- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.021
tamam kesin denicem peki bunu kesin taze günlük mü yapmam lazım ?
bak bide aktarcıdan alırken kırık alma tmm mı canım kırılmamış olanı al ben hergün yapıyordum taze taze her akşam kızlar yumurtalama gününüzden 10 gün 15 gün önce yapın sonra yumurtalamanıza 3 4 gün kala ilişkiye girmeyin yumurtalam gelince girin bakalım birde böyle deneyin valla ben günlerde cok dikkatliydim aklınızda olsun
hmm su an adetlıyım zaten baslasam olur dımı yumurtlama gununude nasıl hesaplıcagımı artık bılmıyorum sanırım boyle hesaplarım yıne bu siteden
başla zaten eşin içecek canım yaklaşık bilmiyorumda 10 gün sonrada yumurtalaman olur yada 10-15 tam bilmiyorum ben netten hesaplıyordum vereyim mi nerden hesapladığımı???
ben içmicekmıyım ? sadece eşim mi canım tamam yarım kilo yeter herhalde dımı evet verırsen sevınırım
yumurtalama gününü bende aynı siteden hesaplıyorum. 4 gün var..Yavaş yavaş başlarız artık.Kürde bu ay olmazsa önümüzdeki aya yaparım artık
başla canım 4 gün olsun 4 gün de belki sonuç vericek bilemeyizki ne kadar erken başlarsa eşin okadar iyi az önce yazdım yazdım sanki kendi kendime yazıyormuş gibi oldu
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
canım ben bu siteden takip ediyorum eşin icecek sen değil canım alırken iki günlük al 7 tane kırıcaksın ya 14 tane al ve alırken kırık olmasın canım tmm mı ona dikkat et
canım işim cıktı portfoye gıtmem gerektı yazamadım dışarıdaydım . ben eşime söyledim yarım kilo al dedim kaç para çok değil herhalde
yok canım çok uykun 6-7 tl bişey tutar canım hayırlısı inş olur dedim ya önce allahtan sonra verdiği nimetlerden allah büyük canım inş olur
Günaydın kızlar
Dün akşam keçi boynuzlarını aldım gittim eve..Eşimi beklerken tv karşısında uzandım..Eşim geldi kapıyı açmaya giderken o körolmaya baş dönmesimi tansiyon düşmesimi anlamadım artık başladı..Ne yemek yiyebildim ne doğru dürüst hareket edebildim.Birde misafir geldi dedim eyvah.Neyseki misafir gelene kadar hafif açıldım..Sabah kalkıp işe gelemem dedim ama kalktım çok şükür..
Ama keçi boynuzunu yapamadım..
Günaydın kızlar
Dün akşam keçi boynuzlarını aldım gittim eve..Eşimi beklerken tv karşısında uzandım..Eşim geldi kapıyı açmaya giderken o körolmaya baş dönmesimi tansiyon düşmesimi anlamadım artık başladı..Ne yemek yiyebildim ne doğru dürüst hareket edebildim.Birde misafir geldi dedim eyvah.Neyseki misafir gelene kadar hafif açıldım..Sabah kalkıp işe gelemem dedim ama kalktım çok şükür..
Ama keçi boynuzunu yapamadım..
günaydınnnnn kızlar inşallah bugün yaparsın canım ya acaba sen neden böyle oldun ilk kezmi böyle bir şey oluyor yoksa daha öncede böyle bir rahatsızlık geçirdin mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?