Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben özkayaya gidip muayene oluyordum ama gebelikte ya da tedavide kesinlikle düşünmem. Akay hastanesinde Tolga Beyi ve Fatih hastanesinde Aylin hanımı tavsiye ettiler. Birkaç arkadaşım zekai tahirin çok güzel ve iyi olduğunu söylüyor tedavi konularında. Benim orayla kötü anılarım var. Adet ağrısı tedavisi için gittiğimde hiç memnun kalmadım saçma sapan uygulamalar vardı. Ama bir arkadaş aylardır çikolata kist tedavisi oluyor ve memnun.

Özel muayenehanesi olan doktorlar da söylüyorlar ama pahalı işte. Sincanda lokman hekim varmış ona da güzel dediler

1.evlilik yıldönümümüz canım aşağıdaki tanışma yıldönümümüzdü :)

Sağol canım. Ben de ilker 19 mayısta Baran Hanıma gidiyordum, ama açıklamaları pek tatmin etmedi beni. Bi de sabırsızım, bi doktora daha gitmek istiyorum o yuzden.

İnşallah yakın zamanda hepimiz doğum doktoru düşünüyor oluruz :)

bende bu gün dr gittim kan testinde 49.23 değer çıktı ctesi daha belli olur dedi birde az az kanamam oluyor istirahat et dedi dua edin kızlar sağlıklı olsun düşmesin

Bir de demet-yenimahallede line mi lina mı öyle bir kadın doğum-tüp bebek merkezi varmış. Arkadaşım oradaki bayan doktordan çok memnun.

Kızlarrr bizde ilk bebeğimiz olsun istiyoruzz.Eşimleee 2010 aralık ayında evlendim..4 AY SONRA 2 SENE DOLUCAKKKK
Hayırlısı bakalım çalışmalara devam

bende bu gün dr gittim kan testinde 49.23 değer çıktı ctesi daha belli olur dedi birde az az kanamam oluyor istirahat et dedi dua edin kızlar sağlıklı olsun düşmesin
Çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin

Evet sadece ben heyecanlıydım belki sorun oradaydı :)
Günaydın canım

Eşin işte yorulmuşsa falan olabilir. Ben de bazen eşime sevgi gösterileri yapıyorum hiç oralı olmuyor. Dün sırnaştım o kadar TV izlemeye koyuldu ben de küsüp karşı kanepeye geçtim. Sonra da yalvardı yarım saat yanıma gelsene diye. İnat değil mi 30 defa söylettim ben de

Umarım yıl dönümümüz onun iş yoğunluğuna kurban gitmez

Umarım gitmez canım benim yıldönünümüm kurban gitti malesef. . .

Merhaba kızlar

Nerelerdesiniz? Neler yapıyorsunuz? BAT yaklaşanlar heyecanlı mı? Ben de hala heyecan falan yok. Beklentim de yok aslında. Umutsuz olmak istemiyorum ama sanki bu ay bir şey çıkmayacak gibi.

Ben yavaş yavaş doktor ve hastane araştırmaya başladım. Gidip tam bir tetkikten geçeceğim eşimle beraber. Neyse halim çıksın ortaya

Merhaba canım,

Benim bu aydan umudum yok o yüzden pek yazmıyorum..Eşimde bende bu ay doktora gidip testler yaptıracaz..Benim kistler gidecekmi bakalım.Hayırlısı ne zamn olursa artık.Kasmıycam

Merhaba canım,

Benim bu aydan umudum yok o yüzden pek yazmıyorum..Eşimde bende bu ay doktora gidip testler yaptıracaz..Benim kistler gidecekmi bakalım.Hayırlısı ne zamn olursa artık.Kasmıycam
Soğan kürü işe yaramıştır inşallah. Kistler çok büyük olmayınca gebeliği önlemiyorlar demişti doktor. Test yaptırmak için biraz erken gibi. Senin bu üçüncü ayındı sanırım.

Soğan kürü işe yaramıştır inşallah. Kistler çok büyük olmayınca gebeliği önlemiyorlar demişti doktor. Test yaptırmak için biraz erken gibi. Senin bu üçüncü ayındı sanırım.

Testlerim kistler için olacak zaten..Eşimde test yaptıracak ayrıca..Evet bu ay 3. ayımız

Soğan kürü sayesinde çok sancı çektim.İşe yarıyorki sıkıntı çekiyorum diye düşünüyorum inşallah öyledir.Zaten kist gittiyse hemen incir kürüne başlıyacam

Başla bakalım. Benim kür yapmaya ne niyetim ne hevesim var. Yumurtlama döneminin bile hesaplamadım. Akıntımdan anladım zaten. Öylesine geçecek işte bu ay.

buradayızzz evet bat yaklastı 16 eylül bat ama heycan fılan yok olmadıgını hıssedıyorum cunku bılmıyorum allah hayırlı bır zamanda verır inşallah enfeksıyonum tekrarladı onun için tedavı olurum artık bır ayımda öyle gecer yapacak bırsey yok

Geçmiş olsun canım.
BAT da az kalmış bekle bakalım belki bir süpriz olur. Daha değerlendireceğin günler var önünde

Geçmiş olsun canım.
BAT da az kalmış bekle bakalım belki bir süpriz olur. Daha değerlendireceğin günler var önünde

bakalım oyle ıkı gun denemeyle olcagını sanmıyorum üstüne bile düşmedik o yüzden üzülüyorum ama yapcak bir şey yokkk teşekkür ederim canım bu hastalıktan ne zmaan kurtulucam bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…