Ilk çocuğunu düşünenler...

Mübarek gün o kaybolan gölge bile umut oldu benim için. Bu aydan ümitliyim ben. Daha bir hafta var zaten ümitlerimin kesilmesi için kırmızıları görmem gerek

Valla ben bir şeylerden hala belirti çıkarmaya başlıyorum ama diyorumkı daisy hamıle degılsın bu ay da kendı kendımı üzüyorum valla

Ben belirtileri çıkara çıkara bir hal oldum. Ama napıyım vücudumun dengesi bozuldu. Dün akşam feci bel ve kalça ağrısı çektim. Bacaklarıma vurdu. Ama üşüdüğüm için olmuş.
Karnımda serlik ve şişlik var. Onun nedenini anlayamadım ramazan olduğu için. Yeme içmeye başlayınca nasıl olacak ona bakmak lazım.
Rengin uçmuş dedi dün birkaç kişi. Gebelerde renk uçar ya eskiler bundan hemen anlar gebeliği. Kendi kendime sevindirik oldum ne alakaysa.
Böyle işte. BAT yaklaştıkça sınırlarımı zorluyorum ben

aynen , 4 gündür kusuyorum devamlı ama üşütmesem mide bulantısı belirtisi bu kadar erken olmayacagını bilmesem dicem ki kesin hamileyim , kasıklarım agrıyor belim agrıyor her türlü olay oluyor . Ama bende farkına vardım ve eşime bile söyledim bunu. Kasıklarımın agrımasını resmen beynimle yapabiliyorum psikolojık olarak anladım kı benım butun belırtılerimm psikolık resmen hemde kendım yapıyorum

Birde afedersiniz bende öyle bir gaz varki sancı yapıyor , illa bir şekilde ağız yoluyla çıkarmam gerekiyor üf çok sıkıcı

Kızlar bu ay ilk kez regl im gecikti.Garip bir şekilde kalbimde çarpıntı oluyor ve sadece gögüslerimde şişlik var fakat diğer aylar gibi ne acı nede ağrı var.Test yaptım dün tekrar negatif çıktı regl im 3 gün gecikti bu ewde yapılan idrar tahlilelri 3 gün gecikmede normal doğru sonucu veriyor mu ?
Şimdiden teşekkürler.

kişiden kişye değişiklik gösteriyor idrar testlerını adetten en az 10 gun bekleyın yapın dıyorlar fakat adetten 3 gun once cıkan da var kesin sonuç kan testidir

kişiden kişye değişiklik gösteriyor idrar testlerını adetten en az 10 gun bekleyın yapın dıyorlar fakat adetten 3 gun once cıkan da var kesin sonuç kan testidir

olmadı yarın akşama kadar bekleyip kan testi yaptırmak en doğrusu olacak sanırım çok ilginç bacaklarım kollarım falan ağrıyo.Kalbim pır pır atıyo Artık hakkımızda en hayırlısı diyorum.Tekrar teşekkürler :)

İnşallah hamilesindir hamile haberini alırız senden de . . . tek dileğimiz bu zaten Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar versin aminnn

inşallah canım benım bayram sevıncıyle birleşir inşallah bebek sevınclerımız
inşallah canım dualarım sizinle canım :))
İnşallah canım..

Islaklık hissiyle wc'ye gitmekten resmen bıktım..Regl zannediyorum akıntı çıkıyor

benimde öyleydi biliyormusun canım sürekli ıslaklık sonra en son pazar günü bir akıntım geldi çünkü ben adet olmama yakın hiç akıntım gelmezdi şaşırdım p.tesi test yaptım sonuç çıktı adetim de çarşamba günü olmam gerekti 2 gün önce öğrendim eğer şüphe duyuyorsan canım idrar testi yapsana bence

selam kızlar nasılsınız bayramda geldi çok çok mutlu olun bayramda bayramdan sonrada güzel haberlerinizi duyarız inş :)))
Amin canım. Biz üç kafadar BATa sayılı günler kala sıyırmak üzereyiz İnşallah güzel haberler alırız bayramda

O ıslaklık hissi bende de var. WC ye koşuyorum ama doğru dürüst akıntı bile yok.

normal adetimdede olur canım benim akıntım..Eğer yarın olmazsam bayram sabahı yapacam test

ya kızlar kokuya karşı ne kadar duyarlısınız..Az önce ofise bir adam geldi.Çokta dibimd oturmuyor.Girdiği andan itibaren nefes almakta zorlanıyorum.Kötü bir koku var sanki

kızlar bişey sorucam akıntınız kokuyormu ??? bide akıntınız kremsimi ?????
Canım bende çok hafif değişik bir koku var. Renk de krem rengi sanırım. Daha öncesi süt beyazdı.Şimdi akıntımı tam göremiyorum

ya kızlar kokuya karşı ne kadar duyarlısınız..Az önce ofise bir adam geldi.Çokta dibimd oturmuyor.Girdiği andan itibaren nefes almakta zorlanıyorum.Kötü bir koku var sanki
Bende biraz var ama ben oruçtan olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…