Ilk çocuğunu düşünenler...

Biz bu kadar isterken millet nasıl kaza ile hamie kalıyor ona anlam veremiyorum..Beklemek zor,sabretmek daha zor..
Sorma.
Korunurken hamile kaldım, kazara oldu falan diyenlere gıcık oluyorum.
Nasipten öteye yol gitmiyor işte.
Ne güzel mubarek ayda meydana gelemiş olacaktı bebeğim.
Ekimde evlilik yıldönümüm var. Keşke o zaman mutlu bir haber alsam

selam kızlar acemiperi inş güzel haberler alırsın ve bizle paylaşırsın yazını okudum 2 kere silik cizgi görmen insanı gercekten ümitlendir inş en kısa sürede gercek olur cnm bosver nasılsın canım c.tesi gününden beri yoksun soğan kürüne başlamışsın inş bir sonuç alırsın bebişler olur kızlar bol bol

Bundan gayri silik çizgiye güvenmem ben. BAT 5 gün gecikmeyince de inanmam. Hatta sanırım ben hamile olduğuma kalp atışını duyana, keseyi görene kadar inanmayacağım.
Sen nasılsın? Bebek iyi mi?

aynennnnn
Helee geçen gün bir akrabamız yeni evlendi, ilk gün hamile kalmış 1 ay sonra öğrendik.. şok oldum..Allah evladına kavuştursum ama kıskanmadım da değil yani iyi yönde tabi..özenmek anladımda.. nasıl oluyor şak diye ya : ))) biz öldük

Tatlım çok haklısın hayal kırıklığı yaşamışsın resmen ama bu kadar da üzme kendini bak artık ben eminim ya üzülmemek en güzeli olacakmı olmayacak mı diye düşünüyorum ama artık üzülmüyorum neden bilmiyorum belki alıştm olmamasına belki de umursamıyorum nasıl olsa olacak bir gün diye inş bir gün bizde anne adayı olucaz

aynen benım kuzenım de 3 aylık evlıler 2 aylık hamıle karısı bende çok oldum onlar adına cok sevındım tabı kendı adıma üzülmüştüm ve etrafımda su an 8 hamile var düşünebiliyor musunuz bunları gördükçe cok sevınıyorum bır gun bende boyle olucam dıye kıskanmak degıl tabı bunun adı özeniyor insan imreniyor baktıkça

Normal zamanında regl olsaydım ve o silik çizgileri görmeseydim bu kadar büyük olmazdı hayal kırıklığım. Hatta ikinci silik çizgiyi bile görmesem diğerini yanlış gördüm diyecektim. O kadar üzülmeyecektim. Bu ay birşey yapmadım özel olarak.

Eylül ayı için BAT hesaplamayı düşünmüyorum. Zaten şaştı takvimim. Muhtemelen gün şaşacaktır, hesaba gerek yok. Belki ovul. testi alırım bilemiyorum. Şu çörekotlu karışımı denemek istiyorum.

İçimden bir ses de hiçbişi yapma hatta ilişki sonrası yastık koyma falan da yapma sal gitsin diyor

Bundan gayri silik çizgiye güvenmem ben. BAT 5 gün gecikmeyince de inanmam. Hatta sanırım ben hamile olduğuma kalp atışını duyana, keseyi görene kadar inanmayacağım.
Sen nasılsın? Bebek iyi mi?

şükürler olsun iyi canım dün ilk kez kalp atışlarını duyduk tabi çok derinden geliyordu ama onun canlı olması dünyalara bedeldi inş bu mutluluğu sizde en kısa sürede yaşarsınız dualarım sizlerle kızlarr:)

Valla bende artık sıkıldım özel olarak bir şey yapmakdan yastık filan koymayı ayaklarımı kaldırmayı hatta ve hatta gün hesaplamayı bıraktım ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin dıyorum artık üzülmüyorumda anladım kı üzülmeden daha güzel oluyormuş insan beklemeyi öğreniyor zamanla kendı adıma konusayım üzülmeden daha güzel geçti günüm. hak verıyorum sana silik çizgi bir ümit olmus ben ovulasyon testi aldım işe yaramadı bende çünkü göremedim koyu çizgiyi cok erken yumurtlamısım o yuzden bu ay almıyorum ..

Dün kayınvalıdem bu sene cocuk düşünüyormusunuz bilmem de dedi annen baksın işte dedi. Yani dile getirdi resmen torun istediğini :) Hoşuma gitti biraz açıkcası :)

İyi olmaya çalışıyorum canım..Halsizlik son sürat devam ediyor

Soğan kürünü dün öğlen yaptım.Akşamda hazırladım.Ilınması için bıraktım.Eşime çok kızdım döktüm..Erkekler bazen çok anlayışsız oluyorlar..Öğle arası eve gidecem..Yine yapacam..

Bebişinin kalp atışlarını duymuşun.Gözün aydın.İnşallah bizlerde tadarız bu duyguyu

Aminnn canım inşallah

yaa kızlar benimde sorunum var kendimi bu konuda çok suçlu hissediyorum ama elimde değil ne yapıcağımı bilmiyorum sigara içiyorum ben azaltmama rağmen bırakamıyorum doktor da kızıyor içmezsem cok sinirli agresif oluyorum icen arkadaşlara sesleniyorum iciyorsanız bebeğinizde yoksa şimdiden bırakmaya başlayın sonradan cok gec oluyor benim gibi her defasında kötü olursunuz

devam et canım kürüne bırakma başladın madem :) evet canım duyduk ilk kalp atışlarını heyecandan dün ağladım duyarduymaz Allahım yaradanım inş sizlerede yaşatır bu güzeliği tarifi yok kızlar hepiniz yaşarsınız inş inş amin :)

evet nasıl bırakıyor gerçekten şaşıyorum ve bende bırakmak istiyorum ama olmuor cevrede içen çok olunca aklıma geliyor ((

canım nolur içme..düşünsene sen ne yer ne içersen o da faydalanıyor.. neden onu daha tertemiz ana karnında dumanlara boğuyorsun ki, canın sigara çektiğinde başka şeyler düşün, başka şeyler ye.. sakız falan çiğne ne biliyim..bıraktıktan sonra diceksin ki bebeğini değil ben kendimi nasıl zehirlemişim bunca sene diye... yapma yazık o kalp atışlarına

evet nasıl bırakıyor gerçekten şaşıyorum ve bende bırakmak istiyorum ama olmuor cevrede içen çok olunca aklıma geliyor ((

yeğenim doğacağı zamanlar babam ve abim sigarayı bıraktılar.Sırf çocuk sigaralı ortamda yaşamasın diye..Şimdi 8 yaşında ne babasını nede dedesini bilmez sigara içerken.Ayrıca yeğenim 7 aylıkktı annem vefat ettiğinde..Ani bir vefattı bizim için yıkımdı..Ama ne babam ne abim sigaraya sarılmadılar..

Düşünebiliyormusun baba ve dede yapıyor bunu.Sen annesin her halükarda bırakmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…