- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.261
ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..
Aynı anda yazmışız
Benim hareketli bir haftasonum vardı. Arkadaş gezmesi, temizlik, direksiyon eğitimi, fuar gezisi derken çabucak geçti günler.
Kızlar gunaydın bende ilk bebek denemsindeyim başka bi topicten takip ediyodum sizi yeni kesfettim hem ilk bebek hem ilk ay denemem benim de beni de aranıza alırmısını??
Geldim ozman bendee
benimde bat ım 16 sı bakalım 6 gunum var daha heyecanla bekliyorum:18::18::18:
Geldim ozman bendee
İnşallah hayırlara çıkar güzel haberler alırsın.Kızlar rüyamda dedemi gördüm..Rüya tabirlerine bakayım dedim.Bakın neymiş anlamı
Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.
Eşimede rüyasında hamile olduğumu söylüyormuşum..
Ben bu aydan umutlu değilim ya üyalar bize oyun oynuyor
Neden bu kadar yoruyorsun ki kendini. Parça parça yap. Ben bu akşam odanın tekini temizleyeceğim, yarın da mutfak dolaplarını sileceğim.Ne sen sor ne ben söylim işe zor geldim , dün bütün gün temizlik yaptım hemde ne temizliksadece camlar ve mutfak dolaplarının içi kaldı ve ben çok fenayım her yerim tutulmus elim kalkmıyor
Bu akşam eve gidicem ütümü yapıcam yine çamaşır var bu yaz günü çamaşırdan bıktım vallahi .
Senin nasıl geçti anlayacağın 10 dk lık oturmalarım vardı onun dışında oturmadım hiç
Öyle oldu canım. Allah ağzımızın tadını bozmasıngüzel bir hafta sonuymuş
Hoşgeldin. Az kalmış BAT için. Güzel haberler alırız inşallahGeldim ozman bendee
İnşallah hayırlara çıkar güzel haberler alırsın.
Neden bu kadar yoruyorsun ki kendini. Parça parça yap. Ben bu akşam odanın tekini temizleyeceğim, yarın da mutfak dolaplarını sileceğim.
Çamaşırdan ben de bıktım. Üç gündür çamaşır yıkıyorum her gün. Bugün de atacağım bir posta. Ütü de çoğalıyor böyle olunca.
Öyle oldu canım. Allah ağzımızın tadını bozmasın
Hoşgeldin. Az kalmış BAT için. Güzel haberler alırız inşallah
Az önce bir arkadaşın hamilelik haberini aldım. Birkaç ay önce 2 aylık bebeğini kaybetmişti. Şimdi yine hamile. Bu ikinci çocuk.
Bir ben hamile kalamıyorum galiba. Aslında işlem aynı ama bende sonuç boş kaç aydır. Umutsuz olmak istemiyorum, Allahın gücüne de gitmesin ama bir garip oldum işte.
Az önce bir arkadaşın hamilelik haberini aldım. Birkaç ay önce 2 aylık bebeğini kaybetmişti. Şimdi yine hamile. Bu ikinci çocuk.
Bir ben hamile kalamıyorum galiba. Aslında işlem aynı ama bende sonuç boş kaç aydır. Umutsuz olmak istemiyorum, Allahın gücüne de gitmesin ama bir garip oldum işte.
Bekliyorum bakalım. Beklentisiz bekliyorum diyelim. Nedense bu ay öylesine geçecek gibi geliyor. Eşim de yine heyecan ve stres yapmaya başladı. "bebek olabilir değil mi, olsa hisseder misin acaba" diyor. DÜn de durup duruken göbeğime bakıp "bebek mi var mış orada" dedi. Gel de stres yapma işte.İnsan üzülüyor haklısın..
Çok takıyoruz biz hep ondan..
Bekliyorum bakalım. Beklentisiz bekliyorum diyelim. Nedense bu ay öylesine geçecek gibi geliyor. Eşim de yine heyecan ve stres yapmaya başladı. "bebek olabilir değil mi, olsa hisseder misin acaba" diyor. DÜn de durup duruken göbeğime bakıp "bebek mi var mış orada" dedi. Gel de stres yapma işte.
Kocalara ne oluyorsa bir merak bir merak. Forumu biliyor eşim. "bu ayki slogan ne" diye soruyor. Ara bir "var mı hamile" diyor. Pek bir ilgisini çekiyor bu konular.Bende sözde bu ay beklentisizim..Yarın yada cuma günü BAT benim
Eşimde rüyasında hamile olduğumu görünce.Dedim sence umut varmı var tabiki diyor.Birde gaz sancım var soğan kürününde etkisiyle.Arada karnım çok şişiyo..Eşimde bebek belirtileri bunlar diyor...
İster istemez beklentiye sokuyor beni
Kocalara ne oluyorsa bir merak bir merak. Forumu biliyor eşim. "bu ayki slogan ne" diye soruyor. Ara bir "var mı hamile" diyor. Pek bir ilgisini çekiyor bu konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?