Ilk çocuğunu düşünenler...

sen en iyisi bır test yap tatlım her ihtimale karşı . ama sonuc negatif olursa uzulme sakın

Eşim sperm testi yaptırmak istiyor.Bilginiz varmı bu konuda

var canım benim doktor bizden istedi yaptırdık ve doktor normal demesine rağmen benim araştırmalarımla burda normal olmayan bişey gördüm oda spermin hızı canım çok hızlı değilmiş sonra burdan gene araştırdım keçiboynuzu kürü öneriyorlar denedik ve o ay hamile kaldım hatta burda da sizle paylaştım keçiboynuzu kürünü yaptık diye canım sperm testi hemen sonucu ala biliyorsun ama tabii bize doktor demişti bence sizde doktor kontrolünden sonra yaptırın zaten doktor isteyecek sizden ama genede siz bilirsiniz canım

bu keçiboynuzu kürü ne oluyor nasıl birde soğan kürü varmış ya birini yapıcam bu ay kesin

Hangi bölüme gittiniz canım..

Birde sperm testini hemenmi yaptılar yoksa bir süre cinsel perhizmi verdiler...

birde şu kürün tarifinii verirmisin

bu keçiboynuzu kürü ne oluyor nasıl birde soğan kürü varmış ya birini yapıcam bu ay kesin

canım soğan kürünü bilmiyorum ama keçiboynuzunu biliyorum canım 1 litre kaynamış suya 7-8 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp at içine sonra 3-4 dakikka kaynat sonra al ateşten ağzı kapalı tencere 20 dakkika beklet sonra başka kapa al sabah aç karnına akşam yatarken eşin 1 hafta boyunca içsin sonra günde bir defa içecek ben nasıl yapmıştım yumurtalama tarihime internetten baktım ve yumurtalamama 10 gün kala bu kürü eşim yaptı sonra yumurtalamam bittikten sonra eşimde bıraktı normalde 3 ay yapın diyorlar ama ben yapmadım ve hamile kaldım istersen dene

Hangi bölüme gittiniz canım..

Birde sperm testini hemenmi yaptılar yoksa bir süre cinsel perhizmi verdiler...

birde şu kürün tarifinii verirmisin

canım 2 ile 7 gün arası ama ideali 4 gün diyorlar özelden randevu aldık orda dediler bu kadar gün ilişki yok dediler üroloji bölümü değildi canım özel (Mavi Tıp Laboratuar) olduğu için saat verdiler gitti 15 dak çıkmış odadan doktor bir kap vermiş hemen aynı gün sonucu aldık

Son düzenleme:

Bu ay geçti ozamn. Bizim mesai birkaç güne başlar

tamam kesin denicem peki bunu kesin taze günlük mü yapmam lazım ?

Bu ay geçti ozamn. Bizim mesai birkaç güne başlar

hayırlısı olsun canım ben kürü yap derim sadece spermlere faydası yok bir çok şeye faydası var keçiboynuzu çok yararlı diyorlar ben araştırdım baya bunu soğan kürünü bilmiyorum ama keçiboynuzunu herkese tavsiye ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…