Ilk çocuğunu düşünenler...

Anladım benim bu hafta hesap doğruysa bu hafta yumurtlama haftam biraz garip söylemesi ama :)

Sakın üzülme üzülmeyince daha güzel oluyor her şey emin ol ben bunu 5.ayımda öğrendim umarım bütün dileklerimiz dualarımız kabul olur

Sen başladın değil mi. Bana biraz ürkütücü ve zor geldi soğan kürü. Sen nasıl yapıyorsun?

Başlsdım canım ben.Bugün 3. günüm

1,5 bardak suyu kaynatıyorum..Yemeklik soğanın üzerindeki kabuğunu soyup dörde bölüyorum.Kaynayan suya atıyorum.Kısık ateşte ağzı kapalı 5 dakika kaynatıyorum.Sonra ılımaya bırakıyorum.Soğanları içinden çıkarıp suyu içiyorum..

Korkmayı gerektirecek birşey yok aslında.Benki yemeklere bile soğanı koklatan insanım yapabiliyorum.Nefes almadan içiyorum.Ağzıma bir şeker atıyorum sonra..Akıntım kokuyor sadece ve fazlasıyla artıyor.Çare olsunda herşeye katlanılır..

günaydın kızlar canım annemde yapıyordu benim annemin de ikitane büyük kist di vardı en son doktora gittiğin de bişey kalmadı dedi doktor ama tam değil tabiki de birde adet olunca parça parça gelirse korkma canım normal miş birde mesela adetin 3 gün sürüyor ya atıyorum biraz uzatıyormuş aklında olsun annem de yapıyor ama şimdi uzakta şuanda yapıyormu bilmiyorum siz soğan kürü deyince başka bir şey sandım ama yapılışını okuyunca annemin yaptığı ile aynı :))

Bazılarına çok iyi gelmiş bu kür..Kistleri atmak tek derdim.Benim artık bu ay bebek düşüncem olmaz.

Bazılarına çok iyi gelmiş bu kür..Kistleri atmak tek derdim.Benim artık bu ay bebek düşüncem olmaz.

canım devam et istemeyede kesme hiç kendini kısıtlama ama bu arada da kürünü yap ben soğan kürünü annemin kaynattığı içtiği soğanla aynı bilmiyordum anlatınca anladım ayrıcada dediğim gibi parça parça bişeyler gelirse korkma bide uzatıyor cnm adet günlerini olsun sağlıklı ol da ama kokusu çok kötü ( annem bana sende iç diye ısrar etmiş içememiştim ben allah kolaylık versin sağlık için herşey yapılır arkadayım inş en kısa sürede kistlerin biter :)

İnşallah canım..

Kasıklarımda sürekli ağrım vardı.Aman yumurtlama dönemindeyim yada regl yaklaştı diyordum.Şimdi anlıyorumki kistler ağrı yapıyormuş.İnşallah kurtulurum yakın zamanda

İnşallah canım..

Kasıklarımda sürekli ağrım vardı.Aman yumurtlama dönemindeyim yada regl yaklaştı diyordum.Şimdi anlıyorumki kistler ağrı yapıyormuş.İnşallah kurtulurum yakın zamanda

inş canım biran önce temizlernir inş kistlerin bebişine kavuşursun allahın izniyle canım allah yardımcın olsun

Ben saracoğlunda daha farklı okumuşum bu çok basitmiş.

Bu bal-çörekotu karışımı reglin ikinci günü başlanıyormuş. Kaçırdım mı şimdi ben gününü?

Soğan kürü de adet bitiminde başlanıyor. O zaman şehir dışında olacağım. Onu da mı kaçırıyorum?

Bu regl döneminde çok fazla midem bulanıyor benim. Sabahları ve öğlen hiç iştahım olmuyor, akşam midem ağzıma geliyor. Kokular on kat artarak geliyor burnuma.

Saraçoğlunun tavsiyesi soğan küründen sonra incir kürü..Ben yapmayı düşünüyorum

Saraçoğlunun tavsiyesi soğan küründen sonra incir kürü..Ben yapmayı düşünüyorum

Tarçınlı balla ilgili forumu okudum. Aşırı kilo alan ve kist oluşan olmuş bu karışım yüzünden Zaten kilo problemim var ve kiste meyilliyim. Acayip gözüm korktu.

Soğan kürünü de PKO ve kist için önermişler.Bildiğim kadarıyla kist yok. Minicik bir miyomum var. O da çok önemsiz demişti doktor.

Benim reglim düzenli (bu ay hariç ) ve yumurtlama dönemini akıntıdan anlayabiliyorum.

Aklım çok feci karıştı. Kürleri yapmak konusunda tereddütte kaldım.

Sanırım ben ilk 6 ayı tamamlayıp doktora göründükten sonra kür deneyeceğim.

Nerelerdesiniz kızlar?

Benim yine bulantı nöbetim tuttu. Acaba başka bir yerimde sorun mu var. Reglim de kaçıncı gününde artık mide bulandıracak kanamam yok ki. İlaç da içmiyorum.

Stres mideme mi vurdu acaba :44:

Tarçınlı balla ilgili şeyleri bende okudum..

Ben zayıfım.Reglim düzenli..Tüylenme yok..Akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanımı..Ama kist var malesef

Soğan küründen zarar olmaz bence faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…