Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah tüm bebek isteyenler hayaline kavuşur. Nedense duygulandım şimdi gözlerim doldu.

canım benimm.seni çok iyi anlayabiliyorum.ben 2.kez aynı duyguyu yaşıyorum.İlkini Allah ım nasip etmedi.İnşallah bunu nasip eder sağlıkla ve hayırla.Ama sakın umudunu kaybetme canım.Ben hep dua ettim sizler için ve etmeye devam edicem.

Bunların hepsi var bende. Bir tek sol kasığım değil tüm kasığım şiş

Yaptım üç kere BATa bir hafta kala silik, 3 gün kala silik ve regl gecikmesinin 3.günü negatif Aynı gün de regl.
Duygularım karman çorman oldu bu yüzden.

ayy kıyamam ben sana ( canım yaaa.Allah ım yardımcın olsun.zor durumlar yaşamışsın.karışık olman çok doğal.Ben hiç idrar testi yaptırmadım hep kanda baktırdım gebeliğe.en azında negatifte çıksa kesin sonuç diye düşündüm.Canım yinede moralini bozma herşeyde bi hayır vardır.

Herşeyde bir hayır vardır evet.
Ben bu idrar testlerinin bozuk olduğuna inanmaya başlamıştım demek ki ikinci çizgi çıkabiliyormuş. O ikinciyi net görürsem bir de gam yemeyeceğim

İdrar testinde pozitif olmasında hata payı %5 miş

Negatif olmasında %20
Benim bildiğim ve gördüğüm de pozitif çıkmasının silik çıkmasının bile çok zor olduğu. Durup dururken çıkmaz yani. Aylardır test yapıyorum hep tertemizdi. Ama iki kez silik çıktı.

Zaten midem bulanıyor sıcaktan. Kanamam az anormal olsa gebeyim diyeceğim de her şey o kadar normal ki başka yöne çekemiyorum

Bende bu ay bu şüphelerle test yaptım negatif çıktı.sıkıntım bitmeyince doktora gittim kistler çıktı.Ama dr. şöyle dedi.Ultrasonda bebek görmüyorum.Küçük olabilir kan testi yaptır istersen..Test yaptırmadım.Ama hala aklıma takılıyor..Halsizlik devam edince birde saçma sapan duygusallıklar olunca acaba diyorum..

Sen zamanında ve normal regl olmuştun değil mi?

Merhabalar
Ben de aylarca test yapiyordum hep negatif cikiyordu taaa ki bir gun yaptigim testimin silik cikmasina kadar...
Silik cikmisti testim ve hamileydim. insallah dilediginiz olurrr

Merhabalar
Ben de aylarca test yapiyordum hep negatif cikiyordu taaa ki bir gun yaptigim testimin silik cikmasina kadar...
Silik cikmisti testim ve hamileydim. insallah dilediginiz olurrr
Kimde silik çıkmışsa hamile oluyor bende çıkınca boş
Allah evladınızı size bağışlasın

Sen zamanında ve normal regl olmuştun değil mi?

Birgün önce leke geldi.(yerleşme kanaması diye düşündüm hemen) - 17 Temmuz

ertesi gün 2 kere sarı kahverengi arası leke geldi..Akşamda regli başladı..(Gerçi sadece kırmızı geldi diğer gün çözüldüm) - 18-19 Temmuz

21 temmuzda bir-iki damla geldi..

Bu sırada halsizlik baş dönmesi miğde bulanmasıda var..

Test yatım negatif çıktı

Hiç beklemeden kan testi yaptır
Ben çıkıyorum kızlar. Bugün de akşam oldu.

Kimde silik çıkmışsa hamile oluyor bende çıkınca boş
Allah evladınızı size bağışlasın

Canim benim,yapma boyle bak simdi cok duygulandim...
Cok caba harcadik....yumurtlama gunleri takibi,yalanci gebelik belirtileri...derken ardindan gelen depresyon...
Annemlere istanbul'a ziyarete gittigimde Eyup Sultan'a gittim.Orada dua ettim.Belki Allah duydu sesimi,belki de zamani bu zamandi.
insallah yavrunu gule oynaya kucagina alacaksin canim...Dualarim seninle ve tum bebis isteyenlerle...

Amin canım güzel dualarına. İnsanın elinde değil işte oluyor böyle zamanlar.

öylemi dersin varmıdır birşey
Ben olsam aklımda soru işareti bırakmazdım.

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım. Dün birkaç kez ağlama nöbetleri yaşadım. Bir mahsunluk, bir gariplik vardı. Bugün iyi gibiyim.
Aktara keçiboynuzu sordum yokmuş, yeni mahsul bir hafta sonra çıkacakmış. Ona biraz canım sıkıldı. Ben alıp kür yapayım diyordum. Kendime de tarçınlı ballı macunu yapacağım. Dayanamadım BAT baktım, hesap şaşmazsa 23 eylül.

Umut fakirin ekmeği işte . Şu regl bitsin yeni bir dönem yeni umutlar demek

Günaydın kızlar

Bence soğan kürü yapın kızlar..Kisti olmayıp soğan kürünü yaptığı ay hamile kalanları çok okudum..Bence yapın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…