Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar gunaydın bende ilk bebek denemsindeyim başka bi topicten takip ediyodum sizi yeni kesfettim hem ilk bebek hem ilk ay denemem benim de beni de aranıza alırmısını??

İnşallah hepimiz isteeğimize kavuşuruz bende doktora muane olmaya karar verdim patronla konuşucam ne zaman müsait olursak artık :s

Geldim ozman bendee
benimde bat ım 16 sı bakalım 6 gunum var daha heyecanla bekliyorum:18::18::18:

Geldim ozman bendee

İnşallah son bekleyişin olur..

Ben 15 gün önce kistlerim olduğunu öğrendim.Soğan kürü yaptım.Dün bitti..Hamilelik beklentim yok..İnşallah kistler gider diyorum

İnşallah hayırlara çıkar güzel haberler alırsın.

Neden bu kadar yoruyorsun ki kendini. Parça parça yap. Ben bu akşam odanın tekini temizleyeceğim, yarın da mutfak dolaplarını sileceğim.
Çamaşırdan ben de bıktım. Üç gündür çamaşır yıkıyorum her gün. Bugün de atacağım bir posta. Ütü de çoğalıyor böyle olunca.

güzel bir hafta sonuymuş
Öyle oldu canım. Allah ağzımızın tadını bozmasın

Geldim ozman bendee
Hoşgeldin. Az kalmış BAT için. Güzel haberler alırız inşallah

Çok tesekkur ederim hepinize kızlarr dilerim hepimizin gusel haberleri kısa zamanda cıkarrr

Bu kadar yormak zorundayım çünkü haftaiçi yapıcam dedıklerımın hiç birini yapamıyorum çamaşırdan bıktım resmen hala bıtmedı ütü yine çoğalıyor ama mutfak dolaplarının içini azar azar temizlicem benım mutfak buyuk dolağda cokkkk eşyamda çok üfff

Az önce bir arkadaşın hamilelik haberini aldım. Birkaç ay önce 2 aylık bebeğini kaybetmişti. Şimdi yine hamile. Bu ikinci çocuk.

Bir ben hamile kalamıyorum galiba. Aslında işlem aynı ama bende sonuç boş kaç aydır. Umutsuz olmak istemiyorum, Allahın gücüne de gitmesin ama bir garip oldum işte.

İnsan üzülüyor haklısın..

Çok takıyoruz biz hep ondan..

Benımde etrafımda çok hamıle var 3.cocuguna bıle hamıle var dün mesela bir tanesı bızı cagırdı kız benımle aynı yasta hamılelıgını duymamak için gitmek istemedım anlatacaktı çünkü. kıskanclık değil bu bende istiyorum olmuyor

İnsan üzülüyor haklısın..

Çok takıyoruz biz hep ondan..
Bekliyorum bakalım. Beklentisiz bekliyorum diyelim. Nedense bu ay öylesine geçecek gibi geliyor. Eşim de yine heyecan ve stres yapmaya başladı. "bebek olabilir değil mi, olsa hisseder misin acaba" diyor. DÜn de durup duruken göbeğime bakıp "bebek mi var mış orada" dedi. Gel de stres yapma işte.

Bende sözde bu ay beklentisizim..Yarın yada cuma günü BAT benim

Eşimde rüyasında hamile olduğumu görünce.Dedim sence umut varmı var tabiki diyor.Birde gaz sancım var soğan kürününde etkisiyle.Arada karnım çok şişiyo..Eşimde bebek belirtileri bunlar diyor...

İster istemez beklentiye sokuyor beni

Kocalara ne oluyorsa bir merak bir merak. Forumu biliyor eşim. "bu ayki slogan ne" diye soruyor. Ara bir "var mı hamile" diyor. Pek bir ilgisini çekiyor bu konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…