Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın canım..

Bebişini gördünmü ctesi :)

Günaydın. Nasılsın bakalım anne adayı?

kızlar şükürler olsun gördüm kocaman olmuş büyümüş teyzeleri görmeniz lazım ben ilk kez net gördüm kafanı bile :))) allahım yaradanım sizlerede yaşatsın bu güzellikleri inş çok sağlıklıymış kalp atışları güzel dedi bakalım önümüzdeki ayın 8 de tekrar gidicem ozaman cinsiyet belli olucak kızlar ama bana şimdiden heyecan bastı :44:

Kızlar doktora sordum.Bat için lekeyimi team regl olduğum tarihimi dikkate alayım.Lekeyi dedi..Yarın BAT benim ozaman

Ne güzel herşey yolunda maşallah Cinsiyetini öğrenince bize de söyle lütfen

Ne güzel herşey yolunda maşallah Cinsiyetini öğrenince bize de söyle lütfen
evet canım maşallah herşey yolunda hiç kilo almamışım :) tabi öğrenir öğrenmez söylerim canım cayip bir merak var bende ya eşim annem kızıyor bu konuda ama ne bilim işte kendime engel olamıyorum düşünmeden tabii önce sağlıklı olması herşeyden önce :)

Son düzenleme:

çok sevindim..Cinsiyet için çin takvimine bakta teyit edelim :))

çok sevindim..Cinsiyet için çin takvimine bakta teyit edelim :))

canım takvim erkek diyor rus takvimide erkek diyor ama ne bileyim benim ark var 2 tane onlarda hamile aslında ben geç öğrendim onların cinsiyetleri bile belli olmuş kızmış ikisinin de acaba kız yılımı dedim kendi kendime bir den tabi kızımda olsa cok sevinirim oğlumda ama belirsizlik çok kötü bir şey

Bu yıl erkek yılı canım. 10 hamileden sadece biri kız etrafımdaki hamilelere bakarsan.

Bu yıl erkek yılı canım. 10 hamileden sadece biri kız etrafımdaki hamilelere bakarsan.

hayırlısı olsun bakalım bende ikitane duydum kızımız oluyor dedi bakalım ama benim içime erkek doğuyor hayırlısı olsun ekim 8 gelmez bana şimdi :))) kızlar inş sizde yaşarsınız bu duygu lütfen ama lütfen ümitsiz olmayın allah yardımcınız olsun sizlere dualarım sizinle :26:

selam kızlar bende topiği yeni gördüm biz de bu ay bebek sahibi olmaya karar verdik iki yıllık ewliyim hiç hap kullanmadım doğal yollarla korunduk merak ediyorum yazılanların hepsini okuyamadım topiğin başında hamile kalmaya karar verip şu an hamile kalabilen varmı heüz 3 kez deneme yptık:26: adetimden bittikten 3 gün sonra 1 er gün arayla bakalım ne olcakk

Günaydın tatlımmm cok sevındımmm Allah saglıklı hayırlı evlat versın cınsıyet önemli değil

Günaydın tatlımmm cok sevındımmm Allah saglıklı hayırlı evlat versın cınsıyet önemli değil

teşekkür ederim canım tabiki önemli değil ama işte insan merak ediyor inan bana bende hamile kalmadan önce hiç farketmez sağlıklı olsun diyorsun ama bir yere gittiğinde ne bileyim kıyafet olsun başka bir şey olsun heves ediyorsun ama hangisine bakıcağını bilmiyorsun işte merak :))

Evet haklısın tabi , merak ediyor insan etmez mi

2 aydır birgün önce adet olduğumu varsayarsak.Yarın beklenen kırmızılar gelecek kanımca..

Az önce yemeğe çıktım.Zor yürüyorum.Halsizlik kasık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…