- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.401
Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Dua ve inanç kısmı da çok önemli benim için. Yazdıklarını okuyunca acayip bir sempati duydum. Akay hastanesi hep aklımda zaten, giden akrabalarım çok memnun hizmetten.canım tamamen tesadüf okudum yazını, ben tolga ecemişn hastasıyım.erkek bende istemezdim başta ama tüp bebeğe mahkum kalınca cinsiyet tercihimiz olmadı ben başkasına gittim ama ısrarla tolga dediler, gidip görüşeyim ama ben ona yaptırmıcam dedim.gittim ve fikrimden anında döndüm.mükemmel bi insan ve işinin ehli.gittiğin vakit psikolojik yanınında ne kadar rahatlatıcı ve insancıl olduğunu olaya yürüyen para olarak bakmadığını göreceksn, hayatımda yaptığım en doğru şey tolga hocaya gitmekti.ve tedavide o kadar ustaki, ben muayenelrde çok kasılırdım fiziksel fobilerim vardı o bölgede, sadece işlem 3 sn ve o aletlerin takılışı hiç rahatsız etmiyor kendi zaten sadece bi bakıyor takarken bide çekiyor.hiç rahatsızlık duymayacaksın ve inançlı.şu anlamda duası hep dilinde namazı vs varmı bilmem benide ilgilendirmez ama aynı koruları yaşıyor senle aynı mutlulupu tadıyor, bana işlem opudan sonra geldi ve dediki vatanına ve sizlere hayırlı evlat olur inş.bu dua benim için çok önemli oldu, normlade size hayırlı olsun denir ama burda bi fark var.vatanda var.ve transfer sonrası başarı şansım düşütü benim elimizden geleni yaptık dedi, elimden tuttu karnıma koydu onlar senle annesi, ve senin dualarına ihtiyacı var.bundan sonra dua edip bekleyeceğiz dedi.ağlamaklı oldum.şükür o az ihtimale karşı ben şuan hamileyim.haftasonu randevumuz vardı her gittiğimde diyorum iyiki size gelmişim ki eşimde aynı şekilde. o bi dr değil sanki abin arkadaşın, kesinlikle ve kesinlikle tek geçerim tavsiye ederim.ve muayenehanesine gitmek zorunda değilsin tüp bebekse sorun akayda bakıyor, çok fahiş değil fiyatlar.
tolga beyi ben de duydum. Birkaç arkadaş ona gidiyor çok memnunlar. Ben erkek doktor istemiyorum pek ama bu tolga bey aklıma yatıyor bayağı.
gülüm az serbest bırak kendini. Bak çok ağrılı olacak sonra canın yanacak
rahat ol biraz canım..
Biraz bitki çayı iç. Ilık duş al. Akşam mümkünse eşinlebana yardım edin ciddi anlamda zaten canım sıkkındı şimdi daha kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
canım tamamen tesadüf okudum yazını, ben tolga ecemişn hastasıyım.erkek bende istemezdim başta ama tüp bebeğe mahkum kalınca cinsiyet tercihimiz olmadı ben başkasına gittim ama ısrarla tolga dediler, gidip görüşeyim ama ben ona yaptırmıcam dedim.gittim ve fikrimden anında döndüm.mükemmel bi insan ve işinin ehli.gittiğin vakit psikolojik yanınında ne kadar rahatlatıcı ve insancıl olduğunu olaya yürüyen para olarak bakmadığını göreceksn, hayatımda yaptığım en doğru şey tolga hocaya gitmekti.ve tedavide o kadar ustaki, ben muayenelrde çok kasılırdım fiziksel fobilerim vardı o bölgede, sadece işlem 3 sn ve o aletlerin takılışı hiç rahatsız etmiyor kendi zaten sadece bi bakıyor takarken bide çekiyor.hiç rahatsızlık duymayacaksın ve inançlı.şu anlamda duası hep dilinde namazı vs varmı bilmem benide ilgilendirmez ama aynı koruları yaşıyor senle aynı mutlulupu tadıyor, bana işlem opudan sonra geldi ve dediki vatanına ve sizlere hayırlı evlat olur inş.bu dua benim için çok önemli oldu, normlade size hayırlı olsun denir ama burda bi fark var.vatanda var.ve transfer sonrası başarı şansım düşütü benim elimizden geleni yaptık dedi, elimden tuttu karnıma koydu onlar senle annesi, ve senin dualarına ihtiyacı var.bundan sonra dua edip bekleyeceğiz dedi.ağlamaklı oldum.şükür o az ihtimale karşı ben şuan hamileyim.haftasonu randevumuz vardı her gittiğimde diyorum iyiki size gelmişim ki eşimde aynı şekilde. o bi dr değil sanki abin arkadaşın, kesinlikle ve kesinlikle tek geçerim tavsiye ederim.ve muayenehanesine gitmek zorunda değilsin tüp bebekse sorun akayda bakıyor, çok fahiş değil fiyatlar.
Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Dua ve inanç kısmı da çok önemli benim için. Yazdıklarını okuyunca acayip bir sempati duydum. Akay hastanesi hep aklımda zaten, giden akrabalarım çok memnun hizmetten.
Biraz maddi korkum var benim. Muayene ne kadar orada?
cnm saol çok iyi oldu bende adını duydum bi kaç kişiden bebek takibi olmasa bile kadın olan herkese her daim lazım doktor...
fiyatlar farklar nasıl yazdıklarından etkilendim...benim içn işinde iyi bir doktor olması çok önemli
kızlar gittiğinizde pişman olmayacaksınız emin olabilirsiniz, banada aynısını demişlerdi haklı çıktılar. Fiyatlar şöyle, 4000 tl tüp bebek tedavisi, 1000 tl benim ilaçlarım tuttu en fazla 1500 tutuyomuş, benim rezerv azlığım olmasına rağmen o kadara mal oldu, akayın yanındaki eczaneden aldık rapor çıkartmadığımız için adamda kendiliğinden indirim yaptı. ben raporlu hastalar grubunda olabilirdim ama devlet hastanesinden çıkartıyosun raporu,, uğraşamadık biz acele ettik.eğer rapor çıkartırsanız 1000 tl daha düşüyor tedavi, birde tesiş üyesi olanlara 1000 tl daha indirim var.ben tesişliydim 3000 e yaptırdık.tesişlilere muayene ücreti 12 tl idi, normal sgk lılara 50 tl, 10 güne dek tekrar muayene ücreti alınmıyor ve tedavi arasında hiç muayene ücreti ödemiyosunuz.Hamile kaldığınız takdirde 10. haftaya dek akayda muayene ediyor tolga hoca sonra iş yoğunluğundan ötürü ya muayenehaneme geleilirsiniz ya burdan başka bi dr tercih edebilirsiniz yada tamamen tercih sizin diyor.işte muayenehanesi epeyce pahalı, 200 tl muayene.ama şu var ki gerçekten paracı değil birkaç kez telefon konuşmalarına şahi oldum hastalarıyla, hastahene yada başkaları gereksiz tahliller yatışlar istemiş, hiç gerek yok takibin bende ihtiyacın olsa derdim, parana yazık çünkü hiç önemi yok yaptıracağın şeyin diyor.ki zaten risk varsa asla riske atmıyor bunun yanı sırada gereksiz masraflardan kaçınıyor.muayenehanesine gidenleride akayda doğuma alıyor, ama büyük çoğunlukta sezeryan yapıyor.ve szeryanda en başarılalrdan olduğunu okudum doğum yapan arkadaşlardan.başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaparım.allahım bize nasip edeni sizede etsin ve hepimzin hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin.yaşamayan bilemez yokluğunu ...
Günaydın kızlar
Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif
Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım.(((
idrar testi negatif olup ta kanda pozitif çıkan insanlar okudum ben burda hemen umudunu kaybettme kısmet bu ne zaman olacağı belli olmaz
yarın doktor randevum var.hala regl olmamışsam çıkar sorun..Sorun bebekmibaşka bişeymi :18:
Hastanenin normal muayene farkı 50 ise iyi. Doktor 200 imiş diğer başlıklarda okudum dün. Bu pahalı işte. 1.aydan itibaren her ay, hatta iki haftada bir gittiğin olacak. En az 15 kere gidilecek. 3000 tl. Testi var bunun, takibi, tahlili var. Artı doğum parası. Ben doğumdan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Bu rakamlarla nasıl olacak ki.kızlar gittiğinizde pişman olmayacaksınız emin olabilirsiniz, banada aynısını demişlerdi haklı çıktılar. Fiyatlar şöyle, 4000 tl tüp bebek tedavisi, 1000 tl benim ilaçlarım tuttu en fazla 1500 tutuyomuş, benim rezerv azlığım olmasına rağmen o kadara mal oldu, akayın yanındaki eczaneden aldık rapor çıkartmadığımız için adamda kendiliğinden indirim yaptı. ben raporlu hastalar grubunda olabilirdim ama devlet hastanesinden çıkartıyosun raporu,, uğraşamadık biz acele ettik.eğer rapor çıkartırsanız 1000 tl daha düşüyor tedavi, birde tesiş üyesi olanlara 1000 tl daha indirim var.ben tesişliydim 3000 e yaptırdık.tesişlilere muayene ücreti 12 tl idi, normal sgk lılara 50 tl, 10 güne dek tekrar muayene ücreti alınmıyor ve tedavi arasında hiç muayene ücreti ödemiyosunuz.Hamile kaldığınız takdirde 10. haftaya dek akayda muayene ediyor tolga hoca sonra iş yoğunluğundan ötürü ya muayenehaneme geleilirsiniz ya burdan başka bi dr tercih edebilirsiniz yada tamamen tercih sizin diyor.işte muayenehanesi epeyce pahalı, 200 tl muayene.ama şu var ki gerçekten paracı değil birkaç kez telefon konuşmalarına şahi oldum hastalarıyla, hastahene yada başkaları gereksiz tahliller yatışlar istemiş, hiç gerek yok takibin bende ihtiyacın olsa derdim, parana yazık çünkü hiç önemi yok yaptıracağın şeyin diyor.ki zaten risk varsa asla riske atmıyor bunun yanı sırada gereksiz masraflardan kaçınıyor.muayenehanesine gidenleride akayda doğuma alıyor, ama büyük çoğunlukta sezeryan yapıyor.ve szeryanda en başarılalrdan olduğunu okudum doğum yapan arkadaşlardan.başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaparım.allahım bize nasip edeni sizede etsin ve hepimzin hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin.yaşamayan bilemez yokluğunu ...
hayırlısı benimde senin gibi bir ay 15 gün geçti idrar testi yaptım kan tessti yaptım hep negatif çıktı bende korkup doktora gittim bişey varmı die gider yolda regl oldum doktor br sürü test yaptı temiz çıktı stresten de olabilir
Hastanenin normal muayene farkı 50 ise iyi. Doktor 200 imiş diğer başlıklarda okudum dün. Bu pahalı işte. 1.aydan itibaren her ay, hatta iki haftada bir gittiğin olacak. En az 15 kere gidilecek. 3000 tl. Testi var bunun, takibi, tahlili var. Artı doğum parası. Ben doğumdan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Bu rakamlarla nasıl olacak ki.
Bugün yine geldiler zaten bana. Yeryüzünde bir ben istiyorum da hamile kalamıyorum gibi geliyor ne alakaysa.
Regl ya da gebelik belirtisi var mı, biraz anlayabilirsin akıntından, halinden
yarın doktor randevum var.hala regl olmamışsam çıkar sorun..Sorun bebekmibaşka bişeymi :18:
Regl ya da gebelik belirtisi var mı, biraz anlayabilirsin akıntından, halinden
Dün yine hamile haberleri adlım belki ondandır. Yumurtlama dönemimin geçmesi lazım artık ama göğüs uçlarım aşırı ağrıyor. Kasıklarım da ağrıyor. Akıntım bitti ama. Anlamadım ki ovulasyon biterken böyle mi oluyor acabamerak etme bizlerde senin gibi düşünüyoruz cnm
bunalıyoruz işte ondan napcan insan olğlu bazen tak dio işte
İnşallah hamilesindir. Birkaç güne belli olur zaten
sürekli sancım var.Sanki batma var..Bilemiyorumki regl belirtilerimde şaştı
İnşallah hamilesindir. Birkaç güne belli olur zaten
Biraz bitki çayı iç. Ilık duş al. Akşam mümkünse eşinle
Bugün sinemaya gidebilirsin mesela eşinle ya da bir kafeye. Bir değişiklik yap yani, eve tıkılıp kalma. Dışarıda yemek ye.
Yarın doktorda çıkar ne olduğu..
Gerçi belki bugün regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?