- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.981
Günaydın kızlar..
16 ağustos gecesi leke geldi akıntıyla dedim yine erken geliyor kırmızılar..Gelmedi okadarla kaldı.Dedim acaba yerleşme kanamasımı?
17 Ağustos öğlen kahve sarı arası az bir leke geldi.Akşam üstüde aynen..Hayatımda hiç yaşamadığım birşey.Dedim bebek var bu sefer galiba..Sürekli wc'yw gidiyorum kontrol eddiyorum çünkü akıntıda var..Her wcden çıkınca eşim kapıda bekliyor varmı diye? Ama boşuna umutlanmışım gece biraz geldi..Üzüldüm hemde çok.O kadar alıştırmışımki kendimi..Bayram sabahında test yapacaktımya..Sabah uyandım çok üzgünüm.Ağlıyorum falan...Bu arada bayram sabahın tam gelmeye başladı ama çok yoğun değil.Bayramın 3. günü birkaç damla geldi sadece..Birde bayramda ani baş dönmelerim ve hafif miğde bulantılarım oldu.Akşam öğürtülerim oldu..Bu sabah akıntıyla beraber geliyor reglim..Kahvaltı edemiyorum yine hafif bir miğde bulantım var..
Bayramım karışık duygularla geçti anlıyacağınız..Artık ileriki maçlara bakıcaz..
Daisy bu ay yine birlikteyiz..Bakalım acemiperide varmı birşey
inşallah önümüzde ki ay olur boswer , üzülme dicem çünkü inan ben bu ay hiç üzülmedim bir an hayal kırıklığı yaşadım geçti birde etrafım kalabalıkdı bayram gunu oldugu için telasa gelmiş olabilir. üzülmüyorum bakalım artık kısmet diyorum yine bu ay birlikteyiz umarım olur ama üzülmek yok , üzülmeyince insan bir daha ki aya daha bir umutla başlıyormuş anladım
Bayramda teyzem hayırlı olsun hamileymişin dedi..Şok oldum..Kim dedi nerden duyuldu belli değil...
yuh ne alaka öyle bir şey dedi sen ne dedin :s ay çok kötü bir durum ya
Yok bende birşey hatta reglyim dedim..
Ananem söylemiş..Diyorumki bir kuzenim yeni hamile olduğunu öğrendi onunlamı karıştırdın.Hayır diyor.Ama kimin söylediğini hatırlamıyor
Hmmm belki karıştırmıştır yani neyse artık :s seninle bu ay da birlikteyiz ben ovulasyon testi almıcam bu ay çünkü bir işe yaramadı bende hangi ara çatladı anlamadım bile bu ay bakalım soğan kürü varmış onu denicem
Ben üstüne görmeden şüpheleniyorum
Hmmm o zaman test yap istersen kan testi yaptır valla ben şüphelenmiyorum çünkü belli düzende giden bir regl tarihim var bakalım bu aya kaldık kısmet ne olacak inş sen üstüne goruyorsundurda hamılesındır
miğde bulantısı ve baş dönmem garibime gidiyor..Birde nerdeyse 3 gün bile sürmeyen reglimm..Test yapmaya korkuyorum
bu şekilde kendini üzmektense test yap kurtul hiç değilse önüne bakarsın değilmi
günaydın kızlar okudum haberlerinizi üzülmeyin ümitsizliğe kapılmayın olur inş en kısa sürede bosver bende gebe kalmadan önceki adetim öyle olmuştu 2 gün dürmüştü ümitlenmiştim belki üstüne görme diye test yaptım çıkmadı canım sen yap bakalım çıkar belki ama bende baş dönmelerim yoktu sadece hastalığım iki gün sürdü okadar inş sonuç pozitiftir canım
Garip geliyor durumum.Sabah hafif bulantı vardı kahveltı etmek istemedim.Çubuk kraker aldım tuzlu ya hem miğdeme bişey girer hemde bulantı artmaz dedim.Şimdide ağzımın içinde metal tadı var..Üşüttüm belkide bilmiyorum..
Akşamda bayramlaşmadaydık.Eşim kola almış.İçtim..Bir süre sonra ağzıma acı su geldi koştum lavaboya öğürdüm yok birşey..
Baş dönmelerim otururken birden hafifçe olabiliyor..
Şuan reglim tuhaf..Akıntım su gibi arada kırmızı gliyor biraz
Test yapmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
hemen yap bence hatta şimdi git müsaitsen al yap bekleme bakalım sonuç ne çıkıcak ben bile meraklandım sen nasıl duruyorsun test yapmadannnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadiii
Şimdi yapamamda canım..Akşam eve gidince ilk işim olabilir.
Şimdi sıvı tüketimini azaltayım.WC ye gitmeyimde sağlıklı bir sonuç olsun
tmm canım hadi hayırlısı inş üstüne görmektir bakalım ama silik çıksa bile ümitsiz olma benimde ilk silikti sonra kan testi yaptırdım öyle çıktı allahım ozaman bugün bütün dualar senin için yarın sabah güzel haberlerle gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?