Ilk çocuğunu düşünenler...

tamam kesin denicem peki bunu kesin taze günlük mü yapmam lazım ?

bak bide aktarcıdan alırken kırık alma tmm mı canım kırılmamış olanı al ben hergün yapıyordum taze taze her akşam kızlar yumurtalama gününüzden 10 gün 15 gün önce yapın sonra yumurtalamanıza 3 4 gün kala ilişkiye girmeyin yumurtalam gelince girin bakalım birde böyle deneyin valla ben günlerde cok dikkatliydim aklınızda olsun

tabiki herşeyi Allah bilir ama allah bize bu güzel nimetlerim vermiş kulanalım diye netten araştırın isterseniz kızlar ben yaptım allaha şükür sonucunu gördüm doktor bir şey yok dedi halbuki hızın da sorun var düşük çıkmış burdan baya araştırdım ve keçiboynuzu hem kalitesini hem hızını artırıryor sperm lerin

hmm su an adetlıyım zaten baslasam olur dımı yumurtlama gununude nasıl hesaplıcagımı artık bılmıyorum sanırım boyle hesaplarım yıne bu siteden

hmm su an adetlıyım zaten baslasam olur dımı yumurtlama gununude nasıl hesaplıcagımı artık bılmıyorum sanırım boyle hesaplarım yıne bu siteden

başla zaten eşin içecek canım yaklaşık bilmiyorumda 10 gün sonrada yumurtalaman olur yada 10-15 tam bilmiyorum ben netten hesaplıyordum vereyim mi nerden hesapladığımı???

başla zaten eşin içecek canım yaklaşık bilmiyorumda 10 gün sonrada yumurtalaman olur yada 10-15 tam bilmiyorum ben netten hesaplıyordum vereyim mi nerden hesapladığımı???

ben içmicekmıyım ? sadece eşim mi canım tamam yarım kilo yeter herhalde dımı evet verırsen sevınırım

yumurtalama gününü bende aynı siteden hesaplıyorum. 4 gün var..Yavaş yavaş başlarız artık.Kürde bu ay olmazsa önümüzdeki aya yaparım artık

yumurtalama gününü bende aynı siteden hesaplıyorum. 4 gün var..Yavaş yavaş başlarız artık.Kürde bu ay olmazsa önümüzdeki aya yaparım artık

başla canım 4 gün olsun 4 gün de belki sonuç vericek bilemeyizki ne kadar erken başlarsa eşin okadar iyi az önce yazdım yazdım sanki kendi kendime yazıyormuş gibi oldu

canım işim cıktı portfoye gıtmem gerektı yazamadım dışarıdaydım . ben eşime söyledim yarım kilo al dedim kaç para çok değil herhalde

canım işim cıktı portfoye gıtmem gerektı yazamadım dışarıdaydım . ben eşime söyledim yarım kilo al dedim kaç para çok değil herhalde

yok canım çok uygun 6-7 tl bişey tutar canım hayırlısı inş olur dedim ya önce allahtan sonra verdiği nimetlerden allah büyük canım inş olur

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Dün akşam keçi boynuzlarını aldım gittim eve..Eşimi beklerken tv karşısında uzandım..Eşim geldi kapıyı açmaya giderken o körolmaya baş dönmesimi tansiyon düşmesimi anlamadım artık başladı..Ne yemek yiyebildim ne doğru dürüst hareket edebildim.Birde misafir geldi dedim eyvah.Neyseki misafir gelene kadar hafif açıldım..Sabah kalkıp işe gelemem dedim ama kalktım çok şükür..

Ama keçi boynuzunu yapamadım..

ya bu ay yazmıycam buraya,takıp etmıycem kafama takmıycam dedım ama olmadı.yıne buradayımçok umutsuzum .adetıme 7 gun kaldı ama bende bahsedılen hıcbır hamılelık belırtısı yok.yıne olmayacak sanırım.çok üzgünüm

günaydınnnnn kızlar inşallah bugün yaparsın canım ya acaba sen neden böyle oldun ilk kezmi böyle bir şey oluyor yoksa daha öncede böyle bir rahatsızlık geçirdin mi cnm

Son düzenleme:

Günaydın canım . . .

Sen almışsın ben alamadım henüz eşime söyledim o da telaşla almamış portmanto arayışındaydık onu almaya gidelim derken alamadım bende akşam geç olmuştu bakalım belki bugün alırım . kayınvalidemin evinde nasıl yapıcam onu kesin sorar bu ne diye :s bilemedim yani ne yapacağımı

günaydınnnnn kızlar inşallah bugün yaparsın canım ya acaba sen neden böyle oldun ilk kezmi böyle bir şey oluyor yoksa daha öncede böyle bir rahatsızlık geçirdin mi cnm

Başıma ilk defa geliyor canım..

Dün sabah bir paket çubuk kraker yemiştim.Öğlende zorlayarak aperatif bişeyler o kadar..

Bu sabahta yine büsküvi yedim bitiremedim tabi..

Yiyemediğim için sanırım halsizliğim artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…