Ilk çocuğunu düşünenler...

canım sıkma canı araştır bakalım burdan netten böyle olan varmı diye belki seni yönlendiren arkadaşlar olur doktor nasıl tedavi etmez ya anlamadım canım ben :/

Ben sordum ilaçmı veriyorsunuz diye bunun için doğum kontrol hapı veriyoruz ama diyor siz bebek istiyorsunuz..

Kafam allak bullak oldu

Merhaba,
Bende yılmadan 1 yıldır deniyorum tahliller vs. birşey çıkmadı hsg bile çekildi eşimede tahlil yapıldı bir sıkıntımız çıkmadı ama sanırım zamanı var her ay bir heycan acaba mı diye en son geçen ay doktorum eylül ayı için klomen deneyelim birde dedi şimdi bekliyorum inş.bu ay olurda ilaca falan gerek kalmaz diye...Dilerim isteyen herkes bebiklerine kısa zamanda kavuşur...

Ben sordum ilaçmı veriyorsunuz diye bunun için doğum kontrol hapı veriyoruz ama diyor siz bebek istiyorsunuz..

Kafam allak bullak oldu

sakın stres yapma canım inş en kısa sürede yoluna girer başkalarına da danış bakalım ne diyorlar soğan kürünü duymuştum bende kis için canım

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli. Ben hala eşimi ikna etme çabasındayım bu arada iki defa korunmasız ilişkiye girdik . Bana dua eder miisniz bi mucize olsunda hamile kalayım şu aziz mübarak cuma günü hürmetine. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte

bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken gelişimi durması neticesi aldırmak zorunda kaldım. üzerinden 6 ay geçti. şu an soğan kürü içmekteyim. işe yararmı? bilgilendiririseniz sevinirim. teşekkürler

slm, bende yeni bebek düşündüğüme çok sıkı takip ediyorum okuyorum her konuyu :) herkese hayırlısınla verir allah inş... son ilşkimin üsütnden 7 gün geçti bebek kaç günde yerleşir bilmiyorum ama adet günümede daha 12 gün olmasına rağmen kasığımın üstü ağrıyor bide adet olmadan önce hafif bir ağrı olurya aynı ondan var dün test yaptım ama çok erkenmiş test için öyle dediler zatende negatif çıktı inş. ilerleyen günlerde pozitif olur. çok korkuyorum olmayacak diye tiroidlerle ilgili problemimde var çünkü...

Hoşgeldiniz hepiniz , geçmiş olsun MRIYA üzülme hayırlısı böyleymiş , hepimizin dilği bebeklerimize sahip olmak hayırlısıyla umarım kabul olur dualarımız inşallahh

Günaydın kızlar

Güzel tatil geçirmişsinizdir inşallah. Bu ay yeni hamiş yok sanırım.

Boswer kistin varmış, üzülme canım. Çaresi olan bir dert olduktan sonra çok üstüne düşmemek lazım. O kisti eritir bebek hayallerine devam edersin

Güzel ve yorucu geçti canım sen nasılsın evet malesef yok önümüzdeki aylara bakıyoruz ve üzülmüyoruzzzzz

Günaydın canım..

Dün soğan kürü yapmaya başladım..Halsizliğim son sürat devam ediyor.Yemek yiyemiyorum..Şimdide düşüp bayılacak gibiyim..

Ne oluyor kızlar bana ya

Güzel ve yorucu geçti canım sen nasılsın evet malesef yok önümüzdeki aylara bakıyoruz ve üzülmüyoruzzzzz
Ne güzel afferin size
Günaydın canım..

Dün soğan kürü yapmaya başladım..Halsizliğim son sürat devam ediyor.Yemek yiyemiyorum..Şimdide düşüp bayılacak gibiyim..

Ne oluyor kızlar bana ya
Soğan kürü kisti parçalamaya başlamış olabilir. Ondan kaynaklanıyordur halsizliğin. Vitamin takviyesi al bence

Ben de kendi durumumu anlatayım. BATa bir hafta kala test yaptığımda silik bir çizgi görmüş ve halüsünasyon gördüğümü söylemiştim size. 3 gün kala testi tekrarladım ve yine silik çizgi. Eşim de gördü. Hamileyim dedim kendime ama BAT bekledim. Bayram geldi bu arada. Hamile olabilirim diye dikkatli hareket ettim. Kasıklarımda batmalar, ağrılar, hafif mide bulantıları oldu.

Beklenen gün geldi ve regl olmadım. İlk gün stresliydim. Olcak mı olmayacak mı derken gün bitti ama hala bir yanım bir gün gecikme olabilir bekle dedi. İkinci gün de akşam olunca rahatladım. Hamileyim dedim, çok sevindim. İçimde bir canlının olduğu duygusu kapladı beni, kalbim pıt pıt attı. Kasık ağrılarım, ğöğüs dolgunluğu falan devam etti.

Üçüncü gün tek çizgi fobimi yenmek için test aldım, o ikinci çizgiyi net bir şekilde görmek istiyordum. Negatif çıktı Akşamına da regl oldum, hem de normal seyrinde giden bir kanama ile. Düşük ihtimali de yok, gebelik ihtimali de

Kalbim çok kırıldı. Neden silik çizgi çıktı? Diğer tüm belirtileri psikolojik olarka yaşamış olabilirm, hatta stresten reglim gecikmiş olabilir kabul. Ama o çizgiyi hangi psikoloji çıkarabilir ki oraya? O kadar umutlanmıştım ki hayal kırıklığım o kadar büyük oldu ki anlatamam. Hala o hüzün var, etkisinden çıkamadım. Yeni yeni atmaya çalışıyorum üstümden.

Aksi gibi çok sancılı bir reglim oldu. Ama düşük yok, yerleşme kanaması da değil eminim.

BAT falan hesaplamak istemiyorum o kadar kırgınım. Bir süre kendime zaman vereceğim. Haftasonunu eşimle başbaşa geçirmek istiyorum. Sakin bir yerde dinlenmek planım. Sonra ümitlere, hayallere devam

aynısı bana oldu canım..o günden beri hiç hesap yapmıyorum,,sadece yumurtlama günlerimi boş geçirmek istemiyorum..sonrası allah kerim diyorum..benimde bugün BAT ilk gün. sabah 1-2 damla kan geldi. Sanırım adet olucam bu ayda yattı yani.. polip ameliyatı beni bekliyor kızlar çok korkuyorum nedense bu ameliyattan

Geçmiş olsun canım. Ben de 6 ayı tamamlayınca hala hamile kalmazsam tam teşekküllü muayene olacağım. 3 ay oldu ama bana bir yıldır uğraşıyormuşum da olmuyormuş gibi geliyor

Hayal kırıklıklarımız hep devam etmez umarım..Bende kist olduğunu öğrendiğimde okadar üzüldümki..Hala öyleyim toparlıyamadım kendimi..

Hayal kırıklıklarımız hep devam etmez umarım..Bende kist olduğunu öğrendiğimde okadar üzüldümki..Hala öyleyim toparlıyamadım kendimi..
İnsanın çok canı sıkılıyor değil mi. Oysa düşününce yolun çok başındayız.

Bu psikoloji ile o kadar şey yaşanıyorken bu kadar istiyorum psikolojim bu yönde neden bu yumurta döllenmiyor? neden ters tarafa etki ediyor bu psikoloji denen şey?

Biz bu kadar isterken millet nasıl kaza ile hamie kalıyor ona anlam veremiyorum..Beklemek zor,sabretmek daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…