- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.141
İnşallah tüm bebek isteyenler hayaline kavuşur. Nedense duygulandım şimdi gözlerim doldu.
*Göğüslerim şişti ve ağrıyor.
*göğüslerimde damarlaşma oldu ama benim sol göğsümde hep koyu bir damar vardır.Bu ne kadar bi belirti olur bilemedim.
*sık sık tuvalate gitme isteği
*Kasıklarımda ağrı ve ani kalkmalarda inanılmaz bir acı.
*Kokulara karşı hassasiyet
*yüzümde sivilce çıktı resmen ergenlik dmnemindeydim.hem küçük emde büyük sivilceler var yüzümde.
*sürekli uyku hali.artık sabahları zor kalkıyorum yataktan.
*Sol kasığım yani karnımın sol alt tarafı bariz şekilde şiş.
Bunların hepsi var bende. Bir tek sol kasığım değil tüm kasığım şiş
Yaptım üç keresen test yapmışmıydın canım.
Yaptım üç kereBATa bir hafta kala silik, 3 gün kala silik ve regl gecikmesinin 3.günü negatif Aynı gün de regl.
Duygularım karman çorman oldu bu yüzden.
Herşeyde bir hayır vardır evet.ayy kıyamam ben sana( canım yaaa.Allah ım yardımcın olsun.zor durumlar yaşamışsın.karışık olman çok doğal.Ben hiç idrar testi yaptırmadım hep kanda baktırdım gebeliğe.en azında negatifte çıksa kesin sonuç diye düşündüm.Canım yinede moralini bozma herşeyde bi hayır vardır.
Herşeyde bir hayır vardır evet.
Ben bu idrar testlerinin bozuk olduğuna inanmaya başlamıştım demek ki ikinci çizgi çıkabiliyormuş. O ikinciyi net görürsem bir de gam yemeyeceğim
Benim bildiğim ve gördüğüm de pozitif çıkmasının silik çıkmasının bile çok zor olduğu. Durup dururken çıkmaz yani. Aylardır test yapıyorum hep tertemizdi. Ama iki kez silik çıktı.İdrar testinde pozitif olmasında hata payı %5 miş
Negatif olmasında %20
Benim bildiğim ve gördüğüm de pozitif çıkmasının silik çıkmasının bile çok zor olduğu. Durup dururken çıkmaz yani. Aylardır test yapıyorum hep tertemizdi. Ama iki kez silik çıktı.
Zaten midem bulanıyor sıcaktan. Kanamam az anormal olsa gebeyim diyeceğim de her şey o kadar normal ki başka yöne çekemiyorum
Sen zamanında ve normal regl olmuştun değil mi?Bende bu ay bu şüphelerle test yaptım negatif çıktı.sıkıntım bitmeyince doktora gittim kistler çıktı.Ama dr. şöyle dedi.Ultrasonda bebek görmüyorum.Küçük olabilir kan testi yaptır istersen..Test yaptırmadım.Ama hala aklıma takılıyor..Halsizlik devam edince birde saçma sapan duygusallıklar olunca acaba diyorum..
Benim bildiğim ve gördüğüm de pozitif çıkmasının silik çıkmasının bile çok zor olduğu. Durup dururken çıkmaz yani. Aylardır test yapıyorum hep tertemizdi. Ama iki kez silik çıktı.
Zaten midem bulanıyor sıcaktan. Kanamam az anormal olsa gebeyim diyeceğim de her şey o kadar normal ki başka yöne çekemiyorum
Kimde silik çıkmışsa hamile oluyor bende çıkınca boşMerhabalar
Ben de aylarca test yapiyordum hep negatif cikiyordu taaa ki bir gun yaptigim testimin silik cikmasina kadar...
Silik cikmisti testim ve hamileydim. insallah dilediginiz olurrr
Sen zamanında ve normal regl olmuştun değil mi?
Hiç beklemeden kan testi yaptırBirgün önce leke geldi.(yerleşme kanaması diye düşündüm hemen) - 17 Temmuz
ertesi gün 2 kere sarı kahverengi arası leke geldi..Akşamda regli başladı..(Gerçi sadece kırmızı geldi diğer gün çözüldüm) - 18-19 Temmuz
21 temmuzda bir-iki damla geldi..
Bu sırada halsizlik baş dönmesi miğde bulanmasıda var..
Test yatım negatif çıktı
Kimde silik çıkmışsa hamile oluyor bende çıkınca boş
Allah evladınızı size bağışlasın
Hiç beklemeden kan testi yaptır
Ben çıkıyorum kızlar. Bugün de akşam oldu.
Amin canım güzel dualarına. İnsanın elinde değil işte oluyor böyle zamanlar.Canim benim,yapma boyle bak simdi cok duygulandim...
Cok caba harcadik....yumurtlama gunleri takibi,yalanci gebelik belirtileri...derken ardindan gelen depresyon...
Annemlere istanbul'a ziyarete gittigimde Eyup Sultan'a gittim.Orada dua ettim.Belki Allah duydu sesimi,belki de zamani bu zamandi.
insallah yavrunu gule oynaya kucagina alacaksin canim...Dualarim seninle ve tum bebis isteyenlerle...
Ben olsam aklımda soru işareti bırakmazdım.öylemi dersin varmıdır birşey
Günaydın canım. Dün birkaç kez ağlama nöbetleri yaşadım. Bir mahsunluk, bir gariplik vardı. Bugün iyi gibiyim.Günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?