- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.301
2 aydır birgün önce adet olduğumu varsayarsak.Yarın beklenen kırmızılar gelecek kanımca..
Az önce yemeğe çıktım.Zor yürüyorum.Halsizlik kasık ağrısı
2 aydır birgün önce adet olduğumu varsayarsak.Yarın beklenen kırmızılar gelecek kanımca..
Az önce yemeğe çıktım.Zor yürüyorum.Halsizlik kasık ağrısı
Senin ağrıların önceden başlıyor muydu ki :26:
Benim de karın derilerim ağrıyor, kalçama ağrı vuruyor. Yumurtalarım çalışıyor yaYalnız feci kabız olmuşum acı çekiyorum. Adaçayı, maden suyu falan içiyorum sabahtan beri.
İnşallah o sancılar patlayıp kaybolan kistlerin sancısıdır.bu ay soğan kürü yaptım ya şaştı devrelerim..
Tamam regl olacağım zaman bazen ağrıyor bazem ağrımıyor..
Ama soğan kürü yaptığımdan beri sürekli sancılarım var..
Bugün ağrılarım bacaklarımada vuruyor..
İnşallah o sancılar patlayıp kaybolan kistlerin sancısıdır.
çokkk daralıyorm ve sıkıldım bir an önce evime gitmek istiyorum
Ben de uyumak istiyorum. Kasıklarım ağrıyor hatta vajene baskı yapıyor. Enfeksiyonum hortladı diye çok korkuyorum. Korkumdan wcye gidemiyorum
Benimde kasıklarım ağrıyor ve ara ara vajene batma ve ağrı yapıyor..
Ne oldu acaba bize? Benim regle 13 gün var daha. Yumurtlamadandır diyorum ama canım da yanıyor
Bende eve gitmek istiyorumm..
Yatmak istiyorum.Başımı kaldırmakta zorluk çekiyorum..Ne oldu bana ya
bizim regl haftamız ondan sanırım ama ben birde her şeye çözüm bulamadım o yüzden biraz canım sıkıldı daraldım neresinden baksam çözüm yok malesef ne yapacağımı bilmiyorum artık kendi kendimize yapıcaz bir şeyler ne diyim
Herşeyi olurunna bırak canım..Bak kendiliğinden olucak göreceksin
Bırakamıyorum gerçekten yine kafama takmıyordum bat a yaklastıkca beynım beynımı yiyor ve su an kendımı zor tutuyorum neden benim bebeğim olmuyor
zamanı daha gelmemiş demekki.ÜzülmeçNasipte ne zamansa ozaman olacak..Böyle stres yaptıkça zor olur
Aaa ama ne oldu sana. Bu BAT yaklaştıkça insan kendini kaybediyor haklısın ama bu kadar tüketme kendini. 6 ayın dolunca doktora gidersin, varsa bir sorun ortaya çıkar sen de çaresini ararsın.Bırakamıyorum gerçekten yine kafama takmıyordum bat a yaklastıkca beynım beynımı yiyor ve su an kendımı zor tutuyorum neden benim bebeğim olmuyor
Aaa ama ne oldu sana. Bu BAT yaklaştıkça insan kendini kaybediyor haklısın ama bu kadar tüketme kendini. 6 ayın dolunca doktora gidersin, varsa bir sorun ortaya çıkar sen de çaresini ararsın.
Dertsiz derman vermesin Allah. Ben de üzülüyorum, kendii eksik hissediyorum çoğu zaman. Ama hayırlı vakit ne zaman bilemeyiz ki
merhaba bayanlar bende ilk çocuğunu düşünüp kavuşamayanlardanım
eşimin spermlerinde hareket problemliliği var bunun yanında tahtalarında eksiklik beni çıldırtıyo
ne kür yapmayı nede tedavi olmayı istemiyo kendisinde bir şey olmadığını idda eddiyo sık ilişkye girerek çocuk sahibi olabileceğimizi düşünyo
1 haftadır küsüz ayrıca bide yurt dışına çıktıki tadından yenmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?