- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.121
canım nolur içme..düşünsene sen ne yer ne içersen o da faydalanıyor.. neden onu daha tertemiz ana karnında dumanlara boğuyorsun ki, canın sigara çektiğinde başka şeyler düşün, başka şeyler ye.. sakız falan çiğne ne biliyim..bıraktıktan sonra diceksin ki bebeğini değil ben kendimi nasıl zehirlemişim bunca sene diye... yapma yazık o kalp atışlarına
Benim bir yakınım günde 1,5 paket sigara içerken hamile kaldı. Şimdi 6 aylık hamile ve günde 8 tane içiyor. Doktor bırakıcam diye stres yapıp düşük tehlikesine yol açmaktansa 7 ye kadar düşür demiş. Onda dudak tiryakiliği var ne desen kar etmiyor. Sen de azaltabildiğin kadar azalt.ya biliyorum okadar vicdan azabı cekiyorum canım sana anlatamamm valla bunun yüzünden kendimi asla afetmicem slim içiyorum ama fark yok biliyorum birde günde 5 taneden fazla içmememye özen gösteriyorum ama elimde değil hiç içmemem gerekiyor biliyorum hatta dün eşime dedim ki karnım büyüse bende sigara içsem millet yüzüme tükürdedim ki haklılar en büyük zafım bu benim (
Benim bir yakınım günde 1,5 paket sigara içerken hamile kaldı. Şimdi 6 aylık hamile ve günde 8 tane içiyor. Doktor bırakıcam diye stres yapıp düşük tehlikesine yol açmaktansa 7 ye kadar düşür demiş. Onda dudak tiryakiliği var ne desen kar etmiyor. Sen de azaltabildiğin kadar azalt.
Keşke gebelik düşünürken önce sigarayı bıraksaydın tedavi ile.
keşke bıraka bilsem valla en kötüsü o herkese danışıyorum bir yol göstermiyorlar herşeyi denedim olmuyor(((
Bak bir araya gelelim sana bir nutuk çekeyim ben gerçi eşin çekmiştir o nutuğu çoktan da
inş canım bakalım hayırlısı çekmez olurmu bana neler diyor duyman lazım allah korusun diyorum dilim bile varmıyor yazmaya
Allah korusun tabiki .Yine de dikkat et riskli dönemdesin. Beslenmen çok düzenli olsun. Nikotinin zararını en aza indirmeye bakinş canım bakalım hayırlısı çekmez olurmu bana neler diyor duyman lazım allah korusun diyorum dilim bile varmıyor yazmaya
Eee o zamannnnnn kesinlikle 5i 3e indirmenin zamanı gelmişde geçiyor bileee
Allah korusun tabiki .Yine de dikkat et riskli dönemdesin. Beslenmen çok düzenli olsun. Nikotinin zararını en aza indirmeye bak
Bir şey değil canım. Ben buraya yazarak rahatlıyorum. Herkese söylenmiyor herşey.teşekkürler kızlar gerçekten benim için yazıyorsunuz hiç tanımadığınız biri için valla allah razı olsun bazen en yakının bile en uzağın olabiliyor kızlar iyi varsınız baya azaltıcam hatta hiç içmemeye özen göstericem :)
Bir şey değil canım. Ben buraya yazarak rahatlıyorum. Herkese söylenmiyor herşey.
Özellikle bebek olaylarını gizleme ihtiyacı duyuyorum nedense. Birisi sorunca içimi bir hüzün kaplıyor, eksikmişim gibi bir his beliriyor içimde.
teşekkürler kızlar gerçekten benim için yazıyorsunuz hiç tanımadığınız biri için valla allah razı olsun bazen en yakının bile en uzağın olabiliyor kızlar iyi varsınız baya azaltıcam hatta hiç içmemeye özen göstericem :)
Kızlar tatilde arkadaşlarım için bebek kıyafeti aldım. Çok güzel oluyor bebek alışverişi yapmak. Hele kız bebek kıyafetleri muhteşem. Yiyesim geliyor hepsini.
İnşallah ben de bir gün kendi bebeğim için alışveriş yapar o minicik kıyafetleri ona giydiririm.
Canım o bebek rahmine düştü ya artık Allaha emanet. Fazla endişeye kapılmadan ama ilk üç ay da dikkatli olarak keyfince yaşa hamileliğini. 5. 6. aydan sonra da alışverişe başlarsın. Sonra miniğinin resimlerini koyarsın buraya. Ayyy hayali bile ne güzelİnşallah bacıminşallah.bende hafta sonu arkadaşımın bebeğini görmeye gittim.Allah ım bende bu bebek kokusunu içime çekebilecekmiyim diye içimden geçirdim.Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
Canım o bebek rahmine düştü ya artık Allaha emanet. Fazla endişeye kapılmadan ama ilk üç ay da dikkatli olarak keyfince yaşa hamileliğini. 5. 6. aydan sonra da alışverişe başlarsın. Sonra miniğinin resimlerini koyarsın buraya. Ayyy hayali bile ne güzel
çok sevindim canım hayırlısı olsungerçekten gözünüz aydın yaaaa :)))
İnşallah tüm bebek isteyenler hayaline kavuşur. Nedense duygulandım şimdi gözlerim doldu.haklısın canım.Allah a emanet bebeğim.Normal yaşantıma devam edicem ama dedğin gibi fazla yorulmadan yıpranmadan..Canım inşallah seninde hamiş haberlerini alırız burdan ve seviniriz hep beraber. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?