- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.841
Haha ha. Sana gıcık olmuşlardır kesin, hava çok sıcak çünküİnşallah canım.
Ofisteki arkadaşlar klimayı açmak istiyor.Ama ben böyle üşüyorum dedim.İnsanlarıda sıkıntıya sokmak istemiyorum
30 yaşındayım canım
Haha ha. Sana gıcık olmuşlardır kesin, hava çok sıcak çünkü
iyi o zaman acele etmim. ya herkes yapın yaşın ilererse zor diyo ondan dolayı yapsammı diye düşündüm.
Ben de senin kulaklarını çınlattım duydun da mı geldinselam arkadaşlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
Ben de senin kulaklarını çınlattım duydun da mı geldin
Sen nasılsın?
Biz de onu merak ediyoruz canım. Görünmüyor.yooo duymadım ama bakarım şimdi bugün fazla keyfim yok ya neden bilmiyorum ya sizler nasılsınız kızlar DaisyB göremiyorum iki gündür nerelerde ????
Biz de onu merak ediyoruz canım. Görünmüyor.
Ben bugün kısa süreli bir gebe miyim değil miyim, yoksa hiç mi olamıycam krizi yaşadım. Dua ettim geçti çok şükür
Senin neden keyfin yok?
Seninki normal. Malum hormonların değişiyor.bilmem duygusal lık krizi yaşıyorum bende olur olmaz şeye ağlıyorum bende sonra bir gülüyorum sonra tekrar hüzün kaplıyor anlamsız bir şekilde anlamadım ruh halim çok karışıkadetine kaç gün kaldı senin yaklaştı dimi ayın sonuydu senin hatırladığıma göre. DaisyB bende dikkat ettim yok o normalde yazardı banada bir boşluk oldu :)))
Seninki normal. Malum hormonların değişiyor.
Benim daha çok canım 23 ağustos
Boswer sen nasılsın sesin çıkmıyor keyfin nasıl ????
İyiyim canım.Üşüdüm çok.Dışarı çıktım güneşin altında gezindim ısındım..
Sonra polariste kampanya var onu gördüm bir ayakkabı alıverdim..Dedim birde rimel bakayım kendime onuda aldım..Dolmuşedemiz cenazesinde yasinim sanırım diğerleriyle karışmıştı.Bana verilenede alışık değildim.Gittim bir tanede yasin aldım.Kadir gecesi malum..30 dakikada epey iş hallettim şimdi ofisteyim :)
Sen nasılsın
gerçekten ne kadar iş haletmişsinbende sıkılıyorum işyerinde iş yok canım sıkılıyor uffff ((
evet canım.Merkezde çalışmanın avantajları işte..
İş var bende ama okadar sıkıcı bir projeki sallıyorum resmen..Sürükleniyor elimde
benim işyerim biraz sote biryerde ondan dolayı heran herşey yapamıyorum ama arabayla rahat yürüme çokk uzak :))) bence biran önce yap iş beklemez :)))
Canım inşallah o kist küçülmüş küçülmüş ve bit kadar olmuştur da hap içmene gerek kalmaz. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninleuzun zmndır yazamıodumm buraya..kist yüzünden doğumkontrol hapı werip duruo drlar..yrn gidiyorumm kontrole tekrar dua edinde folikasit wersin yollasın bebiş için ilk adım olsun :))
Geçmiş olsun. Sıcak kaşık basma, sarımsak sürme, krem kullanma yöntemlerini dene canım geçer hemen. Bayram üstü sıkıntı oluyor tabi anlıyorum seni. Bizim arkadaşta da düğün arefesi çıkmıştı, uçuklu gelin olduGünaydın kızlar
Uçuk çıktı dudağımda tamda bayram üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?