- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.341
Allah yardımcın olsun. Bekarken vajinusmus olmaktan ve ilk gece kan gelmemesinden korkuyordum. Kafamı çok fena yıkamışlar kötü şeylerleBence biraz psikolojik destekle yenebilirsin bunu. KK'da çok güzel bir başlık var orada herkes birbirine destek. Yen vajinusmusu gel buraya
Ben bu yaşıma kadar bebeklerle arası çok iyi olmayan biriydim. Onlar bana bakardı ben onlara bakardım sevmeyi falan beceremezdim, çok da içimden gelmezdi zaten. Soğuktum nedense. Kız kardeşim de aksine ölürdü bebekler için. Bebekler de ona bayılırdı.
O zaman annem hep derdi ki kpmşularla konuşurken "bu kız çocukları çok seviyor heralde, çocuğu olmayacak galiba". Ben de çocuk aklımla o her öyle deyişinde dua ederdim "Allahım öyle bir şey olacaksa sen o derdi bana ver, benim çocuğum olmasın onun olsun. o dayanmaz ama ben dayanırım" derdim. Yiğenim doğmak üzere. Ben de beklemedeyim. Çocukça dualarım kabul mu oldu ne.
Yüce Rabbim ikimize de evlat bağışlasa ne güzel olur aslında. Duamı böyle değiştirsem. Allahım sen herşeye kadirsin bana da ona da çocuk verebilirsin desem. Kabul olur inşallah.
Bilmiyorum henüz nedenini. Zaten bu 4. ay. 6 ay geçince gideceğim doktora. Gebelik dülşünmeden önce tüm testlerim normaldi.
Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz
Günaydın kızlar
Akşam çok huzursuz uyudum.Ağrım her daim var
Bugün kırmızıları bekliyorum bakalım kaçta gelecek...
Şuan itibariyie halsizlik tavan yaptı.Tüm vücudum titriyor.Kasıklarım ağrıyor.Sanki yanmada var yada o miğdem :) İyice feleğim şaştı anlıyacağınız
gunaydın geçmiş olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
Akşam çok huzursuz uyudum.Ağrım her daim var
Bugün kırmızıları bekliyorum bakalım kaçta gelecek...
Şuan itibariyie halsizlik tavan yaptı.Tüm vücudum titriyor.Kasıklarım ağrıyor.Sanki yanmada var yada o miğdem :) İyice feleğim şaştı anlıyacağınız
Günaydın canım
Regl iken bu kadar halsizlik normal mi?
Keşke gebelik halsizliği olsa ne güzel olur değil mi
Sende de öyle mi bilmiyorum ama ben regl olacağım ilk gün akşama kadar resmen ecel teri döküyorum. Geçen ay o kadar stresliydi ki. İlk gün her wcye gittiğimde telaş yapıyordum. Olmayınca ertesi günü bekledim. Ertesi gün de akşama kadar ne dualar ettim ne terler dökrüm. Olmayınca rahat nefes aldım. iki gün gecikmezdim çünkü. Üçüncü gün hamileyim modundaydım zaten. Ama oluverdim
valla bilmiyorumki ne normal..Bende kendimi şaşırdım eskiden nasıldı şimdi nasıl kestiremiyorum..Keşke hamilelik olsa ama umudum yok hiç.Hamilelik ihtimali biran aklıma geliyor.Sonra olmayacağını düşünüyorum.
Sende de öyle mi bilmiyorum ama ben regl olacağım ilk gün akşama kadar resmen ecel teri döküyorum. Geçen ay o kadar stresliydi ki. İlk gün her wcye gittiğimde telaş yapıyordum. Olmayınca ertesi günü bekledim. Ertesi gün de akşama kadar ne dualar ettim ne terler dökrüm. Olmayınca rahat nefes aldım. iki gün gecikmezdim çünkü. Üçüncü gün hamileyim modundaydım zaten. Ama oluverdim
Bu ay en az dört gün gecikmesi lazım test yapmam için
Sen de ümidini kaybetme.Çok beklentili de olma benim gibi, hüsran oluyor sonra sonu
Günaydın kızlar nasılsınız ? Dün bayağı bir durgundum eşimde farketti neyin var dedi durgunum dedim sen böyleysen peki ben nasıl olayım dedi çok üzüldüm. O da üzgün ama belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor.
Sonra da ağladım biraz , yattım gece de ağlayarak uyandım ne gördüğümü hiç hatırlamıyorum bir acyiptim zaten gece üstümü açmışım kalkıcakmışım gibi yada lavaboya kalkmıstım saat 3dü yattıgımda üstümü kapatmadan daldım üşümüştüm titriyordum ama nasıl bir titreme anlatamam dün gece çok kötüydü umarım bu gece aynısını yaşamam zaten karmakarışığım .
Canım üzüldüm sana. Kendine eziyet ediyorsun. Üşütme enfeksiyonun tam ortamı biliyorsun değil mi, hastalığa davetiye çıkarıyorsun. Sakın üşütme, yumurtalıkların da etkileniyor. Hem regl olurken ağrılı sancılı olur üşütüp stres yapıncaGünaydın kızlar nasılsınız ? Dün bayağı bir durgundum eşimde farketti neyin var dedi durgunum dedim sen böyleysen peki ben nasıl olayım dedi çok üzüldüm. O da üzgün ama belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor.
Sonra da ağladım biraz , yattım gece de ağlayarak uyandım ne gördüğümü hiç hatırlamıyorum bir acyiptim zaten gece üstümü açmışım kalkıcakmışım gibi yada lavaboya kalkmıstım saat 3dü yattıgımda üstümü kapatmadan daldım üşümüştüm titriyordum ama nasıl bir titreme anlatamam dün gece çok kötüydü umarım bu gece aynısını yaşamam zaten karmakarışığım .
Şok olursun inşallahGeçen ay bende sürekli senin gibiydim.Sürekli wc ye koşuyodum.Arkamdan eşim.WC den çıkarken eşim soruyor varmı yok..Bir oh..Ondan sonra devam :)
Ama son hüsran...
Bu ay çok ümitsizim olursa (olmazda) şok olurum
Dün kendini çok hırpaladın canım.O yüzden oldu bence..
Dün gece bende aynıydım..Regl olurum diyorum ama bir tarafım istemeden acaba diyor..Takmamayı öğrenmeli
Canım üzüldüm sana. Kendine eziyet ediyorsun. Üşütme enfeksiyonun tam ortamı biliyorsun değil mi, hastalığa davetiye çıkarıyorsun. Sakın üşütme, yumurtalıkların da etkileniyor. Hem regl olurken ağrılı sancılı olur üşütüp stres yapınca
Eşin de sana destek olmaya çalışmış. Biraz toparla kendini. Bu haftasonu bir yerlere git eşinle, bir değişiklik yap.
Şok olursun inşallah
Misafir gelecek olursa gelme de, kendine ayır bu haftasonunu. Şöyle hava serinlemişken bir romantizm yapın
öğrenemedim henüznasıl öğrenicem bilmiyorum evet çok hırpaladım kendimi hemde çookkkk
Evt eziyet ediyorum farkındayım ama çok üzülüyorum . Biliyorum da bilerek yapmadım ayağıma patik giyip yatıyorum sırf üşütmim diye düşünn... Eşim destek olmaya çalıştı bakalım haftasonu misafirim gelmezse gidicem bir yerlere değişiklik olur benım içinde .
Misafir gelecek olursa gelme de, kendine ayır bu haftasonunu. Şöyle hava serinlemişken bir romantizm yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?