Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben yine topu diktim. Uykum yok ama acayip halsizim. Regl olacak gibi ağrıyor kasıklarım. Ağzımda da garip bir tat var.
Midem debulanıyor ama sanırım bu psikolojik
Akşam olsa da eve gitsek iftar etsek

Ben yine topu diktim. Uykum yok ama acayip halsizim. Regl olacak gibi ağrıyor kasıklarım. Ağzımda da garip bir tat var.
Midem debulanıyor ama sanırım bu psikolojik
Akşam olsa da eve gitsek iftar etsek

Bende şuan hiçbir belirti yok..

Akşam olsada eve gitsek kısmına katılıyorum.Son 15 dakika

kızlar günaydın 4 gün ara verdiktn sonra yine buradayım nasılsınız ?

ben bu aydan çok ümitliyim demiştim ya size son 3 gün kala ishal oldum yani bu demek oluyor ki ümidi kes daisy sen regl oluyorsun

umutlar eylül ayına diyorum çünkü eminim ki bu ay yok birşey. Olmasını çok istedim ama bakalım 3 gün kaldı neler olacak.

Günaydın kızlar...

Büyük gün yarın..

Geçen ayki reglim 1 gün önce gelmişti bugünde gelebilirmi diye düşünmeden edemiyorum..

Akşam regl oluyorum sandım kırdım geçirdim ortalığı.Sonra ağlamaya başladım..Hani hissizim diyorum ya değilmişim..Eğer regl olursam sanırım çok üzülecem.

Daisy geçen ayda kabız olmuştun ama yine regl oldun.Takılma bence ishale kabıza..

ya hayır sonradan yine isale donmustu bılıyoruum boswer kesin regl olucam ya . sinir oluyorum kendime. Doktora gittim sordum böyle böyle diye o da sen 29 günde adet görüyorsun dedi , adetinin 14. 15. günlerinde yapıcaksın dedi 1 senen dolması gerekıyor korunmadan tetkıklerın yapılması için dedi üfff

Günaydın herkese

Kaçak DaisyB hoşgeldin. İnşallah şifa bulmuşsundur. İshal olmak mutlaka regl olacaksın demek değil ki. 3 gün daha ümit var demek.

Doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyor hep zaten.Acele etmişin.Zamana bırakmak en iyisi bence.Yaşında genç..Stresi yaşama kendini dinleme.Evliliğinin ilk yıllarını güzel yaşa

Günaydın herkese

Kaçak DaisyB hoşgeldin. İnşallah şifa bulmuşsundur. İshal olmak mutlaka regl olacaksın demek değil ki. 3 gün daha ümit var demek.
benım için öyle olacak demek canım malesef

Doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyor hep zaten.Acele etmişin.Zamana bırakmak en iyisi bence.Yaşında genç..Stresi yaşama kendini dinleme.Evliliğinin ilk yıllarını güzel yaşa

Acele etmedim canım benim tanıdık oldugu ıcın soru sormaya gittim çünkü rahatsızlandım evde yatıyordum ilaç yazdırsam saglık ocagına ya bebek varsa ? diye içemedim doktora da gıttım kan testını 3 gun sonraya verıyor zaten 3 gun sonra regl olucam ben , bır saat sonra verılende 25 lıra biraz daha bekleyeyım dedm bende bosuna para vermektense dımı ama

Sağlık ocaklarında test sonucunu ne zaman veriyorlar biliyormusun

1 sene dolmadan test fala yapmıyorlar. Evliliğinde bir sene dolmuşsa ve 6 ay uğraşır da bebek olmazsa gidebilirsin doktora. Ben öyle yapacağım. İnşallah gerek kalmaz

Kızlar sanırım tansiyonum düştü.Bulanık bulanık görüyorum
Çok stres yapmaya başladın boswer. Dikkat et kendine.

Ben de halüsünasyon görmeye başladım. Sabah dayanamayıp test yaptım önce tertemizdi, 1 saat sonra bir gölge gördüm sonra o da kayboldu
Ben de gerilmeye başlamışım :18:

Sanırım stresten of nedir bizlerin çektiği.Miğdemde kötü sanki

Erkek olmanın dayanılmaz keyfini yaşamak istiyorum

yok canım ya oturuyorum.Tek hareketim mause ve klavye
kızlar düşünmeye gelince diyorum ki ya amann ne olacak olur zamanı gelınce dıyorum ama malesf sabırsızım ya :)

Mübarek gün o kaybolan gölge bile umut oldu benim için. Bu aydan ümitliyim ben. Daha bir hafta var zaten ümitlerimin kesilmesi için kırmızıları görmem gerek

Mübarek gün o kaybolan gölge bile umut oldu benim için. Bu aydan ümitliyim ben. Daha bir hafta var zaten ümitlerimin kesilmesi için kırmızıları görmem gerek

İnşallah görmezsin canım kırmızıları..

Miğdem bir tuhaf ağzıma acı bir tat geliyor.Oruçluyumda.İnşallah sakata gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…