- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.041
ya bu ay yazmıycam buraya,takıp etmıycem kafama takmıycam dedım ama olmadı.yıne buradayımçok umutsuzum .adetıme 7 gun kaldı ama bende bahsedılen hıcbır hamılelık belırtısı yok.yıne olmayacak sanırım.çok üzgünüm
Günaydın canım . . .
Sen almışsın ben alamadım henüz eşime söyledim o da telaşla almamış portmanto arayışındaydık onu almaya gidelim derken alamadım bende akşam geç olmuştu bakalım belki bugün alırım . kayınvalidemin evinde nasıl yapıcam onu kesin sorar bu ne diye :s bilemedim yani ne yapacağımı
Başıma ilk defa geliyor canım..
Dün sabah bir paket çubuk kraker yemiştim.Öğlende zorlayarak aperatif bişeyler o kadar..
Bu sabahta yine büsküvi yedim bitiremedim tabi..
Yiyemediğim için sanırım halsizliğim artıyor..
olabilir canım ama doktora gitsene neden böyle oluyorsun ki acaba bulunduğun yer sıcakmı nasıl sıcakta yapar insanı öyle biliyormusun
aldımda yapamadım ki
Hamilelik belirtisi olmadanda hamile kalanlar var canım.Sıkma şimdiden canını
yaparsın tatlım ben kaynanamın evinde nasıl yapıcam onu bilemiyorum
inşallah canım ya.bu 4.ay eger bu ayda olmassa kür filan herşeyi deniycem.sigarayıda braktım artık.inş olur.strestenmi bilmiyorum ama bugün kalp çarpıntım var içim bir garip sanki bayılıcak gibi hissediyorum kendimi.
2 gün sonra yumurtalama dönemine giriyorum.Bu ay bir işe yaramıyacak kanımca..Yaparsın herşeye iyi geliyormuş dersin :)
Ben 5 gün sonra giriyorum herhalde yarar değil mi ? ayın 28 inde başlıyor çünkü artık öyle dicem mecbur yada gitmicem nasıl banyo yapcam etcem hiç bilmiyorum
Günaydın kızlarrr
Akşam duşa girdim duşta karnıma bir sancı saplandı.Sancı ama genleşiyor gibi karnım.Belime göğsüme kadar vurdu.Duştan nasıl çıktığımı bornozu giyip yatağa yattığımı bilmiyorum..Eşim kaldırdı sonra..Böylede hasta olcaksın.Yardım edeyim bende giyin dedi..Zar zor giyinip yattım.
Akşam keçi boynuzu kürünü yaptım kızlar..İnşallah yararını görürüz..
Kızlar birde benim akıntımla beraber hala kırmızı geliyor az az..Ne zaman bitecek bu..Bu ay ne oldu anlamadım
hmm bir doktora görünsen diyorum hani önemli bir şey olabilir gerçekten . . . ihmal etme derim.
bende dün aksam aldım yaptım akşam yatarken içti ama sabah içmeyi unuttu bende hatırlamadım geç kalıyorduk içemedi üfff
günaydın kızlar inş bir daha unutmazsınız düzenli bir şekilde kulanmayı unutmayın inş bir sonuç olur bu ay bosver bence doktora görünmelisin çünkü durumun çok garip neden böyle oluyor ihmal etme en kısa sürede git doktora canım
Çok garip dimi..
Akşam karnım guruldamaya başladı.Birkaç kişiden duydum ramazan çıkışı ishal salgın olmuş diye..Ama oda yok.Sadece guruldadı
Bu arada tanışma yıldönümümüz eşimle bugün
ne güzel allah daha uzun yıllar versin inş bir ömür boyu böyle ilk leri kutlarsınız cnm bencede en kısa sürede görün cünkü daha önemli bir şey olmadan allah korusun
Saolasın canım
hangi doktora gidecem canım peki..
tam bilmiyorum ama dahiliyeye git ordan yönlendirirler yada hastahaneyi arasan desen böyl böyle bir şikayetim var hangi bölüm ilgilenir diye olmaz mı ben öyle yapıyorum hatta gecenlerde eşim mide için doktora gidicekti hangi bölüm bakıyor bilmiyoruz aradım sordum genel cerrahi bölümü bakıyormuş ben ilk kez ozaman öğrendim ve şaşırdıminş yardımcı olabilmişimdir :)
Doktora görünecem diyorum daha devam ederse..
Eşim sabah çıkmamıştı ben çıkarken.Unutma dedim.İnşallah unutmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?