Ilk çocuğunu düşünenler...

İlla yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok ki canım. Diğer günlerde de düşük de olsa ihtimal var. Önünde şu an 10 gün var senin. Bu da en az 5 deneme daha demek
Senin mantardı değil mi, mantar sürekli tekrarlıyormuş. Ben de antibiyotikle kurutmadığım için enfeksiyonum iki kez tekrarladı.İyi bakmalıyız kendimize.Günlük ped kullanmayı bıraktım, temizliğine da daha çok dikkat ediyorum artık

hep tekrarlıyor idrar yol enfeksıyonu bendekı

hep tekrarlıyor idrar yol enfeksıyonu bendekı

mrb bende yeniyim bende bebek yapmayı çok istiyorum enfeksiyonun hakkında bir şey diyeceğim canım ilişkiden sonra vajinal duş aldırıyorsan bu enfeksiyonu tetikliyor ve enfeksiyon bu yüzden oluştumu devamlı tekrarlıyor

kızlar bende yeniyim burada bende bebek için uğraşıyorum 2 aydır istiyoruz bu aydan ümitliyim bat 26 eylül ilişkiden sonra vajinal duş alıyorsanız bu enfeksiyon yapıyor bilginiz olsun

Hayırlı sabahlar hatunlar..
Nasılsınız.? Bebek uğraşlarına devam anlaşılan.. Allah yardımcınız olsun..

enfeksiyon çok sinir bozucu bir şey gerçekten
ben ilk başlarda mantar yüzünden hamile kalamamıştım kaç kez fitil ve krem kullandım bilmiyorum ama en sonunda mantarsız bir anda hamile kaldım.. Çok şükür Rabbim nasip etti.. şimdi 1.5 aylık oldu.

evet günlük ped vajinayı nemli bıraktığı için mantar ihtimali çok yüksek oluyor.. Rabbim şifa versin İnşaallah.. en hayırlı zamanda sizlere bebiş nasip etsin..

Merhaba libyana
Bebegin iyidir insallah. Onu opup kokla bizim icin
Evet umitlarimiz kirilsa da yola devam ediyoruz, sabirla bekliyoruz

ilişki sonrasında hep uyumuşumdur iç banyo yapmadım ben genelde bir gün sonra yapıyorum banyoyu bebek uğraşından dolayı :)

Günaydın kızlar

Nasılsınız? BAT yaklaşanlar belirti var mı siz de?

Benim yumurtalar güzel çalışıyor. Hem kasıklarım ağrıyor hem de bol akıntım var. Değerlendiriyoruz biz de

Kızlar rüyamda dedemi gördüm..Rüya tabirlerine bakayım dedim.Bakın neymiş anlamı

Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.

Eşimede rüyasında hamile olduğumu söylüyormuşum..

Ben bu aydan umutlu değilim ya üyalar bize oyun oynuyor

Günaydın kızlar

Nasıl geçti haftasonu?

Ne sen sor ne ben söylim işe zor geldim , dün bütün gün temizlik yaptım hemde ne temizlik sadece camlar ve mutfak dolaplarının içi kaldı ve ben çok fenayım her yerim tutulmus elim kalkmıyor

Bu akşam eve gidicem ütümü yapıcam yine çamaşır var bu yaz günü çamaşırdan bıktım vallahi .

Senin nasıl geçti anlayacağın 10 dk lık oturmalarım vardı onun dışında oturmadım hiç

:) inşallah güzel haberlerini alırsın canım yaaa

Günaydın kızlar

Nasılsınız? BAT yaklaşanlar belirti var mı siz de?

Benim yumurtalar güzel çalışıyor. Hem kasıklarım ağrıyor hem de bol akıntım var. Değerlendiriyoruz biz de

BAT konusunda tereddütlüyüm ben..Eğer gelen lekeye göre hesaplarsam BAT yarın.. Ama başlamasına bakarsam 14.09

Gerçi bu aydan umudum yok...

Dün soğan kürüm bitti.Aklımda hep kistler var..Ayın 17 sinde doktor kontrolü var.Hormon testleri yaptıracam bakalım ne çıkacak sonuç

ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..

Bende dün ütü yaparken elektrikler gitti..Bari cam sileyim dedim.Camları silerken elektrikler geldi.Ütü kaldı :)

Sonra eşimle kahvaltıya gittik..Gezdik sonrada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…