- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.961
karnım çokk acıktı..Eve gidip yemek yapacam birde
Bugün eşimin alyansını takmışım..Nasıl dalgınsam artık
heheheheh nasıl daldın oyle esının alyansı sana oluyor mu kı benım parmaklarım kucucuk esımın serce parmagı kadar ımkansız yanı
ben aksamdan kabak dolması yapmıstım corbamda var soguk corbam bır salata yaparım yeter bize bende zaten az once patso yedım mıdem alt ust oldu cıkartmaya az kaldı
Eşimin parmakları çok kalın değil..Tek taşla sıkıştırdım düşmüyor :)
Ben oruçluyum..İftarı bekliyecem.ama yemek ne yapacam bilmiyorum
özür dilerim bir an unuttum orucu, bende midem biraz rahatsız dıye bu aralar tutamadım . yemez olaydım bende keşke doktor un dedıgını yapmıyorm sona salak gibi çekiyorum
slm arkadaşlar :)
slm arkadaşlar :)
doktorların hangi söylediğini yapıyoruzki hep kafamızın dikine....
ben hiç bir dediğini yapmıyorum sonra da çekiyorum eşim duysa benı mahveder
Ben normalde kolestrol ilacı kullanıyorum.Bebek istediğim için bıraktım.Doktor diyete dikkat dedi.ama kim takıyor
a.s ayşe hoşgeldin aramıza
hoşbulduk :)) bende ilk çocuğunu düşünenlerdenim ama düşünüpte 12 aydır pozitifi göremeyenlerden
sen dikakt et ama yaa bak kendıme laf soylemem ama karsımda oyle bırı olunca nasılda hemen nutuğa başlarım hehehe :)))
peki doktora gittiniz mi? doktor ne diyor?
doktora gitsem ilaç vericek ama gitmedim bilerek ya hamileysem diye bakalım ne olcak reglımı beklıyorum 3 gun kaldı :) kızlar ben cıkıyorum herkesı optum gelmeyenler için yarın mutlu hayırlı bayramlar şeker tadında bayramlar dılıyorum yarın yarım gun calsııcam herkese öptüm gorusurz
ben 10 ay korunmadım olmayınca doktora gittim.. bir sıkıntı yok. 2 aydır yumurta takibi yaptık..ilk ay klomen verdi. ama yine olmadı. şimdi regliyim. yine klomen verdi doktor ve yumurta takibi yapılacak...insan yoruluyor artık her ay acaba demekten..
siz nekadardır düşünüyorsunuz çocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?