- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.361
gunaydın bayanlar dün çok yoğundum...pek uğrayamadım..gerçi bugunde yoğun olucam ama arada bir bakarım inş.
ya bende regli olacam galiba...başladı belirtiler...hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar
dün regl olmadım bakalım bugün bekliyorum artık kendilerini
Ya ama ben olmak istemiyorum ya yeter artık :26:
Olmazsın inşşşş canımm :)
Kim istiyor ki emin ol biz de istemiyoruz , Dün devlet hastanesıne gıtıtk eşim izin alamadıgı ıcın aksam gittik acile gidip tahlil yaptıracaktık ama o kadar doluydukı hastane iptal ettirmek zorunda kaldıkeve döndüğümzde saat 11 di akşam. Ve bizim orada bir yer varmış özel 10 tlye yapıyormuş bilseydim hiç uğraşmadan oraya giderdim sinir oldum sinir.
Eşinin testleri içinmi canım..10 tl çok uygunmuş
Eşimde bugün yaptıracak test..Bakalım sonuç ne çıkacak
Sadece idrar tahlili enfeksiyon onda mı var da bana geçiyor diye sperm testi yaptıracak yer bulduk da henüz yaptırma aşamasına giremiyoruz malesef çünkü biliyorsun izin alamıyor eşim
Doktora gitmeyi düşünüyorum bende adet olmadan bakalım ne olacak rahatsızlıgım varsa da tedavi olurum hep ilaçlarımı yarım bıraktım tam bitirdiğim fazla olmadı bu defa tam bitiricem yanii
amin canım hiç birimiz olmayız inşGünaydın kızlar
İnşallah hiçbiriniz regl olmazsınız.
Benim akıntım fazlalaştı. Tam anlamıyla yumurta akı gibi. Kasıklarım da ağrıyor. Aslında ovulasyon dönemini geçmiş olmam lazım ama bilemiyorum hala devam ediyor faaliyetler. İyi bir şey sanırım bu
Kazayla olanları duyunca ben kadın değil miyim diyorum ister istemez. Dün hesap yaptım. Yaklaşık 45 deneme yapmışız ve hepsi sıfır. İlk ayı hariç tutuyorum, onda sonuç aldık ama hatalı üretim olduğu için gidiverdi bebişYine bir hamile haberi aldım ve kazaylaymış biz niye bu kazaya denk gelmiyoruz
Kazayla olanları duyunca ben kadın değil miyim diyorum ister istemez. Dün hesap yaptım. Yaklaşık 45 deneme yapmışız ve hepsi sıfır. İlk ayı hariç tutuyorum, onda sonuç aldık ama hatalı üretim olduğu için gidiverdi bebiş
Eşinle paylaşman iyi olmuş. Regl olunca biraz rahatlarsın. Keşke olmasanBende çok üzülüyorum dün eşimle baya bir konuştuk döktüm içimi o da anlattı bir şeyler ne bileyim işte bu aralar depresyona mı girdim ne
Ben gebeliğe hazırlık için kontrole gittiğimde doktor bana 1 yıl hiçbir test yapmadıklarını, 1 yıl bebek olmazsa önce eşimden başlayarak test yapacaklarını söylemişti. İnşallah gerek kalmaz ama bu yılın sonunda olmazsa doktora gideceğiz beraber ve ikimiz de test yaptıracağızcnm mutlaka spermegrom yaptırın
bende aylarca bende mi bişey var die doktor doktor gezdim
en son bir doktora gittiğimizde eşimde yanımdaydı kısmet ya öncesinde hep ben giderdim
doktorda eşimden bi takım testler istedi hemen yaptırdık izn almışken haledelim die eşim de bende özel sektörde olduğumuz için bizdede sıkıntı oluyo izin
sonuçta eşimde çıktı problem
aksatmayın en kısa zaman yaptırın inş. izin alabilirdi olur
seni anlayabiliyorum bizde bu dediğimi yaptırmak bir senemizi aldı yani
Eşinle paylaşman iyi olmuş. Regl olunca biraz rahatlarsın. Keşke olmasan
Ben gebeliğe hazırlık için kontrole gittiğimde doktor bana 1 yıl hiçbir test yapmadıklarını, 1 yıl bebek olmazsa önce eşimden başlayarak test yapacaklarını söylemişti. İnşallah gerek kalmaz ama bu yılın sonunda olmazsa doktora gideceğiz beraber ve ikimiz de test yaptıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?