Ilk çocuğunu düşünenler...

Sen küçük müydün o kadar?
Eşin bir gün izin alı test falan yaptırırsınız dert etme. Keşke ben de senin kadar geç olsam. Bebek olmayan her ay benim için riskli yaşlara yaklaşmak demek. Seninse önünde yıllar var.

Ben daisy in yerinde olsam gerilmezdim bu kadar..Yaş ilerleyince insan panik yapıyor

Ben daisy in yerinde olsam gerilmezdim bu kadar..Yaş ilerleyince insan panik yapıyor
Aynen öyle. Onun da kendine göre sıkıntısı var anlayabiliyorum.
Ben biraz daha genç olsam beklerim gibi geliyor. Şimdi ise akrabalar ağız birliği etmiş yaşın geçiyor diyor. Yıllar geçiyor. 1 yıl olacak ekimde evleneli. 4 aydır korunmuyorum. Eşim fena stres yapıyor. Kv cephesinden de baskı var sanırım. Ama elden ne gelir. Olmayınca olmuyor işte. Beklemekten başka çare yok

Ben şimdi size stres yok gerilmeyin falan diyorum ama bir hafta sonra görün bir siz beni :18:

Benim evliliğim 2,5 yıl oldu nerdeyse..3 aydır korunmuyoruz..Şimdilik akrabaların ağzını kistlerle tıkadım :)

Haklısın belkide ama benim huyum bu piprikliim şimdi mesela olmuyor ya hiç olmayacak gibi hissediyorum bu defa gerılıyorum bugün ne oldu bana bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum daralmamam lazım gencim ama eşim 35 yaşında onunla cocugumun arasında cok yaş olsun istemiyorum sabırsızlıgım birazda o yüzden çocukları cok sevıyorum annemınde 1sene cocugu olmamıs sonra bir düşüğü olmus korkuyorum kısacası bunları yaşamaktan benım bekarlıktan gelen bir korkum bu cocugumun olmaması korkuyorum inanamazsınız ne derece korktuğuma sebebi de aşırı enfeksiyon riskli olmam ve rahatsızlıgımın kronıkleşmesi

Ben şimdi size stres yok gerilmeyin falan diyorum ama bir hafta sonra görün bir siz beni :18:

ilk başta ne diyordum sakinim bu ay takmıyrum kafama olmacayacagını bılıyorum dıyordum ama ayın 16 sına kadar zar zor beklıyorum gec de olmasın güçde olmasın sabırsızım hemde cok eşim sabırsızın cocugu olmazmıs dedıkce deliriyorum her ay oldumu acaba dıyorum bugun bana ne oldu bılmıyorum bugunu bıtırmek ıstıyorum ( neyse kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın bgun erkenden cıkıyorum

Eşinle de yaş farkın çokmuş. Benim eşim de 35. Ne zaman yaşın geçiyor deseler evet ikimiz de yaşlanıyoruz diyorum, erkeğin yaşı önemli değil diyolar ya, bir tane çakasım geliyor o an. Ne yani tüm suçlu ben miyim? Ben istemez miyim çocuk olsun da ailemiz tam bir aile olsun

Benim evliliğim 2,5 yıl oldu nerdeyse..3 aydır korunmuyoruz..Şimdilik akrabaların ağzını kistlerle tıkadım :)
Akrabaların kisti falan bilmesine gerek yok bence. Sonra dedikodu yapıyolar

cnm evleneli 2,5 yıl oldu ve 2,5 yıldır korunmuyorum ama ellerim boş benimde yaşım var 30 oldum bu hafta daha ne olsun
Senin de bayağı uzun bir süre olmuş. Sen doktora gitmedin mi?

vajinismusu bir yensem ben de çocuk düşünüyorum ahhh keşke hemen yenebilsem...hep burayı okuyup ah çekiyorum daha olup olmayacağı da malum...

Eve gidip ılık bir duş al. Kafanı dağıt biraz. Zaman zaman oluyor böyle insan. Bu da geçer elbet

gittim bir sürü kadın doğumcuya gittim en sonunda özel muayanesi olan bir profa gittim...eşimde ne hikmetse o gün yanımdaydı
anlattım önceki doktorların dediğini
oda muayene etti bende bişey çıkmadı sonuç ole olunca eşimi çağırdı ondan kan ve spermegrom aldı eşimin hareket problemi çıktı spermlerde ama üroloji doktoruna gitmeyi kabul etmiyo artık herşey eşime bağlı ama insan oğlu işte her ay umutlanıyorum olmayacağını bile bile

vajinismusu bir yensem ben de çocuk düşünüyorum ahhh keşke hemen yenebilsem...hep burayı okuyup ah çekiyorum daha olup olmayacağı da malum...
Allah yardımcın olsun. Bekarken vajinusmus olmaktan ve ilk gece kan gelmemesinden korkuyordum. Kafamı çok fena yıkamışlar kötü şeylerle Bence biraz psikolojik destekle yenebilirsin bunu. KK'da çok güzel bir başlık var orada herkes birbirine destek. Yen vajinusmusu gel buraya

Ama iş senden çıkmış artık. Eşindeki problemi çözmeniz lazım. Bir eş nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. Seni doktor doktor gezdiriyor kendisine gelince gitmiyor bir yere. Kızdım şimdi.

Ama iş senden çıkmış artık. Eşindeki problemi çözmeniz lazım. Bir eş nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. Seni doktor doktor gezdiriyor kendisine gelince gitmiyor bir yere. Kızdım şimdi.

bende çok kızıyorum ama derdi ne onuda anlamış değilim

bazen çok yoruluyorum ama insan isteyincede istiyo işte bu değişik bi duygu ne zaman bi hamile görsen göğüsüme bir taş geliyo oturuyo

bende çok kızıyorum ama derdi ne onuda anlamış değilim

bazen çok yoruluyorum ama insan isteyincede istiyo işte bu değişik bi duygu ne zaman bi hamile görsen göğüsüme bir taş geliyo oturuyo
Bu ay yok da önceki aylarda depresyona bağladığımda bende de oluyordu. Hamile görünce bir garip oluyordum. İnadına temmuzda o kadar çok hamile haberi aldım ki. Ağustosta da aldım ama azdı, eylülde daha az. Geçen ay ben iki kez silik çizgi gördüm testte. Sonra reglim gecikti. nete girebilsem hamileyim kızlar, şeytanın bacağını kırdım falan yazıcam yani o kadar. Olmayan bebeğimle konuşmaya bile başlamıştım ki üçüncü gün regl oldum. Bendeki hayal kırıklığını sen düşün artık

İlk ay bebeğimi de düşürdüm sanırım. Daha varlığını öğrenemeden

bende ole çok hamile haberi alıyorum çok yakın bir arkaşımın haberini aldım enson tabiki başkasından..insnlar sölemek te istemiyolar nazrım değermiş benim olmuyo ya..

üzülmekten başka bişey gelmiyo elimden

sizin neden olmuyo bir sorun mu var? yoksa zman mı alack biraz

Ben bu yaşıma kadar bebeklerle arası çok iyi olmayan biriydim. Onlar bana bakardı ben onlara bakardım sevmeyi falan beceremezdim, çok da içimden gelmezdi zaten. Soğuktum nedense. Kız kardeşim de aksine ölürdü bebekler için. Bebekler de ona bayılırdı.

O zaman annem hep derdi ki kpmşularla konuşurken "bu kız çocukları çok seviyor heralde, çocuğu olmayacak galiba". Ben de çocuk aklımla o her öyle deyişinde dua ederdim "Allahım öyle bir şey olacaksa sen o derdi bana ver, benim çocuğum olmasın onun olsun. o dayanmaz ama ben dayanırım" derdim. Yiğenim doğmak üzere. Ben de beklemedeyim. Çocukça dualarım kabul mu oldu ne.

Yüce Rabbim ikimize de evlat bağışlasa ne güzel olur aslında. Duamı böyle değiştirsem. Allahım sen herşeye kadirsin bana da ona da çocuk verebilirsin desem. Kabul olur inşallah.

Bilmiyorum henüz nedenini. Zaten bu 4. ay. 6 ay geçince gideceğim doktora. Gebelik dülşünmeden önce tüm testlerim normaldi.
Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…