- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.861
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun. Sıcak kaşık basma, sarımsak sürme, krem kullanma yöntemlerini dene canım geçer hemen. Bayram üstü sıkıntı oluyor tabi anlıyorum seni. Bizim arkadaşta da düğün arefesi çıkmıştı, uçuklu gelin oldu
İyiyim çok şükür.Sahurda asetonlu pamuk sürdüm çokda yandı ama geçmedi..Eve gidince sarımsağıda süreyim.
Sen nasılsın canım
İyiyim çok şükür.
Dün nickleri tek tek sayarak dua ettim bebek özlemimiz son bulsun diye
Belimde ve kasıklarımda hala ağrı var.Göğüslerim de feci hassaslaştı dokununca acıyor. Bunları görünce bir umut diyorum. Ya vücut kendini regle hazırlıyor ya da içerde güzel faaliyetler var
İnşallah canım
Benimde bugün bacak ağrım kasıklarımda ağrı değil gaz değil değişik bir his huzursuzluk var..
İnşallah belirtilerimiz bizi yanıltmaz
Kız kaçak nerelerdesin?Günaydın kızlar nasılsınız ? ben bugün biraz daha iyiym iki gündür yatıyordum evde işede gelemedim çok üşütmüşüm , devamlı kusuyorum üşüyorum üff çok kötü bir şey bu hastalk
Günaydın kızlar nasılsınız ? ben bugün biraz daha iyiym iki gündür yatıyordum evde işede gelemedim çok üşütmüşüm , devamlı kusuyorum üşüyorum üff çok kötü bir şey bu hastalk
Geçmiş olsun canım.Nerde hastalandın bu kadar
İnşallah canım
Kız kaçak nerelerdesin?
Ne hastası oldun sen böyle çok geçmiş olsun. Gelmeyince bir sıkıntı olduğunu tahmin etmiştim zaten.
Ben de akşamları ve sahurda üşüyorum artık. Camı kapattık o yüzden.cam açık yattık eşim çok terlıyor ben üşüyorum gece olan oldu
evet canım yazardım burada olsaydım kesin biliyorsun çok teşekkür ederim hastalık hastası oldum cıktım resmen bir şey bitiyor diğeri başlıyor bu arada kırmızılara 5 gün kaldı umarım gelmezler
Yazmayı unuttum.Dün folik asit içmiştim şimdi midem bulanıyor
Ben de akşamları ve sahurda üşüyorum artık. Camı kapattık o yüzden.
Aynen senin gibi hastayım sürekli, kendimden bıkıyorum bazen hastalıklıyım diye. Allah daha büyük dert vermesin.
İnşallah kırmızı falan gelmez canım. Benim 8 gün var. Karın derilerim ağrıyor, belim ağrıyor, göğsüm ağrıyor. Nenelere döndüm ya
Evet yapıyor bazen. Benim arkadaşımda da yaptı. Mide asitliğini artırıyor sanırımFolikasid miğdenimi bulandırıyor
Üşümek ne kelime. Hele duş almışsam kat kat sarınıyorum. Kocaaaa buraya gel beni ısıt diyorum. Onun vücut ısısı yüksek tabi.Bizde camı kapattık artık.Geceleri pike bazen yetmiyor bana üşüyorum..Sahurda çok üşüyorum.Birkaç gündür.Sıcak suyla banyo yapmak okadar hoşuma gidiyorki..
akşam eşimle mutfak dolaplarını temizledik.Yoruldum.Sanki kasıklarım ağrıdı belim sırtım.Çok şükür sabaha birşeyim kalmadı
Üşümek ne kelime. Hele duş almışsam kat kat sarınıyorum. Kocaaaa buraya gel beni ısıt diyorum. Onun vücut ısısı yüksek tabi.
Ayaklarıma falan kışlık terlik giyiyorum sahurda ve sabah kalkınca.
ilişkiden sonra gelmiş kan.Acaba yara gibi birşeymi avardı? Kasığındaki ağrı ya idrar yolundan yada üşüttüğünden olabilirmi acaba..Doktora gittikten sonra bizede haber verirsin dimi?
Geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur ve bebek özlemini girerirsinMerhaba kızlar,,doktora gittim bugün. Doktor simiar testi istedi, ayrıca röntgen ile rahim içine baktı. Yumurtalıklarım süpermiş, hiçbir sıkıntı yok hamilelik şansın çok yüksek dedi. Fakat rahim ucunda polip varmış. Polipinde alınması gerekliymiş mutlaka. Kanama yapan ve kasıklarda ağrı yapan buymuş yani. Polip hamileliği etkilemez kesinlikle dedi, polipi olupta hamile kalan bir sürü kişi var dedi. Bu ay hamile kalmayıp adet görürsen son gün lokal anestezi ile polipi aldırıcam. Eğer hamile kalırsam da 3.ay bitiminde aldıracakmışım. Çocuğa herhangi bir etkisi olmayacakmış bu operasyonun.
Ayrıca doktor dedi ki sağ yumurtalığın çatlamış , bu haftayı çok iyi değerlendirin hamile kalma olasılığın yüksek dedi.
Yumurtlama günlerimi ben tam tahmin edemezmişim, çünkü adet günlerim biraz düzensiz..Denk getirmeniz gerekir dedi.
POLİP için ameliyat olan var mı aranızda ?
Geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur ve bebek özlemini girerirsin
Öğlen biraz dolaştım dışarı çıkıp. Çok etkiledi beni acayip halsiz kaldım. Neden bilmem kalçama vuran bel ağrım oldu. Şiddeti azaldı ama hala etkisi var. BATa günler var ama adet oluyorum sanıp wc ye koştum.
Ne oluyor yine bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?