- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.061
inşallah unutmamıştır canım ya ... .doktora kesin git ama
Yok canım unutmadı..Bu akşam yemek yiyecez dışarda...(Benim sağlığım el verirse tabi)
Dikkat et kendine bence ihmal etmeden doktora görün derim de sen bilirsin kadın doguma gıt bir sorun yoksa dahiliyeye git
Bugün devlet için gün alamam..En iyisi özele bakmak..
Şimdi doktordan geldim arkadaşlar ve moralim altüst oldu resmen..
Kistlerim varmış 6-7 tane kadar.Biri büyük diğerleri küçük..Bunlar bir tarafta dedi.Diğer taraf yumurtalar.O yüzden geçikmiş bebeğin dedi..
3 ay önce ben kontrole gitmiştim kist yoktu dedim.Vardır görememişlerdir dedi.
Halsizliğimi kansızlığıma bağladı ve ilaç verdi..Ben doğal yollarla halletmeye çalışıyorum diyince kızdı birde..
Akıntın varmı dedi.var dedim antibiyotik ve fitil verdi..
Bak ne güzel anlamış oldun hem kistlerindende kurtulacaksın bu ay deneme yapmayın ilacın etkisi vücuttan zor atılıyor acaba ben de mi bir muane olsam özele gidip ya ? üff insan merak ediyor neden acaba diye açıkcası
İlacın bir zararı olmaz dedi.Zaten ilacın üzerindede yazıyor hamilelikte kullanılabilir diye..
Bu kistleri nasıl göremez devletteki doktor ya..Şimdiye kadar soğan kürü yapardım ben.Boşuna oyalandım..Bir daha devlete gitmem..Testler verdi ayrıca..Bunları yaptır ister burda ister devlette dedi..Eşinde yaptırsın dedi..Bize gösterirsin sonuçları dedi..(Tabi zorunlu tutmadı istersen dedi yap..Devlet sadece ultrasonda bakmıştı)
Bence git özele canım.Benim başıma gelen sana gelmesin
Şimdi doktordan geldim arkadaşlar ve moralim altüst oldu resmen..
Kistlerim varmış 6-7 tane kadar.Biri büyük diğerleri küçük..Bunlar bir tarafta dedi.Diğer taraf yumurtalar.O yüzden geçikmiş bebeğin dedi..
3 ay önce ben kontrole gitmiştim kist yoktu dedim.Vardır görememişlerdir dedi.
Halsizliğimi kansızlığıma bağladı ve ilaç verdi..Ben doğal yollarla halletmeye çalışıyorum diyince kızdı birde..
Akıntın varmı dedi.var dedim antibiyotik ve fitil verdi..
KIZLAR ne olursa olsun bence ilk iş doktora görünmek sonra denemeler yapmak. İşte benimde polip çıktı. BAT 27siydi geçen ay.. Eğer adet olursam operasyonla alınacak. onu bekliyorum. İçim rahat bi şekilde denemeler yapıcaz..Kesinlikle doktora gidip muayene olmadan bebek neden olmuyor diye düşünmeyin bence...
Benim başıma geldiği için biliyorum devlet hastanesindeki öküz doktor görememişti üstelik smear testi yaptı bir hafta oturamamıştım o yüzden devlet hastanesine gitmek istemiyorum ben sonra özele gittim bir gün sonra doktor kistimin olduğunu söylemişti. yani benım geçen aylarda malesef bu durum başıma gelmişti devlet hastanesi böyle doktorum diye geçiniyorlar
Ben kontrol için ilk doktora gittim herşey normal dedi doktor..
Ama şimdi kist gözüküyor..Biz bu doktorlara nasıl güvenecez ya
çok geçmiş olsun canım allahtanki gittin hemen ihmal etmedin inş cabucak iyi leşir ve bebeğin olur sakın sıkma canını vardır herşeyde bir hayır
Sayenizde gittim doktora yoksa ben ertelerdim
Doğru diyorsun vardır bundada bir hayır
ben düşünüyorum henüz 4 aylık evliyiz ama eşim istemiyor üstelik 4 yıl da istemiyorum diyor
ben düşünüyorum henüz 4 aylık evliyiz ama eşim istemiyor üstelik 4 yıl da istemiyorum diyor
Sayenizde gittim doktora yoksa ben ertelerdim
Doğru diyorsun vardır bundada bir hayır
kızlar yeter ki sebebin ne olduğunu bilelim. önemli olan bu..çözüm arar tedavimizi yapar sonra inş Allah izin verirse olur...
Bu arada bende geçen sene öylesine bir kontrole gideyim demiştim ( ki o zaman çocuk düşünmüyorduk ), özele gittim.. dr polip var dedi hemen almamız lazım çocuğun olmaz dedi...
Bende o zamana kadar hiç böyle birşey duymadım korktum... Başka bir tanıdık doktora fikrini sordum..Hemen 2. bir doktora git hemen ameliyat olma dedi.. Arkasından beni bir arkadaşına yönlendirdi.. ona da muayene oldum... o da tertemiz hiçbir şey yok dedi.. polip falan yok dedi.. Bende nedense ona güvendim..ne de olsa tanıdık di mi..aradan 1 seneden fazla zaman oldu. e çocuk denemelerine başladık yavaş yavaş..baktım olmuyor... sonra sol kasığımda ağrı oldu,, geçen doktora gittim işte tekrar...
dr yumurtalıkların tertemiz ama polip var sende alınması lazım dedi... haydaaa dedim.. o zaman gittiğim 2.dr neden hiçbir şey yok dedi ?? 1 sene bu yüzden bekledim ben...
mutlaka birkaç dr denemek gerekiyor... asla tek doktora güven olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?