- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.201
Ah kuzum sen yine strese girmişin..Bak yaşın daha genç oluruna bırak..Ben senin yaşında olsam hiç takmazdım kafama..
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Arkadaşlar 3 4 gündür kasıklarıma bi ağrı giriyodu kıvranıyodum geri gidiyodu hemen oyle olunca pek onemsemedim bide ben 30temmuzda regl olmuştum yani bu ay 30-31inde bekliodum ama dayanamadım 31inde gidip idrar testi yaptırdım bugun kadın dogum uzmanına gidip kan testi yaptırcm:):)):) Sürekli tuvaletiniz geliyo gibi hissediyosunuz sık sık tuvalete cıkıyosunuz,kabızlıkta vardı bende kasıklarda sancı oluyo ara ara genelde yürürken ve ayaktayken oluyo gögüslerde şişknlk vardı az bişey ama doknamıyodum ozellıkle gogus uclarım cok agrıyordu forumda gezındım belirtilere baktım bend de var az da olsa dedım ama mıdem fln bulanmadı. regl oldum olcam diyip kendmi yiyip bitirene kadar bi saglık ocagına gideyim ddim bi cesaret geldiöyle oldu işte eşim çok çok mutlu oldu ama gece uyuyamadık sabah 6da uyandm bnde bida uyuyamadm Sizler içinde çok dua edicem kızlar emin olun bu durumu bende cok iyi biliyorum cunku heray gecikince insanın içinde nasıl bir ümt dogdununu snra regl olncaki hüsranı ben tuvalette aglıyodum Kendinizi hiç kasmayın sıkıntı stres yapmayın olursa olur olmazsa demekkı zamanı degılmıs deyin stres cok etkiliyomus cunku:) İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :):)
Hoşgeldin Simaybade!
"Boswer", "Simaybade" ve diğer soğan kürü yapacak arkadaşlar; bu soğan kürü söküp aldığı için gebelerde kullanılmıyomuş, ama şimdi biz regliye 10 gün kala başlıcaz küre, ya o ay bi de gebe kalırsak. Sonuçta 15 gun kullancaz bu kürü. Bi zararı olmasın gebe kalırsak? Çok mu ince düşünüyorum bilmem ki??D
hoşbuldummm canım bende o yüzden yapmaya cesaret edemedim ama saraçoğlu sakıncası yok gebe oldunuzu öğrendiğinizde bırakın demiş
kızlar günaydınlarrr . . .
Günayydınnn
acemiperi hoşgeldinnn
Günaydın kızlar
Hoşbulduk. Tatil gibisi var mı ya çok iyi geldi bana.
Aynı zamanda çocuk fikrini bir kez daha düşünmek gerektiğini gördüm. Acayip sorumluluk isteyen bir şey. Hazır mıyız o sorumluluğa tartmak lazım yenidenÇocuk hevesim törpülendi resmen.
Sizler neler yaptınız?
Günaydın kızlar
Hoşbulduk. Tatil gibisi var mı ya çok iyi geldi bana.
Aynı zamanda çocuk fikrini bir kez daha düşünmek gerektiğini gördüm. Acayip sorumluluk isteyen bir şey. Hazır mıyız o sorumluluğa tartmak lazım yenidenÇocuk hevesim törpülendi resmen.
Sizler neler yaptınız?
Ağrı yapıyor muydu? Kanama yaptığını duymuştum da ağrıyı duymadım. Kistlerin parçalanıyordur inşallah ağrı ondandır.Ben haftasonu bel ağrısıyla kıvrandım.Soğan kürü beni mahfetti..
Üçüncü yıl mı olacak ikinci mi? Ne güzel heyecan vardır şimdi sende. Güzel bir gün geçirirsiniz inşallahhaftasonuda çalıştım ve felakat yorgunum yarın evlilik yıldönümümüz rezervasyon yapacak yer arıyorummm :)
Ağrı yapıyor muydu? Kanama yaptığını duymuştum da ağrıyı duymadım. Kistlerin parçalanıyordur inşallah ağrı ondandır.
Geçmiş olsun. Senin adına çok sevindim. Hem şifa bulmuşsun hem stresten kurtulmuşsun. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırızmrb kızlar bende cumartesi polip aldırdım.. doktor polipin hamileliğe engel olmadığını ama belki de engelleyebileceğini söyledi... ve şimdi aldırdığım için çok rahatım.. artık hiçbir engel yok dedi doktorum.. Ve yumurtalarım çatlıyormuş, yumurtalıklarda bir problem yok. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız..
lokal anestesi ile polip oldum... kurtuldum çok şükür... son hamle bayaa acı verdi bana ama... bitti gitti...
Geçmiş olsun. Senin adına çok sevindim. Hem şifa bulmuşsun hem stresten kurtulmuşsun. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?