Ilk çocuğunu düşünenler...

eweet güsel haberlerle geldimm..kist geçmişş artık denemelere başlayın dedi we folicasit werdi dr:) ilk ay yüzde 15 şansınız olur dedi üzülmeyin her ay olma ihtimali artar dedi :) kızlar dua edinn gelsin bebişimm en kısa zamanda :)

Günaydın kızlar

Çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş. Çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısı

Sevindim adına canım.En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

Günaydın kızlar...

Nasılsınız

Bugün belirtiler ne yönde
Oooo neler yok ki. Karnım taş gibi. Sürekli kasıklarım ağrıyor. Göğüs hassasiyetim tavan yaptı. Acayip bel ağrım var. Gebelik değilse bel fıtığı olmuşum demektir o derece ağrıyor.
Nedense ümitliyim ben.Ümit fakirin ekmeği işte naparsın.

Asıl sende ne belirtiler var? Son iki gün

Dün iştn eve gidince kasıklarımda gaz sancısı anlatamam.Sonra bir ıslaklık.Hemen WC ye koştum.Akıntıymış..(Epey tırstım)
Akşam dolabımdaki eşyaları düzenledim ütü yaptım.Ayakta zor durdum.Belimden kalçama vuran bir ağrı oluştu..Duramadım uzandım.Ki ben böyle sebeplerle temizliği asla bırakmam.Ama yapamadım bu sefer..

Benim göğüs hassasiyetim yok..Şimdilik bir sıkıntı belirtide hissetmiyorum...

Birde akşam akıntımın süt beyaz olduğunu farkettim.Gerçi kaşıntım vardı hafif mantar oluşmaya başladı diye düşünüp hemen elma sirkesi ile sildim.Şimdi yok kaşıntım çok şükür.

Ah kaşıntı olmasa hamile olma ihtimalin çok çok yüksekti. Bazen regle yakın akıntı olabiliyor ama süt beyaz akıntı değil.
Neyse umudunu kaybetme bel ağrısı, akıntı falan inşallah hamilesindir.

Ah kaşıntı olmasa hamile olma ihtimalin çok çok yüksekti. Bazen regle yakın akıntı olabiliyor ama süt beyaz akıntı değil.
Neyse umudunu kaybetme bel ağrısı, akıntı falan inşallah hamilesindir.

benim akıntım regl öncesi hep olur zaten.Bunu artık sebep olarak görmüyorum..Nasip görecez bakalım 2 gün kaldı

benim akıntım regl öncesi hep olur zaten.Bunu artık sebep olarak görmüyorum..Nasip görecez bakalım 2 gün kaldı
Bekleyip göreceğiz evet. Benim de bir hafta var ama ben çok umutluyum. Regl olursam ne yaparım nasıl tepki veririm bilemiyorum açıkçası

Nette araştırdımda mantar hamilelikte olurmuş.Bir umut diyorum..

Benim mantar sorunum sık sık olur..Fitil kar etmiyor artık.Ben çareyi elma sirkesinde buldum.Kaşıntı olunca elma sirkesiyle siliyorum.Geçen hafta sonuda bir kaşıntı oldu hafif hemen elma sirkesiyle sildim.Dünde olunca akşam ve sabah kullandım..

Mantar hamileliği önlermi şimdi

saolun kızlar inş. sizde hamilesinisdir belirtiler war sizde :)
İnşallah canım.
Bir de uyarmadan edemeyeceğim şu w harfini kullanmasan güzel türkçemizde v var zaten değil mi

Öncesi varsa anlaşılıyor şimdi. Mantar sık tekrarlayan birşeymiş çünkü. Hamileyken mantar olan tanıdıklarım oldu.İlaçla geçirmeye çalıştı. Gebeliği önleyeceğini sanmıyorum ama mesela idrar yolları enfeksiyonu gebelikte mantardan daha tehlikeliymiş düşüğe neden olduğu için

Umudunu kaybetme. Çok da gaza gelme sonra çok üzülüyor insan. Bekle bakalım

Hamilelikte mantar çok görülürmüş.Ama ilk hamileliği engellermi bilmiyorum.Moralim ne bozuluyor nede diğer belirtilerle ümitleniyorum.Sanırım duygularım bu ay yok :)

Hamilelikte mantar çok görülürmüş.Ama ilk hamileliği engellermi bilmiyorum.Moralim ne bozuluyor nede diğer belirtilerle ümitleniyorum.Sanırım duygularım bu ay yok :)
Ama neden öyle diyorsun ki. Belli olmaz bunlar. Bakarsın olur bakarsın olmaz. Önümüzde daha çok zaman var. Çaresiz dert olmasın yeter ki.

Ama neden öyle diyorsun ki. Belli olmaz bunlar. Bakarsın olur bakarsın olmaz. Önümüzde daha çok zaman var. Çaresiz dert olmasın yeter ki.

Dert etmiyorumki canım sorun orda..Bu konuda sanki hissizim..

Mesela son 2 gün heyecan yapıp aman bir test yapayım diye hiç geçmiyor içimden..Bayram sabahı yaparım diyorum..

Regl olursam üzülürmüyüm onuda bilemiyorum.Neden bu ay böyle oldum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…