Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Dua ve inanç kısmı da çok önemli benim için. Yazdıklarını okuyunca acayip bir sempati duydum. Akay hastanesi hep aklımda zaten, giden akrabalarım çok memnun hizmetten.

Biraz maddi korkum var benim. Muayene ne kadar orada?

rahat ol biraz canım..

bana yardım edin ciddi anlamda zaten canım sıkkındı şimdi daha kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum

bana yardım edin ciddi anlamda zaten canım sıkkındı şimdi daha kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Biraz bitki çayı iç. Ilık duş al. Akşam mümkünse eşinle

Bugün sinemaya gidebilirsin mesela eşinle ya da bir kafeye. Bir değişiklik yap yani, eve tıkılıp kalma. Dışarıda yemek ye.

cnm saol çok iyi oldu bende adını duydum bi kaç kişiden bebek takibi olmasa bile kadın olan herkese her daim lazım doktor...
fiyatlar farklar nasıl yazdıklarından etkilendim...benim içn işinde iyi bir doktor olması çok önemli

kızlar gittiğinizde pişman olmayacaksınız emin olabilirsiniz, banada aynısını demişlerdi haklı çıktılar. Fiyatlar şöyle, 4000 tl tüp bebek tedavisi, 1000 tl benim ilaçlarım tuttu en fazla 1500 tutuyomuş, benim rezerv azlığım olmasına rağmen o kadara mal oldu, akayın yanındaki eczaneden aldık rapor çıkartmadığımız için adamda kendiliğinden indirim yaptı. ben raporlu hastalar grubunda olabilirdim ama devlet hastanesinden çıkartıyosun raporu,, uğraşamadık biz acele ettik.eğer rapor çıkartırsanız 1000 tl daha düşüyor tedavi, birde tesiş üyesi olanlara 1000 tl daha indirim var.ben tesişliydim 3000 e yaptırdık.tesişlilere muayene ücreti 12 tl idi, normal sgk lılara 50 tl, 10 güne dek tekrar muayene ücreti alınmıyor ve tedavi arasında hiç muayene ücreti ödemiyosunuz.Hamile kaldığınız takdirde 10. haftaya dek akayda muayene ediyor tolga hoca sonra iş yoğunluğundan ötürü ya muayenehaneme geleilirsiniz ya burdan başka bi dr tercih edebilirsiniz yada tamamen tercih sizin diyor.işte muayenehanesi epeyce pahalı, 200 tl muayene.ama şu var ki gerçekten paracı değil birkaç kez telefon konuşmalarına şahi oldum hastalarıyla, hastahene yada başkaları gereksiz tahliller yatışlar istemiş, hiç gerek yok takibin bende ihtiyacın olsa derdim, parana yazık çünkü hiç önemi yok yaptıracağın şeyin diyor.ki zaten risk varsa asla riske atmıyor bunun yanı sırada gereksiz masraflardan kaçınıyor.muayenehanesine gidenleride akayda doğuma alıyor, ama büyük çoğunlukta sezeryan yapıyor.ve szeryanda en başarılalrdan olduğunu okudum doğum yapan arkadaşlardan.başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaparım.allahım bize nasip edeni sizede etsin ve hepimzin hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin.yaşamayan bilemez yokluğunu ...

Günaydın kızlar

Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif

Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım. (((

öncelikle günaydın cnm ve teşekkür ederim verdiğin bilgi için
aslında muayeneside çok pahalı gelmedi
ben kaç sene önce 300 lira ödedim iyiyimiş aslında
düşünücem cnm çok saol
erkek die çekincm vardı ama rahatlattın beni

yarın doktor randevum var.hala regl olmamışsam çıkar sorun..Sorun bebekmi başka bişeymi :18:

hayırlısı benimde senin gibi bir ay 15 gün geçti idrar testi yaptım kan tessti yaptım hep negatif çıktı bende korkup doktora gittim bişey varmı die gider yolda regl oldum doktor br sürü test yaptı temiz çıktı stresten de olabilir

Hastanenin normal muayene farkı 50 ise iyi. Doktor 200 imiş diğer başlıklarda okudum dün. Bu pahalı işte. 1.aydan itibaren her ay, hatta iki haftada bir gittiğin olacak. En az 15 kere gidilecek. 3000 tl. Testi var bunun, takibi, tahlili var. Artı doğum parası. Ben doğumdan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Bu rakamlarla nasıl olacak ki.

Bugün yine geldiler zaten bana. Yeryüzünde bir ben istiyorum da hamile kalamıyorum gibi geliyor ne alakaysa.

geçen ay kist olduğunu öğrendim ve hemen soğan kürü yaptım..Bu ay tek derdim kistlerdi..Bakalım şimdidemi onlar

merak etme bizlerde senin gibi düşünüyoruz cnm
bunalıyoruz işte ondan napcan insan olğlu bazen tak dio işte

merak etme bizlerde senin gibi düşünüyoruz cnm
bunalıyoruz işte ondan napcan insan olğlu bazen tak dio işte
Dün yine hamile haberleri adlım belki ondandır. Yumurtlama dönemimin geçmesi lazım artık ama göğüs uçlarım aşırı ağrıyor. Kasıklarım da ağrıyor. Akıntım bitti ama. Anlamadım ki ovulasyon biterken böyle mi oluyor acaba

Biraz bitki çayı iç. Ilık duş al. Akşam mümkünse eşinle

Bugün sinemaya gidebilirsin mesela eşinle ya da bir kafeye. Bir değişiklik yap yani, eve tıkılıp kalma. Dışarıda yemek ye.

dışarıda yemek yemek çok iyi geldi her zaman gelir rahatladım biraaazda yürüüşüy süper oldu

Yarın doktorda çıkar ne olduğu..

Gerçi belki bugün regl olurum

Canım inşallah hamilesindir, ben de kist sıkıntılı biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bende de oluyor korunmayı bıraktım bırakalı, psikolojik olarak regl i geciktiriyorum galiba. Sonra tam doktora gidiyorum kan testine, testten sonra regl oluyorum, çok sinir bozucu. Ama inşallah soğan kürü iyi gelmiştir sana. Ben başlamadım bu ay. Kendime süre verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…