Ilk çocuğunu düşünenler...

karnım çokk acıktı..Eve gidip yemek yapacam birde

Bugün eşimin alyansını takmışım..Nasıl dalgınsam artık

heheheheh nasıl daldın oyle esının alyansı sana oluyor mu kı benım parmaklarım kucucuk esımın serce parmagı kadar ımkansız yanı

ben aksamdan kabak dolması yapmıstım corbamda var soguk corbam bır salata yaparım yeter bize bende zaten az once patso yedım mıdem alt ust oldu cıkartmaya az kaldı

Eşimin parmakları çok kalın değil..Tek taşla sıkıştırdım düşmüyor :)

Ben oruçluyum..İftarı bekliyecem.ama yemek ne yapacam bilmiyorum

Eşimin parmakları çok kalın değil..Tek taşla sıkıştırdım düşmüyor :)

Ben oruçluyum..İftarı bekliyecem.ama yemek ne yapacam bilmiyorum

özür dilerim bir an unuttum orucu, bende midem biraz rahatsız dıye bu aralar tutamadım . yemez olaydım bende keşke doktor un dedıgını yapmıyorm sona salak gibi çekiyorum

Son düzenleme:
öyle bi üşütmüşümki ben ta sırtımdan başlıyor ağrı gögüslerim nefes aldıkça ağrıyor gazım var sınır oldum bu gaza ya devamlı afedersınız geğirme hissi gelıyor ne yapsam kurtulurum sizce

peki doktora gittiniz mi? doktor ne diyor?

doktora gitsem ilaç vericek ama gitmedim bilerek ya hamileysem diye bakalım ne olcak reglımı beklıyorum 3 gun kaldı :) kızlar ben cıkıyorum herkesı optum gelmeyenler için yarın mutlu hayırlı bayramlar şeker tadında bayramlar dılıyorum yarın yarım gun calsııcam herkese öptüm gorusurz

ben 10 ay korunmadım olmayınca doktora gittim.. bir sıkıntı yok. 2 aydır yumurta takibi yaptık..ilk ay klomen verdi. ama yine olmadı. şimdi regliyim. yine klomen verdi doktor ve yumurta takibi yapılacak...insan yoruluyor artık her ay acaba demekten..
siz nekadardır düşünüyorsunuz çocuk?

merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu, yeni üye olabildim. 3 yıllık evliyim, 2 aydır da korunmuyorum ve heyacanlıyım sürekli. yumurtalıklarımda kistler olduğu için gebelik şansım düşükmüş. Benim gibi kistleri olan var mı aranızda acaba? Umarım hepimiz için hayırlısıyla neticelenir bu bekleyiş. Her ay belirti izlemek, her şeyi hamileliğe yormak çok zor oluyo gerçekten.

biz de 5aydır düşünüyoruz 1senelik evliyim bende . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…