- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.321
Sen küçük müydün o kadar?Oldu işte bir şey bilmiyorum daraldım kendimi çok kötü hissediyorum gerçek anlamda bir şeylere çözüm bulmaya çalışıyorum olmuyorda olmuyor işte ne yapayım sperm testi yaptıramıyorz eşim izin alamıyor bakalım ne olacak sorunun nerde kımde neden oldugunu bilmiyoruz ayrıca normal yollla bebek olmadı diyelim tüp bebek yaş sınırı 25 yaşmış bu da demek oluyor ki 3 sene benim için bakalım beni neler beklıyor ben bugün çok kötüyüm hemde çok kötü
Sen küçük müydün o kadar?
Eşin bir gün izin alı test falan yaptırırsınız dert etme. Keşke ben de senin kadar geç olsam. Bebek olmayan her ay benim için riskli yaşlara yaklaşmak demek. Seninse önünde yıllar var.
Aynen öyle. Onun da kendine göre sıkıntısı var anlayabiliyorum.Ben daisy in yerinde olsam gerilmezdim bu kadar..Yaş ilerleyince insan panik yapıyor
Aynen öyle. Onun da kendine göre sıkıntısı var anlayabiliyorum.
Ben biraz daha genç olsam beklerim gibi geliyor. Şimdi ise akrabalar ağız birliği etmiş yaşın geçiyor diyor. Yıllar geçiyor. 1 yıl olacak ekimde evleneli. 4 aydır korunmuyorum. Eşim fena stres yapıyor. Kv cephesinden de baskı var sanırım. Ama elden ne gelir. Olmayınca olmuyor işte. Beklemekten başka çare yok
Sen küçük müydün o kadar?
Eşin bir gün izin alı test falan yaptırırsınız dert etme. Keşke ben de senin kadar geç olsam. Bebek olmayan her ay benim için riskli yaşlara yaklaşmak demek. Seninse önünde yıllar var.
Ben şimdi size stres yok gerilmeyin falan diyorum ama bir hafta sonra görün bir siz beni :18:
Ben şimdi size stres yok gerilmeyin falan diyorum ama bir hafta sonra görün bir siz beni :18:
Eşinle de yaş farkın çokmuş. Benim eşim de 35. Ne zaman yaşın geçiyor deseler evet ikimiz de yaşlanıyoruz diyorum, erkeğin yaşı önemli değil diyolar ya, bir tane çakasım geliyor o an. Ne yani tüm suçlu ben miyim? Ben istemez miyim çocuk olsun da ailemiz tam bir aile olsunHaklısın belkide ama benim huyum bu piprikliim şimdi mesela olmuyor ya hiç olmayacak gibi hissediyorum bu defa gerılıyorum bugün ne oldu bana bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorumdaralmamam lazım gencim ama eşim 35 yaşında onunla cocugumun arasında cok yaş olsun istemiyorum sabırsızlıgım birazda o yüzden çocukları cok sevıyorum annemınde 1sene cocugu olmamıs sonra bir düşüğü olmus korkuyorum kısacası bunları yaşamaktan benım bekarlıktan gelen bir korkum bu cocugumun olmaması korkuyorum inanamazsınız ne derece korktuğuma sebebi de aşırı enfeksiyon riskli olmam ve rahatsızlıgımın kronıkleşmesi
Akrabaların kisti falan bilmesine gerek yok bence. Sonra dedikodu yapıyolarBenim evliliğim 2,5 yıl oldu nerdeyse..3 aydır korunmuyoruz..Şimdilik akrabaların ağzını kistlerle tıkadım :)
Senin de bayağı uzun bir süre olmuş. Sen doktora gitmedin mi?cnm evleneli 2,5 yıl oldu ve 2,5 yıldır korunmuyorum ama ellerim boş benimde yaşım var 30 oldum bu hafta daha ne olsun
Eve gidip ılık bir duş al. Kafanı dağıt biraz. Zaman zaman oluyor böyle insan. Bu da geçer elbetilk başta ne diyordum sakinim bu ay takmıyrum kafama olmacayacagını bılıyorum dıyordum ama ayın 16 sına kadar zar zor beklıyorum gec de olmasın güçde olmasın sabırsızım hemde cok eşim sabırsızın cocugu olmazmıs dedıkce deliriyorum her ay oldumu acaba dıyorum bugun bana ne oldu bılmıyorum bugunu bıtırmek ıstıyorum( neyse kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın bgun erkenden cıkıyorum
Allah yardımcın olsun. Bekarken vajinusmus olmaktan ve ilk gece kan gelmemesinden korkuyordum. Kafamı çok fena yıkamışlar kötü şeylerlevajinismusu bir yensem ben de çocuk düşünüyorum ahhh keşke hemen yenebilsem...hep burayı okuyup ah çekiyorumdaha olup olmayacağı da malum...
Ama iş senden çıkmış artık. Eşindeki problemi çözmeniz lazım. Bir eş nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. Seni doktor doktor gezdiriyor kendisine gelince gitmiyor bir yere. Kızdım şimdi.gittim bir sürü kadın doğumcuya gittim en sonunda özel muayanesi olan bir profa gittim...eşimde ne hikmetse o gün yanımdaydı
anlattım önceki doktorların dediğini
oda muayene etti bende bişey çıkmadı sonuç ole olunca eşimi çağırdı ondan kan ve spermegrom aldı eşimin hareket problemi çıktı spermlerde ama üroloji doktoruna gitmeyi kabul etmiyo artık herşey eşime bağlı ama insan oğlu işte her ay umutlanıyorum olmayacağını bile bile
Ama iş senden çıkmış artık. Eşindeki problemi çözmeniz lazım. Bir eş nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. Seni doktor doktor gezdiriyor kendisine gelince gitmiyor bir yere. Kızdım şimdi.
Bu ay yok da önceki aylarda depresyona bağladığımda bende de oluyordu. Hamile görünce bir garip oluyordum. İnadına temmuzda o kadar çok hamile haberi aldım ki. Ağustosta da aldım ama azdı, eylülde daha az. Geçen ay ben iki kez silik çizgi gördüm testte. Sonra reglim gecikti. nete girebilsem hamileyim kızlar, şeytanın bacağını kırdım falan yazıcam yani o kadar. Olmayan bebeğimle konuşmaya bile başlamıştım ki üçüncü gün regl oldum. Bendeki hayal kırıklığını sen düşün artıkbende çok kızıyorum ama derdi ne onuda anlamış değilim
bazen çok yoruluyorum ama insan isteyincede istiyo işte bu değişik bi duygu ne zaman bi hamile görsen göğüsüme bir taş geliyo oturuyo
Bu ay yok da önceki aylarda depresyona bağladığımda bende de oluyordu. Hamile görünce bir garip oluyordum. İnadına temmuzda o kadar çok hamile haberi aldım ki. Ağustosta da aldım ama azdı, eylülde daha az. Geçen ay ben iki kez silik çizgi gördüm testte. Sonra reglim gecikti. nete girebilsem hamileyim kızlar, şeytanın bacağını kırdım falan yazıcam yani o kadar. Olmayan bebeğimle konuşmaya bile başlamıştım ki üçüncü gün regl oldum. Bendeki hayal kırıklığını sen düşün artık
İlk ay bebeğimi de düşürdüm sanırım. Daha varlığını öğrenemeden
Bilmiyorum henüz nedenini. Zaten bu 4. ay. 6 ay geçince gideceğim doktora. Gebelik dülşünmeden önce tüm testlerim normaldi.bende ole çok hamile haberi alıyorum çok yakın bir arkaşımın haberini aldım enson tabiki başkasından..insnlar sölemek te istemiyolar nazrım değermiş benim olmuyo ya..
üzülmekten başka bişey gelmiyo elimden
sizin neden olmuyo bir sorun mu var? yoksa zman mı alack biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?