- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.941
ya canım ümitlendirmek istemiyorum ama yanlışta anlama benimde öyleydi kokusuz ve kremsi halende öyle geliyor :)
Canım bende çok hafif değişik bir koku var. Renk de krem rengi sanırım. Daha öncesi süt beyazdı.Şimdi akıntımı tam göremiyorum
Bende biraz var ama ben oruçtan olduğunu düşünüyorum
inşalllah canım... İyice psikopata bağladım yarın geçse artık :)
inşallah canım yarında yokum valla merak ediyorum kızlar dualarım sizinle bugüzel anları hep beraber yaşayalım inş bayramdan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum ben
hahahaa evet..
aynı gün adet görüyoruz birde aynı ay hamile kalırsak varya süper olur boswer :) dogum arkadası oluruz birbirmizin :)
olacağına bak sen:81:
ya ben burdakı herkesı cok merak edıyorum bılıyormusunuz kımle konustugumu cok merak edıyorum
Bende
Daha önceki yıllar buluşma yapıyorduk..Bazılarını kafamda öyle canlandırmış oluyordumki görünce şok oluyordum resmen :)
Sakaryadayım canım..
Sen?
zaten şu face iyiki var..Çoğu kişiyi ordan görebiliyoruz :)Ben de İstanbul'dayım canım . .. konu sahibini ve magnesiayı gördüm facede :)) ikiside çok şeker ler
gorusurz hayırlı bayramlar canımbende istanbuldayımmmm kızlar iyi bayramlar bayramdan sonra görüşüzmek üzere kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun ben birazdan çıkıcam ondan yazayım dedim
zaten şu face iyiki var..Çoğu kişiyi ordan görebiliyoruz :)
Herkese iyi bayramlar
Güzelce dinlenin, eğlenin ve çook güzel haberlerle gelin inşallah.
Ben bir süre yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?