- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.181
Ben stres istemiyorum kendisi geliyor buluyor beni. Pozitif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Başarırım inşallah.evet stres yapma lütfennnnnnnnnnnnnnn
Benim gözüm korktu tarçından.Zaten vakti geçmiş bu ay. Bekleyeceğim hiçbişi yapmadan iki üç ay daha. Kasımda doktora giderim olmazsa. Ben kendimle uğraşırken belki de eşimde sıkıntı var. Önce bir sorun olup olmadığı çıksın açığa.Tarçınlı balla ilgili şeyleri bende okudum..
Ben zayıfım.Reglim düzenli..Tüylenme yok..Akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanımı..Ama kist var malesef
Soğan küründen zarar olmaz bence faydası olur
Günaydın kızlar
Nasılsınız bugün bakalım?
Kızlar moralim çok bozuk kayınvalıdemlerde kalıyoruz bu hafta yumurtlama haftam ve biz ilişkiye giremiyoruz çünkü kaynım eşi cocugu ve kaynanam yan odada kalıyor naısl olacak bilmiyorum ve çok üzülüyorum
Kalma süreni azalt canım. Oradayken ilişki zor. Ya da eve uğrayıp geleceğiz deyin bir iki saat ayırın kendinizeKızlar moralim çok bozuk kayınvalıdemlerde kalıyoruz bu hafta yumurtlama haftam ve biz ilişkiye giremiyoruz çünkü kaynım eşi cocugu ve kaynanam yan odada kalıyor naısl olacak bilmiyorum ve çok üzülüyorum
Ben o kadar değerlendirdim de ne oldu. Bir iki gün yakalasan olacaksa o bile yeter.:Bizde farklı sebeplerle yumurtalama dönemini değerlendiremiyoruz..
günaydın canım..
:bizde farklı sebeplerle yumurtalama dönemini değerlendiremiyoruz..
kalma süreni azalt canım. Oradayken ilişki zor. Ya da eve uğrayıp geleceğiz deyin bir iki saat ayırın kendinize
ben o kadar değerlendirdim de ne oldu. Bir iki gün yakalasan olacaksa o bile yeter.
ben eşime kızgınım dünden beri. Içimi de hafakanlar basıyor. Eski şeyler aklıma geliyor, resmen şeytan vesvese veriyor farkındayım ama elimde değil. Stres başıma vurdu galiba. Ağlamak istiyorum
Saolasın canım..
İnsanın aklı hep orda oluyor.Kuruyorda kuruyor sonra..
Ama ben inanıyorum gidecek bu kistler
Boswer merhaba, okudugum kadarıyla bizim seninle durumumuz aynı. Benim de kistlerim var, birkaç aydır korunmuyorum da, hamile kalamadım ve canm sıkıldı. Üstelik adet düzensizliğim de yok. bikaç ay önce doktor tedavi etmeyelim doğal yolları dene önce dedi. Ben de böyle deneyip bekliyorum. Ama acaba başka doktora da mı gitsem? Sen ne kadardır deniyosun? Tedavi için bişey yapıyo musun?
Canım benim bu ay 3. ayım..
Geçtiğimiz hafta öğrendim kistlerimin olduğunu.Doktor bunun tedavisi için doğum kontrol hapıveriyoruz.Ama sen bebek istiyorsun dedi.Hiçbir tedavi uygulamadı yani..Bende şimdi soğan kürü yapıyorum.Araştırdım çok bununla kistlerinden kurtulanlar var.Bugün 5. günüm.İnşallah kurtulurum..
Ben zayıfım.adet düzensizliğim yok.tüylenmem yok ama kistler var..Hormon testi yaptıracam reglimin 3. günü... İnşallah ozamana kadar soğan kürü kistlerimden kurtarır beni..
internette ibrahim saraçoğlunun incir ve soğan kürü tarifi diyor. Bu mu senin de yaptığın?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3 aydır istiyoduk cocuk olmuyo dıyodum artık bı sorun var,, bugun test yaptırdım ve sonunda hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmm..: biliyorum cok zor ama stres yapmamaya calısın bende hep stres vardı gerçi ama :/ Yumurtlama döneminizi hesaplayın o günlerde ilişkiye girmeye çalışın yataktan hemen kalkmayın belinize yastık koyun yarım saat 40dk oyle uzanın Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin inşallahh hepiniz için dua edicem :):) hoşçakalın
Merhaba hepinize kızlar. Ya yazdıklarınızı okuyunca içime bir sevinç doğdu diyebilirim. İnşaallah Çocuk sahibi olmak isteyen herkese Mevlam ennn kısa zamanda nasip etsin... Bende henüz 2 aylık evliyim ama içimde acayip bir çocuk isteği oluştu yaa :)) Biliyorum henüz erken hatta hapla korunuyorum ama değişik bir istek doğdu içime nedense :)) Var mı böyle yeni evlendiği sıralarda içine böyle istek doğan
eVET ÖYLE BİR İSTEK OLUSMUSTU FAKAT HERKESİN DAHA ERKEN BASKISI YUZUNDEN KENDI İSTEĞİMİZİ BİLE YAPAMAMISTIK SIMDI DURUM FARKLI 1 SENELIK EVLILIK ŞİMDİKİ AKLIMLA İLK BASTAN DENERDIM CUNKU 5 AYDIR OLMUYOR VE BU 6 .AYIMIZ BEN STRESE GIRMEYEYIM DE KIM GIRSIN İNSAN TEK BASINA CABALAYINCA OLMUYOR VE BEN SANIRIM DEPRESYONA GİRİYORUM
Evet canım saraçoğlunun kürü
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3 aydır istiyoduk cocuk olmuyo dıyodum artık bı sorun var,, bugun test yaptırdım ve sonunda hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmm..: biliyorum cok zor ama stres yapmamaya calısın bende hep stres vardı gerçi ama :/ Yumurtlama döneminizi hesaplayın o günlerde ilişkiye girmeye çalışın yataktan hemen kalkmayın belinize yastık koyun yarım saat 40dk oyle uzanın Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin inşallahh hepiniz için dua edicem :):) hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?