- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.241
İlla yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok ki canım. Diğer günlerde de düşük de olsa ihtimal var. Önünde şu an 10 gün var senin. Bu da en az 5 deneme daha demekbakalım oyle ıkı gun denemeyle olcagını sanmıyorum üstüne bile düşmedik o yüzden üzülüyorum ama yapcak bir şey yokkk teşekkür ederim canım bu hastalıktan ne zmaan kurtulucam bilmiyorum gerçekten
Beklenen adet tarihi demek canım. Bizler için beklenmeyen, istenmeyen aslındaAyy ben çok cahilim galiba bu konularda :) BAT ne demek kızlar yaa :)))
İlla yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok ki canım. Diğer günlerde de düşük de olsa ihtimal var. Önünde şu an 10 gün var senin. Bu da en az 5 deneme daha demek
Senin mantardı değil mi, mantar sürekli tekrarlıyormuş. Ben de antibiyotikle kurutmadığım için enfeksiyonum iki kez tekrarladı.İyi bakmalıyız kendimize.Günlük ped kullanmayı bıraktım, temizliğine da daha çok dikkat ediyorum artık
hep tekrarlıyor idrar yol enfeksıyonu bendekı
aynı sorun bndede var basımın belası enfeksıyon
hep tekrarlıyor idrar yol enfeksıyonu bendekı
İlla yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok ki canım. Diğer günlerde de düşük de olsa ihtimal var. Önünde şu an 10 gün var senin. Bu da en az 5 deneme daha demek
Senin mantardı değil mi, mantar sürekli tekrarlıyormuş. Ben de antibiyotikle kurutmadığım için enfeksiyonum iki kez tekrarladı.İyi bakmalıyız kendimize.Günlük ped kullanmayı bıraktım, temizliğine da daha çok dikkat ediyorum artık
Merhaba libyana
Hayırlı sabahlar hatunlar..Nasılsınız.? Bebek uğraşlarına devam anlaşılan.. Allah yardımcınız olsun..
enfeksiyon çok sinir bozucu bir şey gerçektenben ilk başlarda mantar yüzünden hamile kalamamıştım kaç kez fitil ve krem kullandım bilmiyorum ama en sonunda mantarsız bir anda hamile kaldım.. Çok şükür Rabbim nasip etti.. şimdi 1.5 aylık oldu.
evet günlük ped vajinayı nemli bıraktığı için mantar ihtimali çok yüksek oluyor.. Rabbim şifa versin İnşaallah.. en hayırlı zamanda sizlere bebiş nasip etsin..
mrb bende yeniyim bende bebek yapmayı çok istiyorum enfeksiyonun hakkında bir şey diyeceğim canım ilişkiden sonra vajinal duş aldırıyorsan bu enfeksiyonu tetikliyor ve enfeksiyon bu yüzden oluştumu devamlı tekrarlıyor
Aynı anda yazmışızGünaydın kızlar
Nasıl geçti haftasonu?
Günaydın kızlar
Nasıl geçti haftasonu?
Kızlar rüyamda dedemi gördüm..Rüya tabirlerine bakayım dedim.Bakın neymiş anlamı
Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.
Eşimede rüyasında hamile olduğumu söylüyormuşum..
Ben bu aydan umutlu değilim ya üyalar bize oyun oynuyor
Günaydın kızlar
Nasılsınız? BAT yaklaşanlar belirti var mı siz de?
Benim yumurtalar güzel çalışıyor. Hem kasıklarım ağrıyor hem de bol akıntım var. Değerlendiriyoruz biz de
Ne sen sor ne ben söylim işe zor geldim , dün bütün gün temizlik yaptım hemde ne temizliksadece camlar ve mutfak dolaplarının içi kaldı ve ben çok fenayım her yerim tutulmus elim kalkmıyor
Bu akşam eve gidicem ütümü yapıcam yine çamaşır var bu yaz günü çamaşırdan bıktım vallahi .
Senin nasıl geçti anlayacağın 10 dk lık oturmalarım vardı onun dışında oturmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?