mübarek gün geldiler yine bana

İnşallah hamilesindir canım..Ama yapma test erkenden..

Akşam eşime dedim sanki bu sefer olacak hissediyorum dedim.Olmazsa ne olacak dedi.Dedim üzülecem.Bende üzülecem dedi.Bu ayda olmazsa doktora gideriz diyor.Dedim gittim ya ben ilk başta.ama ben gitmedim diyor.Dedim saçmalama ben hapla korundum.Belki hala korumaya devam ediyor.

Eşim çok etkilenmeye başladı

Ne biliyim belirti falan olmasa BAT daha rahat bekliycem ama akıntıyı gördükçe, kasıklarımdaki o şişkinlik falan şüphe uyandırıyor. En güzeli beklemek ben de biliyorum.Diğerini de bekliycem psikolojik falan derken düşürdüm, bu sefer varsa hamilelik önlem almak istiyorum. Psikolojik olduğunu da düşünmüyorum. En iyi ihtimal yumurtalarım geç çatlıyor onun sıkıntısı

Sen tedavi amaçlı mı gittin doktora?

Hamile kalmaya karar verdiğimizde genel olarak kontrol için muayyene oldum.Daha 2. ayımız hemen doktora gidilmez diye düşünüyorum.Eşimin dayısının kuzenin çocuğu olmuyormuş.Onda takıntı bu.Onunda olmazsa diye korkuyor.Doktor lafı hep bundan..

Ozaman kan testi yaptır canım.İçin rahat olsun

Genel muayeneye gidiliyor zaten. Eşim ben de gidip baktırayım mı demişti ama sadece kimysallarına bakıldı.
Doktor 1 yıl geçmeden test tedavi yapmıyor zaten
Kan testi yapmıycam canım, çok zorlarsa cuma günü ya da cumartesi idrar testi yaparım belki.
Arkadaşlar a yaşıyormuş belirtileri ama sonuç negatif. Yine psikolojik mi takılıyorum anlamadım ki ne psikolojiymiş arkadaş

Ben bu ay umutluyum ama hiç test apmak geçmiyor içimden.Sanırım tek çizgiden korkuyorum.Birde ben hiç test yapmadım.Ona bile hevesim var

Ben bu ay umutluyum ama hiç test apmak geçmiyor içimden.Sanırım tek çizgiden korkuyorum.Birde ben hiç test yapmadım.Ona bile hevesim var
Hiç test yapmadın mı?
Ben seni daha uzun zamandır çocuk istiyorsun sanıyordum Daisy ile karıştırdım galiba :44:

slm kızlar bizimde evliliğimizin 2, ayı dolmak üzere ben 27 eşim 30 yaşında hemen çocuk yapsakmı beklesekmi kararsızım ne diyosunuz ?

slm kızlar bizimde evliliğimizin 2, ayı dolmak üzere ben 27 eşim 30 yaşında hemen çocuk yapsakmı beklesekmi kararsızım ne diyosunuz ?
Biraz evliliğiniz otursun bence. Alışma dönemindesin bir de bebek gibi büyük bir sorumluluk alma. Ama 5 ve 6. aydan sonra düşünülebilir
İnşallah canım..
Üşüyorum bugün çok.Ama yüzüm yanıyor resmen.Bir acayip hallerdeyim.Karnımda ağrıyor
Ben de dün donuyodum resmen ama hava serindi biraz. Şimdi de yanıyorum.
Canım benim arkadaş yaz günü örtüyle geziyordu hamile olduğunu öğrendi. Hadi bakalım inşallah

İnşallah canım.

Ofisteki arkadaşlar klimayı açmak istiyor.Ama ben böyle üşüyorum dedim.İnsanlarıda sıkıntıya sokmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…